Kendimizi nerelere atalımAktif değil sankim orasıben de takılam peşine ya
Daha önce 1 ay diyetisyene gitmiştim. Güzel vermiştim o zaman baştan o listeyi yapacağımKendimizi nerelere atalımdiyet listen var mı?
Nasıl başlayalım. Ben spor yapamayacağım amaç ilk önce istediğim kiloya inip sonra sıkılaşayım diyorum
Ben aldım epeycene hemen verme yoluna koyulmam lazımSenin var mı fazlalığın hiç varmış gibime gelmiyo
Bende dedim sana babası üvey demişler cevap yazmamışsın dedim. o yorumu hiç görmedim dediBilmem. Birisi ikinci evliliği ve üvey gibi bişeyler yazmıştı. Bide cevap vermeyince öyle kaldı demek ki.
Başlayalım vallahikilom çok değil ama eskisi gibi zayıf değilim
kollarım bacaklarım çok kalinlasti. pehlivan gibi oldum
ikimiz başlayalım mı sabah
Olur if severimkızlar o zaman if yapalım birlikte. negonun topigini işgal ederiz nolcak;D
Bende spora sonra başlayacağım şimdilik diyet listesiyle devam edeceğim. Vereyim ilk önce kilo. O zaman aynı şekil başlıyoruz ilk diyet
İf ne yaakızlar o zaman if yapalım birlikte. negonun topigini işgal ederiz nolcak;D
İf ne yaa
Aradığınız nego beyaz çikolatalı ağlayan pasta yiyor şu anKızlar ben yarın diyete başlıyorum. Gideyim deNego nun grubuna gireyim
Yaa hakskglgşşsşfAradığınız nego beyaz çikolatalı ağlayan pasta yiyor şu an
Benim diyet listem var onunla başlayayım diyorumbelli saatlerde yiyip aksam ve gece hiç bişey yemiyosum calcim:) hem sağlıklı hem etkili:)
HayatSevinceGuzel bebeğim canım inşaallah çok güzel geçer sınavın. Güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz
Günaydın beeşşşşş
@Bal0ncuk sana da günaydın bebişim
HayatSevinceGuzel başarılar inşallah kazanacaksın ve emeğinizin karşılığını alacaksın
HayatSevinceGuzel inşallah güzel geçmiştir sınavın. Bence muhteşem haberlerle geleceksin buraya.. Tatlı mı tatlı Öğretmenimizsin ❤
Canlarım güzel dilekleriniz, bir sene boyunca sınav muhabbetimi dinleyip destek olduğunuz için hepinize herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Canlarım güzel dilekleriniz, bir sene boyunca sınav muhabbetimi dinleyip destek olduğunuz için hepinize herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim ❤
Sınavım çok istediğim gibi güzel geçmedi ne yazık ki. Yorumlara bakıyorum çok kolaydı diyen var, Ösym soru tarzını burda değiştirmiş yorumu da katmış bu yüzden zordu diyen de var. Ben de bundan dolayı biraz zorlandım. Online eğitim hocam da 63 64 ten aşağı net olmamalı ilk sınav puanlarının düşmemesi için dedi. Bakalım artık nasip diyorum.
Şuan hiç emin olamıyorum samdanım. Ama bol bol dinlenmek istiyorum rahat bir şekilde yatmak istiyoruuuumm boş boş oturmak istiyorumhakkında hayırlısı olsun nurum. hiç takma bence çok güzel gelecek puanların
sınavlar da bitti planları alalim nur hanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?