Mizahşörler Çıkmazı

Hemde ne ağırlık.. Ama beceremedim unutmayı.. en küçük Bi şeyde bütün acılar tekrar yaşanıyor sanki..
dolmuşsun taşıyorsun çünkü. Eskinin yükünü atmadan sürekli yenileri ekliyorsun.

olive_bluto burdan sorayım da belki birine de lazım olur. Benimki 1 aydır çişini tutmaya başladı. Ben götürmesem bir gün o çişi tutar. Bebekken de çok işemezdi zaten. Şimdi 2 3 saatte bir götürüyorum ama söylemiyor ya da gitmek istemiyor. Sanki çiş yapmak gereksiz gibi görüyor. Büyük tuvaleti geldiğinde kendi kendine gidiyor hatta kendi yapıyor.

Allah Allah oyuna daldığı için çişini tutan çocuklar gördüm kuzum ama geldiğini bilip gitmek istememesinin bir nedeni olmalı. Altına kaçırma oluyor mu? Yani sıkça oluyor mu? Çamaşırı hep kuru mu? Pipisinde kızarıklık kaşıntı vs var mı? Hiç neden tuttuğunu sordun mu Calcim

Çiş yapmak gereksiz gibi onun için soruyorum yok diyor bu konuda iletişim kurmuyor benimle konuyu değiştiriyor.
İlk defa altına kaçırdı. Çamaşırı kuru. Kızarıklık kaşıntı yok. Bezi bıraktığından beri gece bile üstüne işemedi hiç

Tamam olabilir o hikayede son dakika da olsa uyarı vermişti çişim geliyor diye calcim. Hep kuru olduğuna ve sadece 1 kez çiş kaçırdığına göre tuvalet eğitimi tamamlanmış sorun yok. Kızarıklığı vs de olmadığına göre yanma, kaşınma yüzünden de tutmuyor. Sanıyorum sen çişinin geldiğini hareketlerinden anlıyorsun.
Senin kuzun çok ılımlı konuşkan bi çocuk Calcim. Bence güzel bi konuş tuvaletimizi tutarsak kaçabileceğini tutmanın zararlı olduğunu. Güzel bi tuvalet rutini oluşturun bi çizelge hazırlayın her çişe gidişte bi sticker yapıştırın beraber 10 stickera bi ödül koy kuzum 10. Stickerda ödüllendir. Bi süre sonra ödülü azalt, aferine dönüştür ve sonra sistem oturunca da uygulamayı kaldırabilirsin

Teşekkür ederim canım. Öyle deneyeyim bir de
Bir de kreş hocası düşük yaptığı için izindeydi. Başka hoca ilgilendi. 1 haftadır çocuğu çişe hiç götürmemiş. Söylemedi dedi. Ama akıl var mantık var çocuk 8 den 2 ye kadar çişini yapmadan durur mu?

Okulda ellerini yıkama rutinlerine gittiğimizde biz çocukları tuvalete sokardık hep kuzum. Benimkiler uykuda kaçırıyordu yoksa

Okulda ellerini yıkama rutinlerine gittiğimizde biz çocukları tuvalete sokardık hep kuzum. Benimkiler uykuda kaçırıyordu yoksa
kendi hocası dikkat ediyordu bunda böyle oldu malesef. Eşim diyor ki eve gelince tuvalete zor atıyor kendini. Bir de yiyen içen çocuk bu

kendi hocası dikkat ediyordu bunda böyle oldu malesef. Eşim diyor ki eve gelince tuvalete zor atıyor kendini. Bir de yiyen içen çocuk bu
Ama yazık ya ben nerdeyse 30 oldum baba evinde gezmeye giderim dönünce babam kapıyı açar hemen tuvalete koşarım. Ya hala çocuk gibisin çişin gelmese de eve geleceğin yok der.

Bence seninkinin olayı gereksiz görmek değil de çoğu zaman yaptığı şeyi bölüp çişe gitmiyor çocuklar.

eşim utandı üstüne yaptı diye bir de dedi ki sakın kızma. ne alaka dedim ben çocuğa bu konularda ne zaman kızdım vurduğuna kırdığına kızmam

eşim utandı üstüne yaptı diye bir de dedi ki sakın kızma. ne alaka dedim ben çocuğa bu konularda ne zaman kızdım vurduğuna kırdığına kızmam
Utancak bişey yok. Çiş tutamayan bi kadın olarak hapşırıp kaçırmışlığım var Calcim ben evdeydim ama

En iyisini yapıyosun. Zaten çocuk kusura bakma da demiş Daha napsın canım

bu çiş konusu bizde çok büyük sorun olmaya başladı ya

oğlum evde çişini kakasini kacirmiyo. kreşe gittiği zaman bı gün tutsa üç gün kaciriyo. bi kez de değil çoğu kez iki kere

dün öğle uykusunda da kaçırmış. o kadar inatçı ki öğretmeni çok su içtin tuvalete gidelim deyince bile hayır çişim yok deyip 5 dk sonra altına kaciriyomus.

oyunu bölüp gitmek istemiyo ve kimsenin lafını umusramiyo
her gün tembihleyip konuşuyoruz sürekli çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum

Kural koyması lazım öğretmenin herkes uykudan önce çiş yapcak diye aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…