Mizahşörler Çıkmazı

Ay canım benim ya. Benim de aklım hep bizimkilerde . Çember çok daraldı artık. Kapılarına çöpü bile maskeyle bıraksınlar. Rabbim korusun onları başımızdan eksik etmesin

Bir anne olarak çok endişe verici bir durum biliuorum. Ben çocukken hasta olduğum için yemek yemediğimde annem ağlardı. O ağlamasın diye yerdim ama hiç istemezdim yemeyi Dönem dönem iştahsızlık olabilir kuzucum korkma acıkınca zaten yiyecek. Eğer çok endişe verici bir boyutta olursa doktorunuza iştahsız olduğunu söylersin iştah açıcı bir şeyler verir inşallah

Enişteye gelince ya bi dur enişte zaten ortalık karışık

yemeleri daha sıkıntı. Biz dikkat edip diyete giriyoruz ama onlarda öyle bi durum olmuyor malesef. Çocuğun açken önünden yemek alabilir misin?

ılık duşa gir rahatlatıyor hem de hızlı açılmayı sağlıyor. Zaten geçip gidiyor çocuğunu kucağına alınca
Benim bel ameliyatlı. Belime de güvenemiyorum. Doktorum bişey yok diyor ama ta o zaman belimi ameliyat eden doktor omurgan incelmiş ağır kaldırma beline ağırlık düşmesin demişti. Kaldım böyle. Normal doğum istiyorum ne kadar korksam da ama sanırım sezaryen olucak ya

Kendini bu kadar şartlandırma. bak sana bir kitap önereyim onu oku rahatlarsın biraz. Bana çok faydası olmuştu.Doğumun ne olduğu nasıl ilerlediğini anlatıyor. Gerçek doğum hikayeleri var. Sezeryan ne zaman olunur bunları hep anlatıyor.

çalışş Calcimm, korkmaa yetişebilirsin sana güveniyorum. O genler sana ait. Sen yaptın
işte gen aktarımı yaparken erkekten de gelen var ya o sıkıntı. Benim eşim de çok fena çünkü bu çocuk anamızı......

Ben çabuk panik yapan birisiyim. Önceki kürtajdan da panik atağımın olduğunu öğrendim. Bu kitabı okusam doğum öncesi panik yaparmıyım? Yoksa panik yapılacak bişey yok mu

işte gen aktarımı yaparken erkekten de gelen var ya o sıkıntı. Benim eşim de çok fena çünkü bu çocuk anamızı......
Ya hhahghhhhahahah
Lütfen korkma anne bir daha kondansatörlerin çalışma prensibini sormayacağımm

Bal0ncuk ummm Ekimde gidemeden hamile kalacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…