Mizahşörler Çıkmazı

Seni çok iyi anlıyorum nurumm aynı gün dogmusuz alışkınım bu hallere ama neyseki geçici inşallah daha iyi olursun

Evet ya di mi canım limonsuzum
Yaa eveett gülnihalıımm şimdi kalkıp biraz yürümeye çıkcam, yağmur yağdı miiss gibi kokuyor her yer :))

Yaa eveett gülnihalıımm❤ şimdi kalkıp biraz yürümeye çıkcam, yağmur yağdı miiss gibi kokuyor her yer :))
Ennn sevdgm yagmur sonrasi yuruyussss
Tadini cikar sipir sipir terledim kahvalti hazirlayip ev toplayana kdr ya bunaltici bi hava var

Cikolata
Kendine bisey aliyor ya banada getirmek hosuna gidiyor suan beni mutlu etmek en sevdgi sey

Gecen hafta yine sana bisey alcam diye gitti almamis hani bana ne aldin diyorum sana da ekmek aldim anne diyo
Hep cikolata olmaz birazda ekmek ye

Markete de gidiyorlarya sana oyle bisey alcamki anne supriz diyo
Cikolata
Kendine bisey aliyor ya banada getirmek hosuna gidiyor suan beni mutlu etmek en sevdgi sey

Gecen hafta yine sana bisey alcam diye gitti almamis hani bana ne aldin diyorum sana da ekmek aldim anne diyo
Yaa kuzuu maşallah

Çabucak satılsın inşallah ablacım
Ayy canım benim ben de dua ediyorum sana
Yaaa canım gülnihalım ❤ dün benim pek keyfim yoktu, yattım durdum uyudum filan. İyiyim ama şimdiii :))) her zamanki şeyler iştee.

Sen nasılsınnn napıyosunn,
Hepsi geçicek Nurum
Cikolata

YA inanılmaz tatlıı

Kolay gelsin canım, inşaallah çok kârlı bir şekilde satarsınız hayırlısıyla,
Ben de iyiyim, herkes iyi sıkıntı yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…