- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
20 sinde 7 aylık olacak inşaallahKaç aylıkti minik
Bıcır bıcırdır şimdi o20 sinde 7 aylık olacak inşaallah
Bana diyene bak. Ne ıslık çalıyorsun o zamanTirbiyisiz insan bi mereba der
Bana diyene bak. Ne ıslık çalıyorsun o zaman
Buarada elin alıştı herhalde duvarlara da yapıyorsunat bakalım havanı
Kurumun kresine bırakacağım canım,kreş yakın emzirmeye gidip geleceğim inşaallahBıcır bıcırdır şimdi okim bakacak peki
Ben anlamam. Sen bana ıslık çaldın
İnsallah canim problem cikmaz. Alisir insallahKurumun kresine bırakacağım canım,kreş yakın emzirmeye gidip geleceğim inşaallah
Allah kolaylık versin şimdiden canım benimKurumun kresine bırakacağım canım,kreş yakın emzirmeye gidip geleceğim inşaallah
Çaldımsa çaldımBen anlamam. Sen bana ıslık çaldın
Ya bir kere kullandığımız emoji kısmına kaydolsa keşke,her defasında ayrı link aç kopyala falan zor, ama çok güzel sevimli emojiler var
Amin canım , teşekkürlerAllah kolaylık versin şimdiden canım benim ☺
Aynen valla ne guzel olurdu :)Ya bir kere kullandığımız emoji kısmına kaydolsa keşke,her defasında ayrı link aç kopyala falan zor, ama çok güzel sevimli emojiler var
İnşaallah canım, Kasım sonuna kadar yarım gün çalacağım 12 de çıkacağım,o süreçte alısmis olur inşaallah, Aralıktan itibaren 1,5 saat süt iznim başlıcak 3,5 ta cikacam 6 ay süreyleİnsallah canim problem cikmaz. Alisir insallah
İnsallah canim sorunsuz atlatirsinizİnşaallah canım, Kasım sonuna kadar yarım gün çalacağım 12 de çıkacağım,o süreçte alısmis olur inşaallah, Aralıktan itibaren 1,5 saat süt iznim başlıcak 3,5 ta cikacam 6 ay süreyle
Evet abla gel de gör izledim kolpacinoyu
Bunları mi aldın mehlikamTunik - LC WAIKIKI - 259,99 TL
Ekru Tunik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9WM997Z8-EEWwww.lcwaikiki.com
Tunik - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Kirmizi Kırmızı Tunik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9WR100Z8-HJQwww.lcwaikiki.com
Tunik - LC WAIKIKI - 219,99 TL
Sari Dökümlü Yaka Oversize Kadın Tunik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9WJ319Z8-E3Dwww.lcwaikiki.com
Kızlar 40 a 50 ye çok güzel triko tunikler aldım tavsiye ederim
Evet bir tane de uzun siyah aldımBunları mi aldın mehlikam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?