ama seninki çok tatlı yaa ❤benimkide öyleydi. bu kadar süt iyi gelmez sana, alerji yapabilir, karnın agriyabilir, gece uyuyamazsin dedim. dinlemedi içti içti sonra karni ağrıdı geceleri
sabah kalktığında sordum gece çok mu agladin karnin mi ağrıdı senin diye. evet dedi, niye karnın ağrıdı acaba dedim.
Çünkü annenin sözünü dinlemedim çok süt içtim. iyi gelmedi bu bana dedi
şimdi normal iciyo calcim:)
kefir çok iyiymişsoğuk süt hoşuna gidiyodur bence. içtikçe icesi geliyodur:)
İneğin memesinden emerler bu yamyamlarSiz calciyle ortak bi inek alin bebelere
ama seninki çok tatlı yaa ❤
Ay dur bunu deneyeyim de adamın karnı ağrımıyor
Kefiri ilk ek gıdaya geçince başlatmıştım. düzenli içer evden eksik etmem. Sadesine alıştırdım mevyelisini sevmiyor
Aslında önceleri daha duygusaldım. Bundan Bi 5 yıl öncesinde diyeyim. Ama son yıllarda artık bağırıp kızıp patlıyorum. Önceden hiç sesim çıkmazdı. Ne yaşarsam yaşayayım kimseye bişey anlatmadım ama şimdi artık daha iyiyim. Eşim bana 2 tarafı da keskin bıçaksın herşeyi anında bitirip silebilirsin diyorDuygusalımız da geldi
muhabbetleri çok tatlıydı ama yaabenimki alerjik ya hemen alerjisi tetikliyo zaten. o da biraz denk geldi. yoksa seninki gibi sınırsız yiyip içmek istiyo sevdiği şeyleri:)
sen de baska şekilde anlatırsın dinler bence. maşallah çok akıllı bıdık
muhabbetleri çok tatlıydı ama yaa
İcinde kalmamasi önemli olan. Eşin ayakları denklemiş gibi :)Aslında önceleri daha duygusaldım. Bundan Bi 5 yıl öncesinde diyeyim. Ama son yıllarda artık bağırıp kızıp patlıyorum. Önceden hiç sesim çıkmazdı. Ne yaşarsam yaşayayım kimseye bişey anlatmadım ama şimdi artık daha iyiyim. Eşim bana 2 tarafı da keskin bıçaksın herşeyi anında bitirip silebilirsin diyor
Valla denkledi şükür. Başlardan çok daha temkinliİcinde kalmamasi önemli olan. Eşin ayakları denklemiş gibi :)
geliyorumÇay isteyen var mıııkendimle başbaşa içiyorum
Buyruuunnn buharı üstündeben beeennnmm🖐🖐
Reyyan halını çeker misin biraz daha görmek istiyorumBuyruuunnn buharı üstünde
Ben de bunu çok severdim yaaa
aklıma hep bu geliyo emojiyi görünce
Amanin neden kiReyyan halını çeker misin biraz daha görmek istiyorum
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimMerhaba arkadaşlar akademisyen bir hemşire olarak koronaya karşı almanız gereken vitaminleri duyurmayı görevim olarak görüyorum. Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi, o kadar sağlık, bir o kadar mücadeleöncelikle kullanmanız gereken vitamin D vitamini. D VİTAMİNİ....!!!! Mutlaka ama mutlaka takviye olarak almanız gerekir. Sonrasında c vitamini ve demir bunu takip ediyor. Tabii ki her şeyden önce güzel beslenmeniz. Kan tahlillerini zide yaptırarak destek alırsanız daha mükemmel olur. Bunlar kadar elzem olan bir diğeri melatonin, uzmanlar boşuna düzenli uyuyun demiyor. Erken uyku ve düzenli uyku uyumanın faydası melatonin den geçiyor. Hangimiz gece 23-03 arası deliksiz karanlık stressiz uyuya biliyoruz? O zaman melatonin al bağışıklığını güçlendirdir diyorum. Ben ağızdan ilaç almak da zorlandığım için alımını daha rahat güvenilir ve kolay olan yolu bant kullanıyorum. Transdermal olarak geçer. Kılcal damarlarınız da direk kana karışarak böbreğimizi karaciğerinizi yormaz. Sağlıklı günler dilerim
ya bi at sen bi at yaaAmanin neden kieski model halılardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?