Üç üç kimse yokGünaydın bilmem kaç
Günaydın 6. Olmak güzeldir.
Her zaman samdanimbeni sonunculuktan kurtaran kahraman nihal
Her zaman samdanim
Kızım çok severek yiyordu büyük oğlum da ceviz koymazsam yiyordu ama bu bücürük yemiyor, sağlık ocağındaki hemşiremizin verdiği kağıtta da yazıyor hem bu kahvaltı tarifimehlika böyle karışık şeyleri nasıl yiyor çocuklar.
Bizden geçmiş artık gençler yazsınhadi hadi bakiyom bazen birinci geliyon nihalim
dün kırmızı oda varmış izledin mi nihalim:)
Evet buraya girmeye vakit olmuyor bazen ama yarın gireceğimTunaydiiin aslında 8 de kalktık 8 e kadar da 40 kere kalktık ama ancak girebildim
Bizden geçmiş artık gençler yazsınhayir hayı vazgeçtim yarın erken kalkacagum ve birinci olacagim
İzlemedim canım sen izledin mi
Ailevi meselelerle boğuşuyorum limonsuzum. Hepinizi çok özlediimm
Hmmm mevzu derin yani.yarın bekliyom nihalim
yok canım izlemedim. ama YouTubeda alyanin kısa sahnesinin videosu vardi. onu izledim gece uyuyamadim
bu İstanbullu gelinde Süreyyani kızı ala vardı ya. oymuş alya. gerçek hikayesi kırmızı oda da islenecekmis galiba:)
meraktan baktim bakmaz olaydim
Canım ben de bugün etiket yapacaktım en son geçen pazar girmişsin, nerelerdesin diye , umarim en kısa zamanda halledersinizAilevi meselelerle boğuşuyorum limonsuzum. Hepinizi çok özlediimm
Hmmm mevzu derin yani.
Sağlık ocağındakilere güvenmiyorum çocuk alanında uzman değiller bence. Senin 3. Çocuk zaten biliyorsun. Benim ilk ama ben kendim de böyle karışık şeyleri sevmiyo ondan çocuğa da yediriyorumKızım çok severek yiyordu büyük oğlum da ceviz koymazsam yiyordu ama bu bücürük yemiyor, sağlık ocağındaki hemşiremizin verdiği kağıtta da yazıyor hem bu kahvaltı tarifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?