Ne diyosun. Ya benim eşim parçalar onlarıBenim kedimi de dövüyor diğer kediler. Ama bizimki yine de pes etmiyor,bahçeden gelmiyor. Kaç kez eşim kurtardı ellerinden. Yaralamışlar Bi kere
Allah yardımcın olsun canım. Ve herşeyin arasında sen güçlü olmalısın demi? Rabbim güç ve sağlık versin sana inşallah. Hem bedenen hem ruhenCanım aklımın bir yanı annemlerde gün aşırı birinin haberini alıyoruz nerdeyse bu korona yüzünden. Çok arttı burada annemlerin site berbat halde, ona korkuyorum
Sonra ikizlere bir türlü doğru düzgün kahvaltı yaptırmıyorum biri yemiyor diğeri iyi. Sadece devam sütü içiyor onunla da olmaz maalesef 10 aylık oldular❤diğerine göre zayıfladı.
Eşime gelince o zaten mütemadiyen yapacağını yapıyor
Yaaa eşin daha hassas bu konuda. Eşim de çok sever ama bu kadar değilNe diyosun. Ya benim eşim parçalar onlarıdün o diğer kedi geldi gene bahçeye. Eşim de oturmuş çay içiyordu. Bizim kedinin korktuğunu anladı aldı eline terliği fırlattı diğer kediye. Bizimki daha da korktu. Aldı sonra bizimkini teselli etmeye başladı sana yapmadım o kötü kedi ona yaptım sen korkma o gelince bana haber ver diye baya kediyle konuşuyor benim koca
Ah Nihalim ya geldi mi herşey böyle gelir zatenCanım aklımın bir yanı annemlerde gün aşırı birinin haberini alıyoruz nerdeyse bu korona yüzünden. Çok arttı burada annemlerin site berbat halde, ona korkuyorum
Sonra ikizlere bir türlü doğru düzgün kahvaltı yaptırmıyorum biri yemiyor diğeri iyi. Sadece devam sütü içiyor onunla da olmaz maalesef 10 aylık oldular❤diğerine göre zayıfladı.
Eşime gelince o zaten mütemadiyen yapacağını yapıyor
Amin canımAllah yardımcın olsun canım. Ve herşeyin arasında sen güçlü olmalısın demi? Rabbim güç ve sağlık versin sana inşallah. Hem bedenen hem ruhen
Yok yok benimki baya evladı gibi seviyor. Geçen gün gece 3te eve geldi işten yorgun argın. Kedi nerde dedi, ya kaç saattir bulamıyorum çağırdım çağırdım gelmedi uyuyordur duymamıştır falan dedim. O yorgunlukla kediyi aradık bahçede gecenin 3ü. Meğersem garaja girmiş ardından kapı kapanmış orda kalmış saatlerdir. Sesi de zatıf çıkıyor bizimkinin duymamışız. Eşim o orda korkmuştur diye oturup 1 saat vakit geçirdi kediyle. Benim gözümden uyku akıyordu tabiYaaa eşin daha hassas bu konuda. Eşim de çok sever ama bu kadar değil
Ah keşke yeseler benim büyük kız da yeme problemli yavaş yavaş aşıyoruz sanki onun bu sorununu şimdi de bu küçük başladıAh Nihalim ya geldi mi herşey böyle gelir zatenkuzucuklar niye yemiyorlar ki acaba? Benim eltinin kızları da ikiz gibi aralarında 1 yaş var, küçük olan sürekli yemek istiyor, büyüğe annesi zar zor yediriyor. Biri normalinden fazla kilolu, diğeri aksine fazla zayıf. Ama onlar 4-5 yaşlarındaydı seninkiler çok küçükler. Canını sıkma toparlayacaktır inşallah minnak
Annen iyice önlemini alsın dışarı falan çıkmasın.
bizde dönüşüm yokgünaydın mı desem tünaydın mı bilmedeim
ben işe geldim ki
Ya maşallah ne güzel ama.Yok yok benimki baya evladı gibi seviyor. Geçen gün gece 3te eve geldi işten yorgun argın. Kedi nerde dedi, ya kaç saattir bulamıyorum çağırdım çağırdım gelmedi uyuyordur duymamıştır falan dedim. O yorgunlukla kediyi aradık bahçede gecenin 3ü. Meğersem garaja girmiş ardından kapı kapanmış orda kalmış saatlerdir. Sesi de zatıf çıkıyor bizimkinin duymamışız. Eşim o orda korkmuştur diye oturup 1 saat vakit geçirdi kediyle. Benim gözümden uyku akıyordu tabi
Bak kızın olursa da alırım hazırda oğlum var yani. Kızlar bayılıyor saçlarınasenin gibi dünüre can feda
ıkınacaksın çıkacak. Doğumda bir şey yok sıkıntılı kısım sancı çekmesiSus canım hatırlatmadoğum hakkında en ufak bir bilgim yok. Nasıl çıkacak bu çocuk
Bununİdare ediyorum işte☺
Hem yorgunum hem de kafam yorgun olivem☺
Neyin geldiği yerde çok var anlamadım
yaaa yerim maşallahhhhhhhhBak kızın olursa da alırım hazırda oğlum var yani. Kızlar bayılıyor saçlarına
seninkinin dil gelişiminin maşallahı var Calcim
Merhaba de yoldaşgünaydın mı desem tünaydın mı bilmedeim
ben işe geldim ki
Çocuğu yemeyen birine söylenir mi bilmiyorum ama yeme konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Belki de umursamadım çünkü benimki ek gıdaya tam olarak başlaması 1 - 1.5 yaşını buldu. Hep tadımlık yerdi ben de zorlamadım. Şimdi yemesi iyi.Ah keşke yeseler benim büyük kız da yeme problemli yavaş yavaş aşıyoruz sanki onun bu sorununu şimdi de bu küçük başladıarkadaşın 2 çocuğu var maşallah bayılıyorum arakadas da çok yemeklerinden şikayetçi bu çocukların ortası olmuyor. Ama bence yemeleri daha iyi inşallah senin bebiş de üzmez seni verdiklerini yer güzelce
Dikkat ediyorlar canım ama malesef bu virüsün hala nasıl bulaştığı anlaşılamadı sanırım kim pozitif çıkmışsa nasıl bulaştı bilmem diyor
Sizin orda durunlar nasıl hala yasaklar var mı?
Benim çocuk babaya çekerse yandık. Yemiyor ki doğru dürüst. Çocukluktan beri böyle. Sofra kuruyorum güzelce. İki lokma alıyor tabağını bitirseydin diyorum iştahım yok diyor. Eskiden bişey demezdim de artık bebişe kötü örnek oluyorsun demeye başladım. Çocuk inşallah bu konuda babaya çekmez yoksa naparım bilmiyorumAh keşke yeseler benim büyük kız da yeme problemli yavaş yavaş aşıyoruz sanki onun bu sorununu şimdi de bu küçük başladıarkadaşın 2 çocuğu var maşallah bayılıyorum arakadas da çok yemeklerinden şikayetçi bu çocukların ortası olmuyor. Ama bence yemeleri daha iyi inşallah senin bebiş de üzmez seni verdiklerini yer güzelce
Dikkat ediyorlar canım ama malesef bu virüsün hala nasıl bulaştığı anlaşılamadı sanırım kim pozitif çıkmışsa nasıl bulaştı bilmem diyor
Sizin orda durunlar nasıl hala yasaklar var mı?
İşte korkum da o sancı zatenıkınacaksın çıkacak. Doğumda bir şey yok sıkıntılı kısım sancı çekmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?