- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Pijimamdan yakalamisti neyseki. Birde disleri tirtikli ya isirsa acitir kesinHahahahahTavuğuna mı yaklaştın noldu da geldi sana kuzum
Amanınn kazın ısırığı çok acıtıyor diyorlar
Korkulmucak gibi degil kiKazdan ben de korkuyorum yaa
özlüüyorumm anlıyor musunnnmaşallah azimlisin ben okumadan daliyorum hep
yaaa hiç öyle değil reyyaanıımÇok mu tatlısın senn
Sürüyle beraber geziyorlar. Sürünün lideri yanlarına yaklaşanlari isiriyorlar. Bende ekmek almaya gitmistim fark etmeden yaklasmisim. Kaz dizimin arkasindan kıtlamistiaglayip eve kacmistim. Birdaha kaz görünce yüz metre öteden gidiyordum benim için kopek neyse kazda o
bir şeyde yapmadım kuzum normal yolumdan gidiyodum benn ama tavuğa kızdı bana mı saldırdı anlamadımHahahahahTavuğuna mı yaklaştın noldu da geldi sana kuzum
Amanınn kazın ısırığı çok acıtıyor diyorlar
Yolda durup yanindan geçenleri tirmalayan kediyi gördünüz mübir şeyde yapmadım kuzum normal yolumdan gidiyodum benn ama tavuğa kızdı bana mı saldırdı anlamadım
Ayy günaaahözlüüyorumm anlıyor musunnn
yaaa hiç öyle değil reyyaanıımçok uzak kaldım bu araa okumak istedimm :)
yaaa kıyamammm. bunu öğrendiğim iyi olduu
geçen gün bi video gördüm anne kaz önde yavruları arkada gezerlerken ızgaraların üstünden geçiyolar, tabi yavrular hepp aşağı düştü :SS
karısını niye çalıyon adamın
Yolda durup yanindan geçenleri tirmalayan kediyi gördünüz mü
bir şeyde yapmadım kuzum normal yolumdan gidiyodum benn ama tavuğa kızdı bana mı saldırdı anlamadım
Ya hahahahhahahahahaYolda durup yanindan geçenleri tirmalayan kediyi gördünüz mü
Horoz mu hoplatmıştıbenii hiç köpek kıtlamadı amaabi kere horoz hoplatmıştıı
iyii akşamlarr limonsuzuumm nasılsın :)Hayırlı akşamlar
Ay kusura bakmaiyii akşamlarr limonsuzuumm nasılsın :)
evet bana doğru depar atıp sonra üstüme üstüme hopladı o hopladıkça ben de hopladımöyle bir anı
yook limonsuzum ben de kendi şeylerime hep gülerim böyleAy kusura bakmayaşarken çok korkunç ama böyle anlatınca çok komik oldu
Çok haklısın nurumben de ablacıımm ben deee tatlışıımm :)
yaaa aklıma ne geldi, bi çocuk vardı küçükkeen kedileri köpeklerin kuyruklarından çekerdii çok kızardım onaa.
benii hiç köpek kıtlamadı amaabi kere horoz hoplatmıştıı o gün bugündür ben de horozlara karşıı temkinliyim olivem
iyiyiimm reyyaanıımm, kahve alıp gelmiştim ama okuyana kadar kahvem bittii :))
Kolay gelsin Mehlikaaam
ikiz üçüz bebeklerde birinde hep oluyo ya gülnihalım sanırım. Çok zorlama daha çok uzaklaşmasın minik.
Her yerde bu virüs. Kimse de ona göre davranmıyor ya hayat tamamen normale dönmüş gibi burda inanki şok oluyorum
Kötü düşünme ya Judym her şeyin bi kolaylığı vardır. Şimdiden böyle düşünürsen stresi tetikler. Sezeryanda olursa olsun, sağlıklı olsun da.
yaa çok güzelmiş üzüldüm
bu yüzden ben de cesaret edemiyorum. Dün balıklarımdan biri öldü
Böylelerine de çok kızıyorum ya samdanım. Yazık öyle oturtcağına bir etkinlik vs yapsalar keşke
Şaşırdık mıı tabikii hayırrrrr. Ben yengecim diyorum bu ara neden böyleyimm demek kii bundanmışşş
napıyosuun güülnihalm iyi misin :)Çok haklısın nurum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?