yap yap cinsiyete göre beşik kertmesi yaparızSen heyecanlanacağın diye çocuk yaparım bak
Nasılsın reyyanimGünaydın canım ❤
Evet bebeyim hep isterim bunuÇok mu belli ettim
İyiyim şükür canım. Sen nasılsın?Nasılsın reyyanim❤
Evet bebeyim hep isterim bunu
Noldu ki Nihalim yorgun mu hissediyorsun ❤Merak etme yeni uyanmadim
Buraya geldiğimde 9.41 yaziyoruduözledin mi beni yoksa
İç guveysinden halliceyim olivem, idare ediyoruz işte☺
Bu çocuk böyle konuşmayı kimden öğreniyor ya kimdenSordum oğlum kardeş ister misin diye. Ne dedi biliyor musun? Hayır istemiyorum çünkü kardeş bana göre değil
Benimde ya saçma bi şekilde ezberliyorum.Hep böyle oluyor zaten. Gün içinde reklam müzikleri vs hep dilime dolanıyor
Baloncuk bebeleri beraber yapalım arkadaş olsunlar ❤
sen ne zaman dersen de severim seniBundan sonra bende öğle sonrası 3de günaydın dicem
Benim kedi de böyle kendiyle oynasın anca. Korkak aslında. Bahçeye komşudan bi kedi geliyor geceleri. Bizim kedi korkusundan hep bi yerlere saklanıyor. Kocam da oğlum burası senin bahçen kovsana şunu korkak olma falan diye kızıyor bunaBizimki minnak daha canım. Galiba ondan daha cesareti yok. Bide çok çekingen Bi tarafı var
yap yap cinsiyete göre beşik kertmesi yaparız
Geldiği yerde çok varNasılsın reyyanim❤
Evet bebeyim hep isterim bunu
Çok acayip konuşmaları var ya. Oturup benimle sohbet ediyor. Yatıyorum mesela geliyor seni gidiuykucu yakaladım seni hadi kalk yataktın gündüz oldu görmüyor musun diyorNoldu ki Nihalim yorgun mu hissediyorsun ❤
Bu çocuk böyle konuşmayı kimden öğreniyor ya kimden
Bana göre değil ne demek? Isırırım bak
hahasdkjlidfilj çetele tutalımben de geliyom beni de bekleyin
senin gibi dünüre can fedaAlırım oğlunu ona göre
Geldiği yerde çok var
Çok acayip konuşmaları var ya. Oturup benimle sohbet ediyor. Yatıyorum mesela geliyor seni gidiuykucu yakaladım seni hadi kalk yataktın gündüz oldu görmüyor musun diyor
hahasdkjlidfilj çetele tutalım
Sus canım hatırlatmanormal ama artık yaklasiyo doğum:) yeri az kaliyo ve gün geçtikçe güçleniyo annesi
Alırım oğlunu ona göre
Geldiği yerde çok var
Çok acayip konuşmaları var ya. Oturup benimle sohbet ediyor. Yatıyorum mesela geliyor seni gidiuykucu yakaladım seni hadi kalk yataktın gündüz oldu görmüyor musun diyor
Sus canım hatırlatmadoğum hakkında en ufak bir bilgim yok. Nasıl çıkacak bu çocuk
İdare ediyorum işteİyiyim şükür canım. Sen nasılsın?
Hem yorgunum hem de kafam yorgun olivemNoldu ki Nihalim yorgun mu hissediyorsun ❤
Bu çocuk böyle konuşmayı kimden öğreniyor ya kimden
Bana göre değil ne demek? Isırırım bak
Neyin geldiği yerde çok var anlamadımAlırım oğlunu ona göre
Geldiği yerde çok var
Alırım oğlunu ona göre
Geldiği yerde çok var
Kafan niye yorgun cancağzım ne sıkıyor canını? Kötü bir şey yoktur inşallah?İdare ediyorum işte☺
Hem yorgunum hem de kafam yorgun olivem☺
Neyin geldiği yerde çok var anlamadım
Amin amin. Şimdi araştırmıyorum korkumdan ama 2-3 hafta kala beni bilgilendirirsinizyaz kizim
Allah yardımcın olsun canım benim
Yerim yaaaaaAlırım oğlunu ona göre
Geldiği yerde çok var
Benim kedimi de dövüyor diğer kediler. Ama bizimki yine de pes etmiyor,bahçeden gelmiyor. Kaç kez eşim kurtardı ellerinden. Yaralamışlar Bi kereBenim kedi de böyle kendiyle oynasın anca. Korkak aslında. Bahçeye komşudan bi kedi geliyor geceleri. Bizim kedi korkusundan hep bi yerlere saklanıyor. Kocam da oğlum burası senin bahçen kovsana şunu korkak olma falan diye kızıyor buna
Canım aklımın bir yanı annemlerde gün aşırı birinin haberini alıyoruz nerdeyse bu korona yüzünden. Çok arttı burada annemlerin site berbat halde, ona korkuyorumKafan niye yorgun cancağzım ne sıkıyor canını? Kötü bir şey yoktur inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?