- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Bacım öyle kocanın kiymetini bil nesli tükendi onların akıllı telefon çıkalı
Kim daha çok çimiyo onumu hesapliyorsunuz kime ne herkesin su faturasından ellah ellahbana da hep 35 40 TL arası gelir
Suyu harcayan biz değilizbana da hep 35 40 TL arası gelir
Kim daha çok çimiyo onumu hesapliyorsunuz kime ne herkesin su faturasından ellah ellah
Benimki telefon harici uyuyor onu neydeciyggggyok genelde kafasını ezmeye calisiyom ben
telefon, oyun huyu olmasa da boş zamanlarını kaynanalilik yapmakla ve huysuzluk etmekle geçiriyo çünkübiraksan 24 saatin 20 saati uyur
ama az kaldı onları da düzene soktum sayılır
EstağfurullahKim daha çok çimiyo onumu hesapliyorsunuz kime ne herkesin su faturasından ellah ellah
Heee benim kafa niye başka şeylere calisiyo acepyok estağfurullah. barajlar kimin yüzünden dolmuyo onun peşine düştük
Benimki telefon harici uyuyor onu neydeciygggg
Heee benim kafa niye başka şeylere calisiyo acep
Konuyu gormedim bende makinaya atmadan sudan geçiririm ama ceza falan ölsem yapmam anam ağlamış zatı sabah beriBunu okulda da yapardım
Eksik okumuşum.
1. Soru evet sudan illaki geçiriyorum kati şeyler çıkmıyor yoksa. Cezam 50 mekik.
Bunu okulda da yapardım
Eksik okumuşum.
1. Soru evet sudan illaki geçiriyorum kati şeyler çıkmıyor yoksa. Cezam 50 mekik.
Eyi herif benimki olsa burnumdan getirir uyandirdigima pişman olurum dahada susmaz riv riv rivişte ben kaldırana kadar uğraşırızmoyomoyocokson diye kavga ederim
Ben çekeceğim göbeğim çok büyüdü.Konuyu gormedim bende makinaya atmadan sudan geçiririm ama ceza falan ölsem yapmam anam ağlamış zatı sabah beri
Her zaman beybim. Kendimi ele vermekte üstüme yokturolsun nihalim kendini açığa vuran erdemli davranışın için sana galp galp galp
Reisim ilk okul öğretmenleri hayatımızda çok özel bir yere sahip. Duygularını anlıyorum. Dünyamızı aydınlatan bizi hayata hazırlayan bu melekleri unutamıyoruz. Benim de ilk ogtetmenim bayandı. O kadar yıl geçti sesi kulaklarımda. Yaşıyorsa Allah ona uzun ömür versin. Şuraya ismini yazayım da kulağı çınlasın. PAKİZE BAYSAL
Öğretmenlik hakikaten kutsal bi meslek insan yeri geliyor kendi çocuğuna bile öğretmekte güçlük çekiyor sabirsizlasiyor...
Ha öğretmenden öğretmene de fark var bu arıyorum dediğim sınıf öğretmenim, 4 yıl okuttu bizi ama kadının hayatımda bıraktığı intiba o kadar derin ve özel ki anlatamam. Kivircik saçından tut ders anlatırken ki el hareketlerine kadar derin bir iz bırakmıştır.Guzeliginden ötürü mu hayır çocuklara davranışı, düşkünlerin elinden tutuşu, anlayana kadar çaba icinde anlatisi kanatsız bi melekti bence..
Ha ondan başka bi öğretmene de bu kadar değer biçemedim orası da ayrı..
Mart ayida bitti ama nedenki nedavşangillerdensen demek
Eyi herif benimki olsa burnumdan getirir uyandirdigima pişman olurum dahada susmaz riv riv rivo riski göze alamam benede yazık
bizim açık balkonun karşısı otoban samdanım inan her gün temizlesen batar öyle kötü oluyor .ben süpürüyorum, kapalı olani viledayla, diğerini de elimle kovaya su koyup bezle siliyorum:)
Mart ayida bitti ama nedenki ne
fortumu bilip şaşalıı nasıl bilmezsin yaahu serooo ne gı
bende hatırladım şimdi
Pardon şınavla karıştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?