Ayyy 46 yaşında mı vefat etmiş. Anaamm daha çok korktum şimdi37 yaşındayken yaş 35 yolun yarısı eder diye şiir yazan ve 46 yaşında ölen usta şair Cahit Sıtkı Tarancı
Sende sahiplensen çok seviyorsun çünküCok tatlilar be
Hayatin bizim icin planladiklari ne kadar gizemli degil mi? Biz ne düşünüyoruz o karşımıza ne çıkartıyor37 yaşındayken yaş 35 yolun yarısı eder diye şiir yazan ve 46 yaşında ölen usta şair Cahit Sıtkı Tarancı
Esim bakamayiz vebal almayalim diyor. Aslinda korkuyor daha çok kedidenSende sahiplensen çok seviyorsun çünkü
Yaa kesinlikle. Biz olacak gibi, elde edecek gibi planlar yapıyoruz ama... Takdir vuku bulunca hərşey yarım kalıyor.. Belki de sadece hayal oluyor..Hayatin bizim icin planladiklari ne kadar gizemli degil mi? Biz ne düşünüyoruz o karşımıza ne çıkartıyor
Ha haa Valla yaparsın. Aklıma ne geldi, eşim de ilk aldığımız zamanlar çok trip atmıştı banaEsim bakamayiz vebal almayalim diyor. Aslinda korkuyor daha çok kedidenolsa herifi atar kediye sarilir yatarim
Ne garip degil mi? Belki 10 yillik kredi cekip ev aliyoruz. Ama yarin basimiza ne gelecegi bilinmez. Ben onun icin cok planli yasamayi sevmem. Anı yasamak en guzeli benceYaa kesinlikle. Biz olacak gibi, elde edecek gibi planlar yapıyoruz ama... Takdir vuku bulunca hərşey yarım kalıyor.. Belki de sadece hayal oluyor..
Anı yaşamak en güzeli ama insanın fıtratta da hem planlar, çabalar, ileriye dönük emekler hep var demiNe garip degil mi? Belki 10 yillik kredi cekip ev aliyoruz. Ama yarin basimiza ne gelecegi bilinmez. Ben onun icin cok planli yasamayi sevmem. Anı yasamak en guzeli bence
O sevgi hissini aciklayamiyorum. Hani mincirasim geliyorHa haa Valla yaparsın. Aklıma ne geldi, eşim de ilk aldığımız zamanlar çok trip atmıştı banaona çok sarılıyorsun beraber uyuyorsunuz, benden daha değerli tabi vs diye
Bak benim kafadansın sende. Ben sadece belirsizliği sevmem onun dışında anı yaşarımNe garip degil mi? Belki 10 yillik kredi cekip ev aliyoruz. Ama yarin basimiza ne gelecegi bilinmez. Ben onun icin cok planli yasamayi sevmem. Anı yasamak en guzeli bence
Bir laf var hiç ölmeyecekmis gibi çalış, yarın olecekmiş gibi ibadet et. Mutlaka plan yapilir ama özellikli maddiyat vs uzerine cok plan yapmam. Olursa olur olmazsa niye olmadi diye en fazla 1 gün üzülürümAnı yaşamak en güzeli ama insanın fıtratta da hem planlar, çabalar, ileriye dönük emekler hep var demi
Ben gamze hastasıyım. Eşimin de Bi yanakta Bi çenesinde gamze var. Bazen vururum pat pat, bazen de asılırım. Ama eşim, tabi al kopar kopar der. Aslında dengesizim onada ama işteO sevgi hissini aciklayamiyorum. Hani mincirasim geliyorherifleri öyle sevmiyorsak demek ki kiskanlamalari normal
Belirsizlikten nefret ederim bende. Olumlu veya olumsuz illaki net olacak herşey. Ama ileriye dönük endişelerle dolu Bi insanım malesefBak benim kafadansın sende. Ben sadece belirsizliği sevmem onun dışında anı yaşarım
Ooo ne güzel kafadansın Valla. Beni de öyle etkileyinBir laf var hiç ölmeyecekmis gibi çalış, yarın olecekmiş gibi ibadet et. Mutlaka plan yapilir ama özellikli maddiyat vs uzerine cok plan yapmam. Olursa olur olmazsa niye olmadi diye en fazla 1 gün üzülürüm
Çünkü çevremde örneği çok biliyor musun? Ne planlar ne hayaller kurarken yarım bırakıp gidenler var. E onlari görünce diyorum ki, birseyi canim istediyse onu hemen simdi yapmaliyim. Yarinin garantisi yok cunkuBak benim kafadansın sende. Ben sadece belirsizliği sevmem onun dışında anı yaşarım
Arada vahşi sevmek iyidirBen gamze hastasıyım. Eşimin de Bi yanakta Bi çenesinde gamze var. Bazen vururum pat pat, bazen de asılırım. Ama eşim, tabi al kopar kopar der. Aslında dengesizim onada ama işte
Ya işte günlük yaşamaya başlayınca insan ilerisi için çok endişelenmiyor. Ha bende endiseleniyorum. Misal hastalik gibi kötü bir durum var diyelim sonucu belirsiz olan. Uzuluyorum dert ediyorum falan, ama sonra diyorum ki su akar yolunu bulur. Kendimi telkin ediyorum.Ooo ne güzel kafadansın Valla. Beni de öyle etkileyin
Bak benim kafadansın sende. Ben sadece belirsizliği sevmem onun dışında anı yaşarım
hayatında belirli bişey var mi peki hiçkaç tane ikizler tanidiysam hepsi belirsizlik içinde yüzen insanlar ben de dahil
Akreppppyaaaa öyle iştesen ne burcuydun zuhalcim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?