Mizahşörler Çıkmazı

Reisim ilk okul öğretmenleri hayatımızda çok özel bir yere sahip. Duygularını anlıyorum. Dünyamızı aydınlatan bizi hayata hazırlayan bu melekleri unutamıyoruz. Benim de ilk ogtetmenim bayandı. O kadar yıl geçti sesi kulaklarımda. Yaşıyorsa Allah ona uzun ömür versin. Şuraya ismini yazayım da kulağı çınlasın. PAKİZE BAYSAL

Mesela ne listesi . Bugün evden çalışmam gerekti çocukla ilgilen dedim Niloya açmış diyorum bu çocuk neden duruyor

mesela bulaşık makinesi bosaltma. çamaşırları yıkanınca asma ve asılı olanları toplama. ben ocağa yemek koyarken camasrilari assana, bulaşık makinesidekiler temiz bi yerlestiriver diyorum

işleri kitle sürekli calci. ben çocuğu yıkıyorum bi çay koy de, odaları havalandir de....
liste uzar gider. biraz adamı çalıştır

bulaşık makinesine koydugunuz bulaşıkları elde sudan geçiriyo musunuz? makinesi olmayanlar için akan su altında mı yikarsiniz?
Evet
a) evet (25 mekik)
b) hayır

2) su faturaniz ortalama aylık kaç tl geliyo?
50-70
a) 100 tl ve altı
b) 100 TL üstü (25 mekik)

3) duş alma süreniz kisa mıdır?
10 dakika
a) evet 5-10 dk arası
b) hayır uzun süre duş alırım (25 mekik)

4) balkonları akan suyla, hortumla mi yikarsiniz?
Balkonda musluk yok kovayla taşıyorum.
a) evet (25 mekik)
b) hayır

5) sebze ve meyveleri akan suyun altında mı yikarsiniz?
Evet
a) evet (25 mekik)
b) hayır

6) haftada ortalama kaç kez çamaşır makinesi calistirirsiniz?
İki
a) 5 ve altı
b) beş üzeri ( 25 mekik )

7) suyu boşa harcadığını düşündüğünüz kişileri uyarır mısınız?
Evet
a) evet
b) hayır ( 25 mekik )

8) çeşmeden sıcak su akmasını beklerken akan suyu bi kaba alır mısınız?
a) evet
b) hayır ( 25 mekik ) Bu bazen evet bazen hayır oluyor...çiceklerimin sulanma vaktiyse akan suyu alıyorum ama değilse almıyorum.
Sanırım 75 mekiğim var

Onları yapıyor sağolsun. Ev işi de bitti zaten. Artık ikimiz de yatıştayız

Onları yapıyor sağolsun. Ev işi de bitti zaten. Artık ikimiz de yatıştayız

o zaman is yaptırma listeni genislet canım:) benim eşim oyun oynamaz o yönden sansliyim. elimde biraz telefon görse benle ilgilen diye dibime oturur çoğu zaman aramız gerginse ikimizde kendi halimizde takiliriz

ama iş kitleme konusunda ben de yeterince iyi değilim:)

Bacım öyle kocanın kiymetini bil nesli tükendi onların akıllı telefon çıkalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…