- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Fortumhayırr başka bi yolu yöntemii var mıı hellii ondan sorduumm
şaşall olmadan aslaaaFortum
Reisim ilk okul öğretmenleri hayatımızda çok özel bir yere sahip. Duygularını anlıyorum. Dünyamızı aydınlatan bizi hayata hazırlayan bu melekleri unutamıyoruz. Benim de ilk ogtetmenim bayandı. O kadar yıl geçti sesi kulaklarımda. Yaşıyorsa Allah ona uzun ömür versin. Şuraya ismini yazayım da kulağı çınlasın. PAKİZE BAYSALÖğretmenlik hakikaten kutsal bi meslek insan yeri geliyor kendi çocuğuna bile öğretmekte güçlük çekiyor sabirsizlasiyor...
Ha öğretmenden öğretmene de fark var bu arıyorum dediğim sınıf öğretmenim, 4 yıl okuttu bizi ama kadının hayatımda bıraktığı intiba o kadar derin ve özel ki anlatamam. Kivircik saçından tut ders anlatırken ki el hareketlerine kadar derin bir iz bırakmıştır.Guzeliginden ötürü mu hayır çocuklara davranışı, düşkünlerin elinden tutuşu, anlayana kadar çaba icinde anlatisi kanatsız bi melekti bence..
Ha ondan başka bi öğretmene de bu kadar değer biçemedim orası da ayrı..
Mesela ne listesi . Bugün evden çalışmam gerekti çocukla ilgilen dedim Niloya açmışdiyorum bu çocuk neden duruyor
Ama ben hepsini bi anda yapamam kiipart part artık
bişey soracaam balkonu nasıl yıkıyorsunuz :S
Mekik nasıl çekiliyordu samdanım
Onları yapıyor sağolsun. Ev işi de bitti zaten. Artık ikimiz de yatıştayızmesela bulaşık makinesi bosaltma. çamaşırları yıkanınca asma ve asılı olanları toplama. ben ocağa yemek koyarken camasrilari assana, bulaşık makinesidekiler temiz bi yerlestiriver diyorum
işleri kitle sürekli calci. ben çocuğu yıkıyorum bi çay koy de, odaları havalandir de....
liste uzar gider. biraz adamı çalıştır
o ne gışaşall olmadan aslaaa
bende hatırladım şimdiBdv den hatırlıyorum bu sözcüğü ilahi seroş
Pardon şınavla karıştırdımallah seni seroyatip kafani ve gövdeni kaldırıyosun ya o :)
Benin de aklıma o geldi gıımaşallah
hepimiz gayet tasarrufluyuz. nerde la bu israfcilarsuyu açıp sesini mi dinliyolar acaba şu an
Onları yapıyor sağolsun. Ev işi de bitti zaten. Artık ikimiz de yatıştayız
Enson 240 ödedik kaç aylık muammaBenin de aklıma o geldi gıı
Bana su faturası en fazla 40 tl gelir.
Benin de aklıma o geldi gıı
Bana su faturası en fazla 40 tl gelir.
Bacım öyle kocanın kiymetini bil nesli tükendi onların akıllı telefon çıkalıo zaman is yaptırma listeni genislet canım:) benim eşim oyun oynamaz o yönden sansliyim. elimde biraz telefon görse benle ilgilen diye dibime oturur çoğu zamanaramız gerginse ikimizde kendi halimizde takiliriz
ama iş kitleme konusunda ben de yeterince iyi değilim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?