İyi yapmışsın canım. Hem dolabın dolmuş hem hava almışsınKizlaaar cayimi aldim dinlenirken size bakmaya geldim
Pazara gitmicektim guya esim geldi pazara gidicekmisin dedi guya gitmezsem direk yatip uyuyacak ya aman dakika sekmesin
Dolapta bostu useniyordum ama gidicem dedim bi gaz geldi bana o oyle deynce valla iyi oldu ama gittim geldim haftaici rahat olacagm Allah in izniyle ne yemek yapacagm derdim olmaz
Siz naptiniz
Çok severimO zaman dinleyelim mi
Sildim kiiii. Pek korktum valla. Bi vatandaşın kitaplarla ilgili durumuna yorum yapmıştım. Roman tarzı okuyanları bilgisiz gibi etiketlenmiş de sanki, dayanamadım biraz edebiyat yaptıydımÇok severimdursun da sonra dinliyim sen nereye uzun yorum yaptın kız görmedim
Aynen hem gerildim biraz evde dursam belki esimle tartisirdim iyi oldu bi cikip geldim onlsr baba kiz oyun oynadilar bende hava aldim markwt pazar gordum hafta ici gitmem alisverise artik .İyi yapmışsın canım. Hem dolabın dolmuş hem hava almışsın☺
Bende çocukları parka götürcem. Biraz sıcak ama bu saatte fazla kimse olmuyor en azından
İyi yapmışsın canım kalabalığa girmemek lazımAynen hem gerildim biraz evde dursam belki esimle tartisirdim iyi oldu bi cikip geldim onlsr baba kiz oyun oynadilar bende hava aldim markwt pazar gordum hafta ici gitmem alisverise artik .
Sende cik cnm iyi olur sana da cocklarda yorulur gece dha iyi uyurlar belki . Biz dun cok yaknmza park yapildi gittik ama kasiri kalbalkti hicbirseye bindirmeden kizimi konusarak anlattim ikna ettm cikardim.
Bu ara ben de buna takıldımç dinlerken aradaki piyano sesine odaklan çok güzel tınısı varO zaman dinleyelim mi
Ay nezaman deliksiz uyuycazzzİyi yapmışsın canım kalabalığa girmemek lazım
Yorgun olsalarda pek farketmiyor. Kızım değil ama oğlum 1 2 kere uyanıp su istiyor mutlaka
Hem şarkı çok güzel hem de youtubda sık sık piyano resitalleri dinleyen biri olarak kulağa muhteşem geliyor. Teşekkürler cnmmmBu ara ben de buna takıldımç dinlerken aradaki piyano sesine odaklan çok güzel tınısı var
Ben 5 yıl sonra rahat edebildim kuzumAy nezaman deliksiz uyuycazzz
Son 1 yilim yaniBen 5 yıl sonra rahat edebildim kuzum
Heyyy nerelerdesiniz?
Ben burdayımHeyyy nerelerdesiniz?
O kadar beklememen için duacın olucam çayımSon 1 yilim yani
Cock dogdu dogali sunlar olunca rahata erecegini soylerler ermedikce bir sonrakine gecilir
40 i ciksin
3 aylik olsun
6 aylik olsun ek gidaya gecsin
Yurusun
Konussun
Tuvalete alissin
Emmeden kesilsin
3 yasina gelsin
Bitmiyorduuuu siradaki 5 yas demek
Cani sag olsun kuzularinnn hersey biyana da
Çay mı içiyorsunuzBen burdayım
O kadar beklememen için duacın olucam çayım
Karpuz yedik. Karpuzun son demleri artik :)Çay mı içiyorsunuz
Yaptın mı sucuklu yumurtaBen burdayım
O kadar beklememen için duacın olucam çayım
Afiyet olsuunnKarpuz yedik. Karpuzun son demleri artik :)
Biraz önce içtimÇay mı içiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?