Yaa kıyamamGunaydinsonuncuyum
Kahvalti hazirliyorum, kizimda babasiyla ekmek almaya gidecek olmanin heyecaninda haftada 1 onla gidiyor ya degisik geliyor kuzuma
Yaa eveett gülnihalıımmSeni çok iyi anlıyorum nurumm aynı gün dogmusuzalışkınım bu hallere ama neyseki geçici inşallah daha iyi olursun
Evet ya di micanım limonsuzum
Benim yerime de çek içine doya doyaYaa eveett gülnihalıımm❤ şimdi kalkıp biraz yürümeye çıkcam, yağmur yağdı miiss gibi kokuyor her yer :))
Çekeriiimm zuhalim, koku gönderme özelliği de olsa keşkemm :)Benim yerime de çek içine doya doya
Keşke nurumÇekeriiimm zuhalim, koku gönderme özelliği de olsa keşkemm :)
Nerdesin kuzum sen? Hangi şehirdeYaa eveett gülnihalıımm❤ şimdi kalkıp biraz yürümeye çıkcam, yağmur yağdı miiss gibi kokuyor her yer :))
Markete de gidiyorlarya sana oyle bisey alcamki anne supriz diyoYaa kıyamambenim kızımda öyle oluyor babasıyla giderken. Gözümde canlandı
Ennn sevdgm yagmur sonrasi yuruyussssYaa eveett gülnihalıımm❤ şimdi kalkıp biraz yürümeye çıkcam, yağmur yağdı miiss gibi kokuyor her yer :))
CikolataNe alıyo sonra :)
Hep cikolata olmaz birazda ekmek yeCikolata
Kendine bisey aliyor ya banada getirmek hosuna gidiyor suan beni mutlu etmek en sevdgi sey
Gecen hafta yine sana bisey alcam diye gitti almamis hani bana ne aldin diyorum sana da ekmek aldim anne diyo
Ekmek bulamaynca da cikolata yeriz dmiHep cikolata olmaz birazda ekmek ye
Markete de gidiyorlarya sana oyle bisey alcamki anne supriz diyo
Yaa kuzuu maşallahCikolata
Kendine bisey aliyor ya banada getirmek hosuna gidiyor suan beni mutlu etmek en sevdgi sey
Gecen hafta yine sana bisey alcam diye gitti almamis hani bana ne aldin diyorum sana da ekmek aldim anne diyo
Çabucak satılsın inşallah ablacımMehlikam acilen Antalya'ya gittik cuma günü...unuttum haber vermeyi kuzum...
Oradaki evi emlakciya verdik biraz temizlik yaptık eşimle. Görücüye çıkacak. İnşallah beğenirler.
İyiyim tatlım sen nasılsın geçmişe bakacağım daha okuyamadım. İnşallah herkes iyidir
Ayy canım benim ben de dua ediyorum sanaSarıları sevmiyorum ben debir de bazen saçma ama dizi rolleriyle bağdaştırıyorum yaa halbuki adam gerçek hayatta baya sadık gibi :) Esmerciyim de ben :)
Aklımdasın kuzuşum hep ediyorum hayırlısıyla
Canıımm❤
Hepsi geçicek NurumYaaa canım gülnihalım ❤ dün benim pek keyfim yoktu, yattım durdum uyudum filan. İyiyim ama şimdiii :))) her zamanki şeyler iştee.
Sen nasılsınnn napıyosunn,
YA inanılmaz tatlııCikolata
Satılsın zeytinim inşallah. Rabbim burada müjde vermeyi nasip etsin.Çabucak satılsın inşallah ablacım
Ayy canım benim ben de dua ediyorum sana
Hepsi geçicek Nurum❤
YA inanılmaz tatlıı
Kolay gelsin canım, inşaallah çok kârlı bir şekilde satarsınız hayırlısıyla,Mehlikam acilen Antalya'ya gittik cuma günü...unuttum haber vermeyi kuzum...
Oradaki evi emlakciya verdik biraz temizlik yaptık eşimle. Görücüye çıkacak. İnşallah beğenirler.
İyiyim tatlım sen nasılsın geçmişe bakacağım daha okuyamadım. İnşallah herkes iyidir
Tatlım iyi olmana duaciyim. Enerjin bol olsun bize de ver fazlasını amaYorgunum biraz limonsuzum. Artık ufak bir şey bile canımı sıkıyo. Sınavın da yorgunluğu var. Öyle üstüste yani. İyiyim ama ❤
Sağ ol bitanem.Kolay gelsin canım, inşaallah çok kârlı bir şekilde satarsınız hayırlısıyla,
Ben de iyiyim, herkes iyi sıkıntı yok canım
Bilmukabele canım, hepimiz her zaman iyi olalımSağ ol bitanem.Hep iyi olmanızı dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?