- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
ben de ablacıımm ben deee tatlışıımm :)Hem de nasıl
yaaa aklıma ne geldi, bi çocuk vardı küçükkeen kedileri köpeklerin kuyruklarından çekerdii çok kızardım onaa.Ben de hepsini öpe mıncıklaya seviyordum. Bi eşşek sıpası köpecik beni ısırdı (sevmeye çaloşmadım hatta acelem vardı gidiyordum kıtlayıverdi beni) sonra daha tedbirli davranıyorum Ama çokk seviyorum tabii. Büyyünce ben de kedi olcem
benii hiç köpek kıtlamadı amaa
iyiyiimm reyyaanıımm, kahve alıp gelmiştim ama okuyana kadar kahvem bittii :))
Kolay gelsin Mehlikaaamgünaydın mı desem tünaydın mı bilmedeim
ben işe geldim ki
ikiz üçüz bebeklerde birinde hep oluyo ya gülnihalım sanırım. Çok zorlama daha çok uzaklaşmasın minik.Ah keşke yeseler benim büyük kız da yeme problemli yavaş yavaş aşıyoruz sanki onun bu sorununu şimdi de bu küçük başladıarkadaşın 2 çocuğu var maşallah bayılıyorum arakadas da çok yemeklerinden şikayetçi bu çocukların ortası olmuyor. Ama bence yemeleri daha iyi inşallah senin bebiş de üzmez seni verdiklerini yer güzelce
Dikkat ediyorlar canım ama malesef bu virüsün hala nasıl bulaştığı anlaşılamadı sanırım kim pozitif çıkmışsa nasıl bulaştı bilmem diyor
Sizin orda durunlar nasıl hala yasaklar var mı?
Her yerde bu virüs. Kimse de ona göre davranmıyor ya hayat tamamen normale dönmüş gibi burda inanki şok oluyorum
Kötü düşünme ya Judym her şeyin bi kolaylığı vardır. Şimdiden böyle düşünürsen stresi tetikler. Sezeryanda olursa olsun, sağlıklı olsun da.Benim bel ameliyatlı. Belime de güvenemiyorum. Doktorum bişey yok diyor ama ta o zaman belimi ameliyat eden doktor omurgan incelmiş ağır kaldırma beline ağırlık düşmesin demişti. Kaldım böyle. Normal doğum istiyorum ne kadar korksam da ama sanırım sezaryen olucak ya
yaa çok güzelmiş üzüldüm
bu yüzden ben de cesaret edemiyorum. Dün balıklarımdan biri öldü
Böylelerine de çok kızıyorum ya samdanım. Yazık öyle oturtcağına bir etkinlik vs yapsalar keşkebazıları doğuştan bezgin oluyo ya insanlarinarada okul öncesi öğretmeni de denk geliyo öyle
oğlumun geçen seneki öğretmenleri çok aktif sosyal ve ilgiliydi. bu senekiler biraz durgun ölü balık kıvamında bitsede gitsek kafasindalar zeytinom
Şaşırdık mıı tabikii hayırrrrr. Ben yengecim diyorum bu ara neden böyleyimm demek kii bundanmışşş