Temiz ve toplu yasamaya calissalar senin adamlar belki dha iyi olur ama oglusun kucuk iste anlamazvalla ben de anlamadım çaymütemadiyen temizlik ve ev işi var. bi gün de derli toplu herşey hazır olmuyo ev
Isyerinde hersey cok tatli gelirdi nedense ya hem kalabalikla yiyosun kahvalti elbet cok guzel oluyordu 15 dk yetmiyordu .Canım alismayla alakali eşim sabahları olsa akşam olmasa bu sefer kahvaltıda zorlanirdim☺
Ayy bana da hayırlısıyla nasip olur inşallah iş yerinde kahvaltı
Canım alismayla alakali eşim sabahları olsa akşam olmasa bu sefer kahvaltıda zorlanirdim☺
Ayy bana da hayırlısıyla nasip olur inşallah iş yerinde kahvaltı
Temiz ve toplu yasamaya calissalar senin adamlar belki dha iyi olur ama oglusun kucuk iste anlamaz
Ne güzelIsyerinde hersey cok tatli gelirdi nedense ya hem kalabalikla yiyosun kahvalti elbet cok guzel oluyordu 15 dk yetmiyordu .
Evde begenmedgm yemedgm biskuvi kurabiye bisey olsun ise gotursem saat 4 gbi ne tatli gelirdi yerdim ya
İnşallah samdanim. Evden hazırlarım hiç sorun değilamiiiinnnn nihalim
bir bir atancaksiniz inşallah
is yerine evden hazırlar götürürsün artık benim gibi
Kuzum bu gün yumurtaları çatlattık bana duaBelkii hiiç gerek kalmaz hemenn oluveriir kuzucuummm
Benn Bilmiyorum judyiimm o işlerden C Calcifer sorumluBen heeeppp uzaktan bakıyorum gülüyorum geçiyorum zamansızlıktann
Bir Burak Özçivit fena mı olur yaaaa :) ama burda birisi Burak Özçivit'i beğenmiyordu, kimdi ki oo
süüpeeerrsiiin Baloncukuumm. Ne olacak şimdi :)
Oooo süpersin baluşummmthank you beybitolar
Bilmem
Sileyim mi mesajlarımııııBilmem
Sil benceSileyim mi mesajlarımıııı
Tamamen silinmiyor da içeriği silip nokta koydumSil bence
Bişey olmaz sıkıntı yapma canım yaTamamen silinmiyor da içeriği silip nokta koydum
Boşuna ateş cini değilim
Mesajlarımı da pek güzel yazmıştım halbuki. Ne güzel de anlatmıştım uzun uzun
KalsifırBoşuna ateş cini değilim
Sen yine güzel yazmaya devamMesajlarımı da pek güzel yazmıştım halbuki. Ne güzel de anlatmıştım uzun uzun
MaratonKizlaaar cayimi aldim dinlenirken size bakmaya geldim
Pazara gitmicektim guya esim geldi pazara gidicekmisin dedi guya gitmezsem direk yatip uyuyacak ya aman dakika sekmesin
Dolapta bostu useniyordum ama gidicem dedim bi gaz geldi bana o oyle deynce valla iyi oldu ama gittim geldim haftaici rahat olacagm Allah in izniyle ne yemek yapacagm derdim olmaz
Siz naptiniz
Oooo kolay gelsn hayirli islerMaraton
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?