Nur, reyyan limonsuz onlar nolcakŞimdi sayalım, sen ben calcı baloncuk cay6 oluyor tamam
Nur, reyyan limonsuz onlar nolcakonlarda tempo tutsunlar
Çoğalt sen çoğaltzeytinomu unuttunuz
elhan ablayi da unuttunuz
seridinayi da umuttunuz
Bir şey daha öğrendimPiiiiiMagazin dergisiymis +18imsi
Ben şu an cekistirenleri dedim cay6 da bingo çünkü o samdanin aşığıNur, reyyan limonsuz onlar nolcakonlarda tempo tutsunlar
Tmm yok bişeyŞimdi sayalım, sen ben calcı baloncuk cay6 oluyor tamam
Şaşall filan da getirem miiiiGunaydiiiin bir el atam şuraya kirletmissiniz pasaklilar
Biz bu kurtlar sofrasından çıkamazsak ona yanarım baloncukumnöliee yaaa
Hepinize gelsiiiinnn
Ben ponpon kız olmak istiyorumNur, reyyan limonsuz onlar nolcakonlarda tempo tutsunlar
Getirmezsen ayıp bitanemmm onsuz olurmuŞaşall filan da getirem miiii
Biz bu kurtlar sofrasından çıkamazsak ona yanarım baloncukum
❤❤❤
Ben ponpon kız olmak istiyorum
Olayın sonunda oğluma bireysel emeklilik hesabı açtırdımİyi yapmışsın seni nasıl uzerlermis
Ne ögrendinBir şey daha öğrendim
Şamdan diye bir dergi olduğunuNe ögrendin
Bilgili hatunlar siziŞamdan diye bir dergi olduğunu
Böyle bilgi yerin dibine batsınBilgili hatunlar sizi
Böyle bilgi yerin dibine batsın
Tamam hadi fortumu da taktım açıyom suyuGetirmezsen ayıp bitanemmm onsuz olurmu
Beynimde hep böyle günlük hayatta işime yaramayacak şeyler dolu. O yüzden ezber yeteneğim Koreldi calci... Beni anlayabiliyor musunBöyle bilgi yerin dibine batsın
anlayabiliyorum ama bunu yönetmek senin elinde. Benimde öyledir mesela ama bir şekilde istemediğim şeyler aklımda kalmıyor. bir zaman sonra unutuyorum bileBeynimde hep böyle günlük hayatta işime yaramayacak şeyler dolu. O yüzden ezber yeteneğim Koreldi calci... Beni anlayabiliyor musun
Ne güzel ya. Ben kolay kolay unutamıyorumanlayabiliyorum ama bunu yönetmek senin elinde. Benimde öyledir mesela ama bir şekilde istemediğim şeyler aklımda kalmıyor. bir zaman sonra unutuyorum bile
üzülünce çok takarım günlerce moralim bozuk olur. Sonra düzelirim takmamNe güzel ya. Ben kolay kolay unutamıyorumheleki üzüldü isem vah ki vah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?