Rabbim zengin istersen nasip eder. Yürekten inan sadece...Dualar için çok teşekkür ederim. Harika gönlünce bir ev nasip olsun sana da...abla inşallah zarara girmeden kolayca satılır zahmetsiz
ev konuları yaram olduğu için çok dua edicem sana:)
Hayırlı olsun ablacım inşallah gönlünüze göre olur her şeyEvet kuzum. Bir tane begendik kaporasini da vermiştik evimiz satılıyor diye
Sarıları sevmiyorum ben deKıvanç gene iyi. Yakışıklı bulmuyorum ama çok yetenekli bir oyuncu yaa. Maşallah girdiği her rolde başarılı
Ben öyle herkesin sevdiği bayıldığı tipleri sevemiyorum canım ya değişik bi huyum var
Aklımdasın kuzuşum hep ediyorum hayırlısıylaKuzum bu gün yumurtaları çatlattık bana dua
Oooo süpersin baluşummm
Canıımm
Çok seviniyorum seni görünceSarıları sevmiyorum ben debir de bazen saçma ama dizi rolleriyle bağdaştırıyorum yaa halbuki adam gerçek hayatta baya sadık gibi :) Esmerciyim de ben :)
Aklımdasın kuzuşum hep ediyorum hayırlısıyla
Canıımm❤
Yaaa canım gülnihalımÇok seviniyorum seni görüncenasılsın bebeğim ❤
Ben de resmin yanındaki yazıyı her gördüğümde gözümde canlanıyor Kemal Sunal ın koşuşuÇok seviniyorum seni görüncenasılsın bebeğim ❤
Bi sebebi var mı canımYaaa canım gülnihalım ❤ dün benim pek keyfim yoktu, yattım durdum uyudum filan. İyiyim ama şimdiii :))) her zamanki şeyler iştee.
Sen nasılsınnn napıyosunn,
Yorgunum biraz limonsuzum. Artık ufak bir şey bile canımı sıkıyo. Sınavın da yorgunluğu var. Öyle üstüste yani. İyiyim amaBi sebebi var mı canım
O tatilden gelemedi halagünaydın serim naber
hiç denk gelemiyoruz bu aralar sanki:)
Seni çok iyi anlıyorum nurumm aynı gün dogmusuzYaaa canım gülnihalım ❤ dün benim pek keyfim yoktu, yattım durdum uyudum filan. İyiyim ama şimdiii :))) her zamanki şeyler iştee.
Sen nasılsınnn napıyosunn,
Evet ya di miBen de resmin yanındaki yazıyı her gördüğümde gözümde canlanıyor Kemal Sunal ın koşuşu
O tatilden gelemedi hala
Başım ağrıyorama gene de denk geliyoduk ya:) ya ben yokum ya @Seridina denk gelemiyoz bu ara:)
sen naptın ateş cinisi nasılsın
Başım ağrıyor
kahvaltı hazırlıyorum bende. Sen nasılsın
Geç yattım sanırım ondanneden basın ağrıyo ki yayorgunluktan olabilir mi. kahve falan içtiğin saat geçti mi
iyiyim canım ufak tefek ev işleri:) bugünün ödevini gördün mü
balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?