Mizahşörler Çıkmazı

bizim açık balkonun karşısı otoban samdanım inan her gün temizlesen batar öyle kötü oluyor .

valla ben de açık olandan çocuk cikar diye koltuk dayadim. pislikten balkon görünmüyo nurum zaten gideri de calismiyomus tikali mi ne o yüzden elle silmek zorunda kalıyorum

valla ben de açık olandan çocuk cikar diye koltuk dayadim. pislikten balkon görünmüyo nurum zaten gideri de calismiyomus tikali mi ne o yüzden elle silmek zorunda kalıyorum
yaa işte biz de terası kocaman olan evlerde otururuz da hep bu temizlik yüzündenn

benim de anasınıfı ve ilk okul öğretmenimin yerii çok çok başkadır anasınıfı öğretmenimi bulamıyorum ama ilk okul öğretmenimle hala görüşüyorum
Anlaşıldı ilkokul öğretmenine takik bı ben varım anlaşıldı
1 ve 2 . Sınıftaki Mustafa hoca iyiydi. sonra o gitti başka geldi 3 de de o gitti. sonra başka geldi hemen gitti sonra elişi dersi öğretmeninin kardeşi geldi ucretliydi o da gitti sonra 4. 5. Sınıfta şerife öğretmen geldi. Çok sertti korkudan bilemezdik sorduğu soruları bize kizardi falan ya ilkokulum çok berbatmis şöyle bi baktim da. Esim hala görüşür öğretmeniyle evine de gittik hatta. Bi ben varım

Canommm benjm cezam da 62.5 cunku bazen akan suyu kaba aliyorum bazen almiyorum .
Bel fitigim cosacak kizz vicdansiz eyyy soru basi 10 olaydi ceza

Saka bi yana cok onemli bi konuya parmak basmissin emek vermissin canim benim cok tesekkur ederim

Insallah hepimizi daha duyarli olmaya davet ediyorum

Bizim su faturamiz da genelde 45 50 civari geliyor

yaa işte biz de terası kocaman olan evlerde otururuz da hep bu temizlik yüzündenn

offf hatirlatma nurum ben ev kadar terasi olan bi evde büyüdüm hergun süpürüp yerleri viledayla silerdim. nefret gelmişti

o yüzden balkonsuz bahceli bi ev istiyorum zaten:)

Aslında ilk okulda öğretmen değişimi olmamalı gülnihalım ama bizim zamanımızda oluyordu, adaptasyon zor olduğu için sıkıntı yaşamışsın sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…