Mizahşörler Çıkmazı

Canım alismayla alakali eşim sabahları olsa akşam olmasa bu sefer kahvaltıda zorlanirdim☺
Ayy bana da hayırlısıyla nasip olur inşallah iş yerinde kahvaltı
Isyerinde hersey cok tatli gelirdi nedense ya hem kalabalikla yiyosun kahvalti elbet cok guzel oluyordu 15 dk yetmiyordu .
Evde begenmedgm yemedgm biskuvi kurabiye bisey olsun ise gotursem saat 4 gbi ne tatli gelirdi yerdim ya

Canım alismayla alakali eşim sabahları olsa akşam olmasa bu sefer kahvaltıda zorlanirdim☺
Ayy bana da hayırlısıyla nasip olur inşallah iş yerinde kahvaltı

amiiiinnnn nihalim
bir bir atancaksiniz inşallah
is yerine evden hazırlar götürürsün artık benim gibi

Isyerinde hersey cok tatli gelirdi nedense ya hem kalabalikla yiyosun kahvalti elbet cok guzel oluyordu 15 dk yetmiyordu .
Evde begenmedgm yemedgm biskuvi kurabiye bisey olsun ise gotursem saat 4 gbi ne tatli gelirdi yerdim ya
Ne güzel
amiiiinnnn nihalim
bir bir atancaksiniz inşallah
is yerine evden hazırlar götürürsün artık benim gibi
İnşallah samdanim. Evden hazırlarım hiç sorun değil haftasılarının bir anlamı olsun istiyorum artikin

Kuzum bu gün yumurtaları çatlattık bana dua
thank you beybitolar
Oooo süpersin baluşummm

Kizlaaar cayimi aldim dinlenirken size bakmaya geldim
Pazara gitmicektim guya esim geldi pazara gidicekmisin dedi guya gitmezsem direk yatip uyuyacak ya aman dakika sekmesin
Dolapta bostu useniyordum ama gidicem dedim bi gaz geldi bana o oyle deynce valla iyi oldu ama gittim geldim haftaici rahat olacagm Allah in izniyle ne yemek yapacagm derdim olmaz

Siz naptiniz

Maraton

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…