Mizahşörler Çıkmazı

Esim bakamayiz vebal almayalim diyor. Aslinda korkuyor daha çok kediden olsa herifi atar kediye sarilir yatarim
Ha haa Valla yaparsın. Aklıma ne geldi, eşim de ilk aldığımız zamanlar çok trip atmıştı bana ona çok sarılıyorsun beraber uyuyorsunuz, benden daha değerli tabi vs diye

Yaa kesinlikle. Biz olacak gibi, elde edecek gibi planlar yapıyoruz ama... Takdir vuku bulunca hərşey yarım kalıyor.. Belki de sadece hayal oluyor..
Ne garip degil mi? Belki 10 yillik kredi cekip ev aliyoruz. Ama yarin basimiza ne gelecegi bilinmez. Ben onun icin cok planli yasamayi sevmem. Anı yasamak en guzeli bence

Ne garip degil mi? Belki 10 yillik kredi cekip ev aliyoruz. Ama yarin basimiza ne gelecegi bilinmez. Ben onun icin cok planli yasamayi sevmem. Anı yasamak en guzeli bence
Anı yaşamak en güzeli ama insanın fıtratta da hem planlar, çabalar, ileriye dönük emekler hep var demi

Ha haa Valla yaparsın. Aklıma ne geldi, eşim de ilk aldığımız zamanlar çok trip atmıştı bana ona çok sarılıyorsun beraber uyuyorsunuz, benden daha değerli tabi vs diye
O sevgi hissini aciklayamiyorum. Hani mincirasim geliyor herifleri öyle sevmiyorsak demek ki kiskanlamalari normal

Bak benim kafadansın sende. Ben sadece belirsizliği sevmem onun dışında anı yaşarım

Anı yaşamak en güzeli ama insanın fıtratta da hem planlar, çabalar, ileriye dönük emekler hep var demi
Bir laf var hiç ölmeyecekmis gibi çalış, yarın olecekmiş gibi ibadet et. Mutlaka plan yapilir ama özellikli maddiyat vs uzerine cok plan yapmam. Olursa olur olmazsa niye olmadi diye en fazla 1 gün üzülürüm

O sevgi hissini aciklayamiyorum. Hani mincirasim geliyor herifleri öyle sevmiyorsak demek ki kiskanlamalari normal
Ben gamze hastasıyım. Eşimin de Bi yanakta Bi çenesinde gamze var. Bazen vururum pat pat, bazen de asılırım. Ama eşim, tabi al kopar kopar der. Aslında dengesizim onada ama işte

Bir laf var hiç ölmeyecekmis gibi çalış, yarın olecekmiş gibi ibadet et. Mutlaka plan yapilir ama özellikli maddiyat vs uzerine cok plan yapmam. Olursa olur olmazsa niye olmadi diye en fazla 1 gün üzülürüm
Ooo ne güzel kafadansın Valla. Beni de öyle etkileyin

Bak benim kafadansın sende. Ben sadece belirsizliği sevmem onun dışında anı yaşarım
Çünkü çevremde örneği çok biliyor musun? Ne planlar ne hayaller kurarken yarım bırakıp gidenler var. E onlari görünce diyorum ki, birseyi canim istediyse onu hemen simdi yapmaliyim. Yarinin garantisi yok cunku

Ben gamze hastasıyım. Eşimin de Bi yanakta Bi çenesinde gamze var. Bazen vururum pat pat, bazen de asılırım. Ama eşim, tabi al kopar kopar der. Aslında dengesizim onada ama işte
Arada vahşi sevmek iyidir
Ooo ne güzel kafadansın Valla. Beni de öyle etkileyin
Ya işte günlük yaşamaya başlayınca insan ilerisi için çok endişelenmiyor. Ha bende endiseleniyorum. Misal hastalik gibi kötü bir durum var diyelim sonucu belirsiz olan. Uzuluyorum dert ediyorum falan, ama sonra diyorum ki su akar yolunu bulur. Kendimi telkin ediyorum.

Herseyi kafaya takarsak bizi çok yorar. Ağacı kurt, insanı dert öldürür demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…