- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Çocuklarla curcuna halinde TV izliyorum beslenme saati geldi, balkondan çamaşırlar alınacak falanNasılsınız kızlar,bu ara koşturmaca içindeyim bakamıyorum pek
İyiyim canım çok sağol şükür,ben patates kabak havuçtan oluşan çorba yaptım yedirdim,az da makarna tırtıkladi minik minik verdim yedi, uyudu şimdi ben de çay içiyorum sivri sinekler eşliğinde , bu sene ne sivri sinek var ya,Çocuklarla curcuna halinde TV izliyorum beslenme saati geldi, balkondan çamaşırlar alınacak falansen nasılsın ❤
İş temposuna yeni başlayınca olur öyle mehlikam :) iyiyim ben bu akşam dinleniyorum öyle ben de :)Nasılsınız kızlar,bu ara koşturmaca içindeyim bakamıyorum pek
Kayısı kivaminda olunca da mı yemiyordu canım? Az terayaginda kirsan belki severİyiyim canım çok sağol şükür,ben patates kabak havuçtan oluşan çorba yaptım yedirdim,az da makarna tırtıkladi minik minik verdim yedi, uyudu şimdi ben de çay içiyorum sivri sinekler eşliğinde , bu sene ne sivri sinek var ya,
Yoğurda yumurtaya nasıl alıştıracaz ya yemiyor bizimki
Ohooo samdan bu saate kalmaz ki çoktan uyumuştur@samdan yarım saat rötar yaptım. Sorun olır mu
Deniyorum canım, ara ara deneyeyim dediğin gibi,Kayısı kivaminda olunca da mı yemiyordu canım? Az terayaginda kirsan belki sever
Canım Allah korusun...eminim çok dikkat ediyorsundur. İki maske tak tamam mı...eldivensiz dokunmayın bir yere...geçen perşembe bizim dairede birinde corona çıktı. bugün Corona olan bi vatandaş gelmiş. dün de babasi coronadan vefat eden kendisi de corona olan abi geldi.
isterlerse gelsinler
Hoşgeldin canım,ben de yatmaya hazırlanıyorum,Merhaba kızlar nasılsınız? Ben geldim ama uyumak üzereyim
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben geldim ama uyumak üzereyim
Hoş geldin...Merhaba kızlar nasılsınız? Ben geldim ama uyumak üzereyim
Ben bir gün yemeyince zorlamiyorum ertesi gün vermiyorum sonra veriyorum bazen yiyorlar bazen yemiyorlarDeniyorum canım, ara ara deneyeyim dediğin gibi,
Cokk uzulen ve kirilan oluyorsun boyle degilmi canimBu kadar naif olmasa idim keşke kuzum. Az sert, biraz çirkef ve kinci olaydım...
Aynen yaa masallah usenmiyorda dimiMaşallah her olaya bi video var
Yarin benmde yemegim var ama bir sonraki gune nohutlu tavuklu pilav istiyoreeeeYarın evde yokum hafta sonuna yapalım mı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?