İyiyim canım mutfahu topladım sen nasılsınnapıyosuun güülnihalm iyi misin :)
oyy dayaanamadım yine bir şeyler atıştırıyorumİyiyim canım mutfahu topladım sen nasılsın
Can boğazdan gelir ye kuşumoyy dayaanamadım yine bir şeyler atıştırıyorum
Ben de yedim az önce ye gitsin balim sen gencsin sınava gireceksinoyy dayaanamadım yine bir şeyler atıştırıyorum
şimdi bir şey diyeceğim tövbe estağfurullah uyma gülnihal sen ona uyma guzelimCan boğazdan gelir ye kuşumbak bende cips ve çay keyfi yapıyorum Elhan abla görmesin de
Uyma sen bana nihalimşimdi bir şey diyeceğim tövbe estağfurullah uyma gülnihal sen ona uyma guzelim
Acıktırdınız beni köftehorlarCan boğazdan gelir ye kuşumbak bende cips ve çay keyfi yapıyorum Elhan abla görmesin de
Kendisi 0 beden olduğu için maşallahAcıktırdınız beni köftehorlar
Boşver şimdi ne onuKendisi 0 beden olduğu için maşallah ❤❤ istediğini yiyor tabii hava atıyor bize ben ve göbeğim bu oyunlara gelmeyiz
Ben az önce tatli yedim az da meyve yedim nefsini korelttimBoşver şimdi ne onune var ne yesek
Evet canım birden buluştuk
Ben onları da bilmiyorumEvet canım birden buluştuk
Elif ablanin Konyalı olduğunu biliyordum da emayi bilmiyordum. ☺☺
Benimde etli birseyler cekti ama mideme dokunur artik yiyememBen az önce tatli yedim az da meyve yedim nefsini korelttim
Ye yeBenimde etli birseyler cekti ama mideme dokunur artik yiyemem
Sezaryen göbeğim var benim bikerem tamam mıKendisi 0 beden olduğu için maşallah ❤❤ istediğini yiyor tabii hava atıyor bize ben ve göbeğim bu oyunlara gelmeyiz
Boşver şimdi ONUBoşver şimdi ne onune var ne yesek
Yok canim ya aksam 8den sonra yemek yiyice midemi rahatsiz ediyor :)
Öyle demek istemediğimi biliyorsun limosuzum çayımSezaryen göbeğim var benim bikerem tamam mı
Boşver şimdi ONU
HmmmYok canim ya aksam 8den sonra yemek yiyice midemi rahatsiz ediyor :)
Bilmem. Biliyor muyumÖyle demek istemediğimi biliyorsun limosuzum çayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?