Şamdan balonu üzme yoksa üflerim seniüzülme kız yerim seni
Şamdan balonu üzme yoksa üflerim seni
Şerefli partimizin avukatısen de şeref Haktanır mısın filmdeki avukatı
Baloncuk nettin yıvrımyooooggghhh kaymakamJawlensky
ben hakim:) sen telefon eden ağasın
ne kadar yanlış yerlerden medet umduğunu gör diye seettim
Bankaya gittin biraz sinirlendim geldim. Sakinleyeyim döneceğimFarkındaysan sessiz kalıyor yeni bir taktiği var kesin . O ne ateş cinisidir oo
üzülme kız yerim seni
ohhhh üfle kızŞamdan balonu üzme yoksa üflerim seni
ben birşey etmedim gulnihalimBaloncuk nettin yıvrım
bende bankaya gidince geriliyorum genelde.. niye acabaBankaya gittin biraz sinirlendim geldim. Sakinleyeyim döneceğim
Noldu calcimBankaya gittin biraz sinirlendim geldim. Sakinleyeyim döneceğim
Şamdan da şaşırdı bence hangimize yetişsin garibim
ohhhh üfle kız
ben birşey etmedim gulnihalim
samdan üstüme oynuyor
bende bankaya gidince geriliyorum genelde.. niye acaba
Al üüüfffffff
ohhhh üfle kız
ben birşey etmedim gulnihalim
samdan üstüme oynuyor
bende bankaya gidince geriliyorum genelde.. niye acaba
Bizim şamdanımız böyle 5 kollu olduğundan çekistiriyoruzNoldu calcim
Şamdan da şaşırdı bence hangimize yetişsin garibimhepimiz bir yandan cekistiriyoruz
Samdan deyince benim aklıma bu gelmiyor. Sen hatırlamazsın belkiBizim şamdanımız böyle 5 kollu olduğundan çekistiriyoruzherkes bir kolundan tutsun
Eki Görüntüle 2691929
Ne geliyorSamdan deyince benim aklıma bu gelmiyor. Sen hatırlamazsın belki
altın varaklı birdeBizim şamdanımız böyle 5 kollu olduğundan çekistiriyoruzherkes bir kolundan tutsun
Eki Görüntüle 2691929
ohhh ellerine sağlıkBankaya neden gittiğinmi ve sinirlendiğimi şöyle açıklayayım kızlar. Şimdi personeli maaş hesabı açmaya gönderiyorum 3 tür sıkıntı çıkıyor. Varsa bir sorun arayın beni. Biz maaşları size başlamışız sıradan bir vatandaş değilim ki. Neyse gitti ağızlarına tükürdüm rahatladım
Anımsar gibi oldum sanki
İyi yapmışsın seni nasıl uzerlermisBankaya neden gittiğinmi ve sinirlendiğimi şöyle açıklayayım kızlar. Şimdi personeli maaş hesabı açmaya gönderiyorum 3 tür sıkıntı çıkıyor. Varsa bir sorun arayın beni. Biz maaşları size başlamışız sıradan bir vatandaş değilim ki. Neyse gitti ağızlarına tükürdüm rahatladım
Bizim şamdanımız böyle 5 kollu olduğundan çekistiriyoruzherkes bir kolundan tutsun
Eki Görüntüle 2691929
Şimdi sayalım, sen ben calcı baloncuk cay6 oluyor tamamBizim şamdanımız böyle 5 kollu olduğundan çekistiriyoruzherkes bir kolundan tutsun
Eki Görüntüle 2691929
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?