Evet halılarımız da benzer çıktı biz gibievet çok benzettim o yüzden istedim. Bildiğin baya benziyor ❤
Allah illaki çıkarır canım. Bende bazıları için heyecanla bekliyorum yaşattıklarını yaşarlar diyeaynen kendimi bedbaht hissediyorum anlıyor musun kuzum ☹☹
şaka bi yana da Allah layigini versin :) nasılsa bekar bı oğlu daha var
İyi sayılırım canım sen nasılsınoooo limonsuzumiyiyiz senden naber beybi:) sümüklü sofi operasyonu tamam mi
İyi sayılırım canım sen nasılsın ❤sofiyi izliyip sinir krizi geçireli birkaç gün oluyor
Günaydın canım. Demekki alışmaya başladı ne güzelGünaydıııınnn
Hala kreşten aramadilar çok şaşkınım
büroya geldikten yarım saat sonra arıyorlardı normalde oğlun ağlıyor koş gel diye
Bu günlerde bende öyleyim. Kitap aldım bissürü ama hepsi bekliyor. Çok tembelim çokben bomboş biri oldum samdanımhiç bir şey yapmıyorum hiç bir şey izlemiyorum. Kitap okuyayım diye morvampirella nın topiğine gittim ama yine de tık yok
Mevsim geçişlerinde ekstra tembel oluyorumBu günlerde bende öyleyim. Kitap aldım bissürü ama hepsi bekliyor. Çok tembelim çok
Uyumuş uyanınca aradılar gidip geldim,oh inşaallah alışır o da rahat eder ben deGünaydın canım. Demekki alışmaya başladı ne güzel
isteseem de yapamıyorum zatenC Calcifer hata yapma o zaman. bazen insanın boş boş oturması gerekir. zamanın boşa gidiyo diye telaslanma. demekki kafanın boşalması lazım. müzik dinle yat düşün...
kendini kanalize etmek için uğraşma:) benim de kagam sanki saman doluama kendime uğraş aramıyorum. demekki dinlenme vakti geldi:)
Mehfam senin için de geçerli bu canısı
Limonsuzzcay sen de gıcık oldun sofiye demi
Olabilir canım. Bir girdim yok alışkındim yaniDünden beri girmemiş zaten. Acaba esnek çalışma dolayısıyla evde mi bugünBal0ncuk
İnşaallah alışır Mehlikam yumurta olayıni cozdunuz muUyumuş uyanınca aradılar gidip geldim,oh inşaallah alışır o da rahat eder ben de ♥
Benim ne geçişi bilmem. Bazen bütün kitapları yutasım geliyor, bazen ise hiç okumuyorum.Mevsim geçişlerinde ekstra tembel oluyorum
Hoşgeldin canımTunaydin mizahsorlerr
İyiyim bende çok şükürİyi diyelim iyi olsun kuzum❤sen nasılsın
Boş kaldıkça daha çok yoruyorum aslında beynimiC Calcifer hata yapma o zaman. bazen insanın boş boş oturması gerekir. zamanın boşa gidiyo diye telaslanma. demekki kafanın boşalması lazım. müzik dinle yat düşün...
kendini kanalize etmek için uğraşma:) benim de kagam sanki saman doluama kendime uğraş aramıyorum. demekki dinlenme vakti geldi:)
Mehfam senin için de geçerli bu canısı
Limonsuzzcay sen de gıcık oldun sofiye demi
İnşaallah canımUyumuş uyanınca aradılar gidip geldim,oh inşaallah alışır o da rahat eder ben de ♥
ben bu halıları çok seviyorum kızlarçok güzelmis halılarıniz
bu halıların üstüne yatmayı da çok severim
İçimizden çekip atacak, unutmak mümkün değil ama en azından düşündüğümüzde acıtmayacak çözümler olsa keşke.Ayni bende boyleyimmm
kalpte oyle agirlikki anlatilmaz yasanir
Suan uyuyamama sebebm bile o tarz bisey
Bazi seyleri zaman gecsede bir ruya gorup yahut durup dururken aklima gelip tekrar resmen aci cekip bikac gun kafama takiyorum . Beni derinden yaralayan olaylari yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?