Mizahşörler Çıkmazı

mehlika böyle karışık şeyleri nasıl yiyor çocuklar.
Kızım çok severek yiyordu büyük oğlum da ceviz koymazsam yiyordu ama bu bücürük yemiyor, sağlık ocağındaki hemşiremizin verdiği kağıtta da yazıyor hem bu kahvaltı tarifi

Eklentiler

• IMG_20200919_121018.webp
    57 KB · Görüntüleme: 20
Bizden geçmiş artık gençler yazsın hayir hayı vazgeçtim yarın erken kalkacagum ve birinci olacagim
İzlemedim canım sen izledin mi

yarın bekliyom nihalim

yok canım izlemedim. ama YouTubeda alyanin kısa sahnesinin videosu vardi. onu izledim gece uyuyamadim

bu İstanbullu gelinde Süreyyani kızı ala vardı ya. oymuş alya. gerçek hikayesi kırmızı oda da islenecekmis galiba:)

meraktan baktim bakmaz olaydim

Ailevi meselelerle boğuşuyorum limonsuzum. Hepinizi çok özlediimm

canım inşallah çözüme kavuşur mesele her neyse

kafanı dağıtmak için de gelebilirsin. anlatmak istersen de dinleriz. kendi başına savaşmak zorunda değilsin. paylaşmak yükünü hafifletir. her zaman bekleriz cancancağızım

Hmmm mevzu derin yani.

Kızım çok severek yiyordu büyük oğlum da ceviz koymazsam yiyordu ama bu bücürük yemiyor, sağlık ocağındaki hemşiremizin verdiği kağıtta da yazıyor hem bu kahvaltı tarifi
Sağlık ocağındakilere güvenmiyorum çocuk alanında uzman değiller bence. Senin 3. Çocuk zaten biliyorsun. Benim ilk ama ben kendim de böyle karışık şeyleri sevmiyo ondan çocuğa da yediriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…