- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Canım aklımın bir yanı annemlerde gün aşırı birinin haberini alıyoruz nerdeyse bu korona yüzünden. Çok arttı burada annemlerin site berbat halde, ona korkuyorum
Sonra ikizlere bir türlü doğru düzgün kahvaltı yaptırmıyorum biri yemiyor diğeri iyi. Sadece devam sütü içiyor onunla da olmaz maalesef 10 aylık oldular❤diğerine göre zayıfladı.
Eşime gelince o zaten mütemadiyen yapacağını yapıyor
yemeleri daha sıkıntı. Biz dikkat edip diyete giriyoruz ama onlarda öyle bi durum olmuyor malesef. Çocuğun açken önünden yemek alabilir misin?Ah keşke yeseler benim büyük kız da yeme problemli yavaş yavaş aşıyoruz sanki onun bu sorununu şimdi de bu küçük başladıarkadaşın 2 çocuğu var maşallah bayılıyorum arakadas da çok yemeklerinden şikayetçi bu çocukların ortası olmuyor. Ama bence yemeleri daha iyi inşallah senin bebiş de üzmez seni verdiklerini yer güzelce
Dikkat ediyorlar canım ama malesef bu virüsün hala nasıl bulaştığı anlaşılamadı sanırım kim pozitif çıkmışsa nasıl bulaştı bilmem diyor
Sizin orda durunlar nasıl hala yasaklar var mı?
ilk çıkanı alırızyaaa yerim maşallahhhhhhhh
ikizim olursa ne yapacaz
ılık duşa gir rahatlatıyor hem de hızlı açılmayı sağlıyor. Zaten geçip gidiyor çocuğunu kucağına alıncaİşte korkum da o sancı zaten
Benim bel ameliyatlı. Belime de güvenemiyorum. Doktorum bişey yok diyor ama ta o zaman belimi ameliyat eden doktor omurgan incelmiş ağır kaldırma beline ağırlık düşmesin demişti. Kaldım böyle. Normal doğum istiyorum ne kadar korksam da ama sanırım sezaryen olucak yaılık duşa gir rahatlatıyor hem de hızlı açılmayı sağlıyor. Zaten geçip gidiyor çocuğunu kucağına alınca
yooo kimse dikkat etmiyorkızlar İstanbulda durumlar nasıl... dikkat ediyorlarmı genel anlamda
Kendini bu kadar şartlandırma. bak sana bir kitap önereyim onu oku rahatlarsın biraz. Bana çok faydası olmuştu.Doğumun ne olduğu nasıl ilerlediğini anlatıyor. Gerçek doğum hikayeleri var. Sezeryan ne zaman olunur bunları hep anlatıyor.Benim bel ameliyatlı. Belime de güvenemiyorum. Doktorum bişey yok diyor ama ta o zaman belimi ameliyat eden doktor omurgan incelmiş ağır kaldırma beline ağırlık düşmesin demişti. Kaldım böyle. Normal doğum istiyorum ne kadar korksam da ama sanırım sezaryen olucak ya
yetemiyorum olivem anlıyor musun yetemiyorum pandemi asa cimlastiğe başlatacaktım o da kaldım
Git ötede kırmızı kartı çıkar
işte gen aktarımı yaparken erkekten de gelen var ya o sıkıntı. Benim eşim de çok fena çünküçalışş Calcimm, korkmaa yetişebilirsin sana güveniyorum. O genler sana ait. Sen yaptın
sinirlendim.. ekimde tüp bebeğe gelecemGit ötede kırmızı kartı çıkar
Ekimde yasaklar başlamaz inşallahsinirlendim.. ekimde tüp bebeğe gelecem
hiç başka insanların sağlığını düşünmüyorlar
Ben çabuk panik yapan birisiyim. Önceki kürtajdan da panik atağımın olduğunu öğrendim. Bu kitabı okusam doğum öncesi panik yaparmıyım? Yoksa panik yapılacak bişey yok muKendini bu kadar şartlandırma. bak sana bir kitap önereyim onu oku rahatlarsın biraz. Bana çok faydası olmuştu.Doğumun ne olduğu nasıl ilerlediğini anlatıyor. Gerçek doğum hikayeleri var. Sezeryan ne zaman olunur bunları hep anlatıyor.
Doğal Doğum
br/Kendini rahat bırak, düşünme, doğum düşünme işi değil... Zihnini bir kenara bırak. Bu dünya güvenli, bırak çocuğun gelsin… Bırakmayı öğren.Mutluluğun anahtarı budur. Doğum bir bırakma eylemidir; içindekini bırak, serbest bırak, tutma! -Opr. Dr. Gülnihal Bülbül- Opr. Dr. Gülnihal Bülbül...www.dr.com.tr
başlasada özel arabayla gelecem ama gelecemEkimde yasaklar başlamaz inşallah
ilk çıkanı alırız
2 tane kızımın olması lazm o zamanikinciyi de biz alalım o zaman
Bal0ncuk benim oğlan calcininkiyle aynı yaşta. sarışın geveze bişey
öyle havalı saçları yok ama
Valla ortak dünüre sahip olacağızikinciyi de biz alalım o zaman
Bal0ncuk benim oğlan calcininkiyle aynı yaşta. sarışın geveze bişey
öyle havalı saçları yok ama
Ya hhahghhhhahahahişte gen aktarımı yaparken erkekten de gelen var ya o sıkıntı. Benim eşim de çok fena çünkübu çocuk anamızı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?