Keskeİçimizden çekip atacak, unutmak mümkün değil ama en azından düşündüğümüzde acıtmayacak çözümler olsa keşke.
Dün tuzsuz lor peyniri, yumurta sarısı iki bisküvi ve azıcık pekmez karıştırdım yarısını yemişti,bugün de aynısını yaptım bir kaşık bile yemedi, yavaş yavaş alışır inşaallahİnşaallah alışır Mehlikam yumurta olayıni cozdunuz mu
mehlika böyle karışık şeyleri nasıl yiyor çocuklar.Dün tuzsuz lor peyniri, yumurta sarısı iki bisküvi ve azıcık pekmez karıştırdım yarısını yemişti,bugün de aynısını yaptım bir kaşık bile yemedi, yavaş yavaş alışır inşaallah
İnşallah canım bunlari ayrı ayrı mi verdin karsitirdin mi birbirineDün tuzsuz lor peyniri, yumurta sarısı iki bisküvi ve azıcık pekmez karıştırdım yarısını yemişti,bugün de aynısını yaptım bir kaşık bile yemedi, yavaş yavaş alışır inşaallah
Ben yumurta sarısı bisküvi ve pekmezi karıştırıp verdim ilk başta cjnku yemiyordu minnaklarmehlika böyle karışık şeyleri nasıl yiyor çocuklar.
Bugün kreşe bir kere gittim ya çok boşlukta gibi hissettim kendimi,rahat rahat kahvaltımi yaptım çayımı içtim, iki dosya yaptım, işyerinden samimi olduğum bir arkdasla sohbet ettim,kaç gündür kızı görememiştim bileBenim ne geçişi bilmem. Bazen bütün kitapları yutasım geliyor, bazen ise hiç okumuyorum.
Hoşgeldin canım
İyiyim bende çok şükür ❤
Boş kaldıkça daha çok yoruyorum aslında beynimi
İnşaallah canım❤
Gözümde canlandı kötü oldumBen yumurta sarısı bisküvi ve pekmezi karıştırıp verdim ilk başta cjnku yemiyordu minnaklar
Karıştırdım canım,ayrı ayrı da denemiştim evdeyken yememistiİnşallah canım bunlari ayrı ayrı mi verdin karsitirdin mi birbirine ☺
Aynen ben de yapıyorum arada.Karıştırdım canım,ayrı ayrı da denemiştim evdeyken yememisti
konu bitince etiket yapın lütfen okuyamıyorumAynen ben de yapıyorum arada.
bebe biskuvisine ezilmiş yumurta sarısının biraz pekmezle tatlandirilmasinda ne gibi bir sakınca olabilir ki. Bildiğin sos bukonu bitince etiket yapın lütfen okuyamıyorum
Kız niye benim büyükler de öyle yerdi bulamaç kahvaltı diyoruz biz ona, içine ilerleyen aylarda ceviz içi, tereyağı da ekliyorsun, peynir olarak labne iyi oluyor, kızımda ıhlamurla ıslatırdim bisküvileri şimdi az suyla ıslatıyorumkonu bitince etiket yapın lütfen okuyamıyorum
Böyle karışık şeyler midemi bulandırıyor yapma yaa yazmabebe biskuvisine ezilmiş yumurta sarısının biraz pekmezle tatlandirilmasinda ne gibi bir sakınca olabilir ki. Bildiğin sos bu
ya Allah aşkına ben gidiyorum valla midem ağzıma geldiKız niye benim büyükler de öyle yerdi bulamaç kahvaltı diyoruz biz ona, içine ilerleyen aylarda ceviz içi, tereyağı da ekliyorsun, peynir olarak labne iyi oluyor, kızımda ıhlamurla ıslatırdim bisküvileri şimdi az suyla ıslatıyorum
ben iyiyim sen nasılsın geldin mi hala yüzüyor musun yoksa ?Hanımlar nasılsınız? ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?