Mizahşörler Çıkmazı

İyiyimm, geçen gün hoşgeldin diyememştiim hoşgeldiin Processes :)) sohbete de gel :)

Nabeerr tatlışşşş
Iyidir kuzu senden naber
Kizimi yikadim sonra kendim dus aldim . Kizi uyuttum smdi biraz kendi halmce takiliyorum sonra da nevresimlerimi de yikadim mis gibin yatacagm insallahh ...

Sen nelerle mesgulsun

Iyidir kuzu senden naber
Kizimi yikadim sonra kendim dus aldim . Kizi uyuttum smdi biraz kendi halmce takiliyorum sonra da nevresimlerimi de yikadim mis gibin yatacagm insallahh ...

Sen nelerle mesgulsun
Miiissss gibi temiz nevresim Kokusu pamuk gibi uyursun bu gece çayım :) ben de uzanıyorum öyle, yeni bir dizi başlamış masumiyet apartmanı diye, onu izledim biraz :)

Miiissss gibi temiz nevresim Kokusu pamuk gibi uyursun bu gece çayım :) ben de uzanıyorum öyle, yeni bir dizi başlamış masumiyet apartmanı diye, onu izledim biraz :)
Guzelmi begendnmi ben gormedim diziler basladi ama mastrchefe takldik sefirin kizina bjle bakmadim 2 hafta oldu bsslayali seviyorum aslnda diziyide .

Guzelmi begendnmi ben gormedim diziler basladi ama mastrchefe takldik sefirin kizina bjle bakmadim 2 hafta oldu bsslayali seviyorum aslnda diziyide .
Valla çayım sonuna denk geldim temizlik hastaları vardı hep ama dizinin başını bilmiyorum o yüzden yanlış bir şey söylemeyimm :)) ben programları çok seviyorum ama pek izleyemiyorum. Ayy bi ara gelinim mutfakta izliyordum heee önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…