Gule gule giy cnm fiyatlari da modellrride guzelmisTunik - LC WAIKIKI - 259,99 TL
Ekru Tunik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9WM997Z8-EEWwww.lcwaikiki.com
Tunik - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Kirmizi Kırmızı Tunik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9WR100Z8-HJQwww.lcwaikiki.com
Tunik - LC WAIKIKI - 219,99 TL
Sari Dökümlü Yaka Oversize Kadın Tunik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9WJ319Z8-E3Dwww.lcwaikiki.com
Kızlar 40 a 50 ye çok güzel triko tunikler aldım tavsiye ederim
İşyeri sıcak oluyor aslında ben de niye boğazlı aldıysam,gerçi gelip giderken üşümemek için iyi olurGule gule giy cnm fiyatlari da modellrride guzelmis
Ben sadece bogazli giyemiyorum birde sal esarp bagliyoruzya hepten boguluyorum tiroitimden dolayi
Ben burdayım ama yatacağım yorgun ve uykusuzumHuu ben geldm nereye gittiniz
Hahahah çay ikizimm telefonla çok ilgilenemedim dün
Onun kocisiyle isi var zaaarolive_bluto
Mehlikam yaGeçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin, inşaallah size bulaşmaz
Benim de var ama ben de sürmedim hiç
İnşaallah canım amin♥
İnşaallah hayırlısıyla bu ay tutar canım,Rabbim hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin
Kızın işi var ellesmeyin
Boşuna hişt sus falan yapma çoktan anladık bile
Mehlikam acilen Antalya'ya gittik cuma günü...unuttum haber vermeyi kuzum...
Mehlikam acilen Antalya'ya gittik cuma günü...unuttum haber vermeyi kuzum...
Oradaki evi emlakciya verdik biraz temizlik yaptık eşimle. Görücüye çıkacak. İnşallah beğenirler.
İyiyim tatlım sen nasılsın geçmişe bakacağım daha okuyamadım. İnşallah herkes iyidir
Evet kuzum. Bir tane begendik kaporasini da vermiştik evimiz satılıyor diyeinşallah gönlünce olur abla
çabuk satılırsa ev mi alcaksiniz hemen:)
Evet kuzum. Bir tane begendik kaporasini da vermiştik evimiz satılıyor diye
Günaydın ☺☺
Yaaahahaha imocisini yidigim günaydın
Evet bıtanem... inşallah. Değerinin altında bir fiyat verdik çabuk satılsın diye.evin satılmasını mi bekliyorsunuz abla o zaman. inşallah çabuk satılır ya
Evet bıtanem... inşallah. Değerinin altında bir fiyat verdik çabuk satılsın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?