Mizahşörler Çıkmazı

Aktif değil sankim orası ben de takılam peşine ya
Kendimizi nerelere atalım diyet listen var mı?
Nasıl başlayalım. Ben spor yapamayacağım amaç ilk önce istediğim kiloya inip sonra sıkılaşayım diyorum

Kendimizi nerelere atalım diyet listen var mı?
Nasıl başlayalım. Ben spor yapamayacağım amaç ilk önce istediğim kiloya inip sonra sıkılaşayım diyorum
Daha önce 1 ay diyetisyene gitmiştim. Güzel vermiştim o zaman baştan o listeyi yapacağım

Ben aldım epeycene hemen verme yoluna koyulmam lazım Senin var mı fazlalığın hiç varmış gibime gelmiyo

kilom çok değil ama eskisi gibi zayıf değilim
kollarım bacaklarım çok kalinlasti. pehlivan gibi oldum
ikimiz başlayalım mı sabah

kilom çok değil ama eskisi gibi zayıf değilim
kollarım bacaklarım çok kalinlasti. pehlivan gibi oldum
ikimiz başlayalım mı sabah
Başlayalım vallahi ay süper oldu yediklerimizi de yazalım da çok yiyeni ayıplayalım

C Calcifer ben de sporu hemen başlayamam vaktim yok o kadar. Senin planın nee?
Bende spora sonra başlayacağım şimdilik diyet listesiyle devam edeceğim. Vereyim ilk önce kilo. O zaman aynı şekil başlıyoruz ilk diyet

HayatSevinceGuzel bebeğim canım inşaallah çok güzel geçer sınavın. Güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz
Günaydın beeşşşşş
@Bal0ncuk sana da günaydın bebişim
HayatSevinceGuzel başarılar inşallah kazanacaksın ve emeğinizin karşılığını alacaksın
HayatSevinceGuzel inşallah güzel geçmiştir sınavın. Bence muhteşem haberlerle geleceksin buraya.. Tatlı mı tatlı Öğretmenimizsin ❤
HayatSevinceGuzel eminim çok güzel geçmiştir sınavın sonuçların da istediğin gibi olur inşallah
Canlarım güzel dilekleriniz, bir sene boyunca sınav muhabbetimi dinleyip destek olduğunuz için hepinize herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim

Sınavım çok istediğim gibi güzel geçmedi ne yazık ki. Yorumlara bakıyorum çok kolaydı diyen var, Ösym soru tarzını burda değiştirmiş yorumu da katmış bu yüzden zordu diyen de var. Ben de bundan dolayı biraz zorlandım. Online eğitim hocam da 63 64 ten aşağı net olmamalı ilk sınav puanlarının düşmemesi için dedi. Bakalım artık nasip diyorum.

hakkında hayırlısı olsun nurum. hiç takma bence çok güzel gelecek puanların

sınavlar da bitti planları alalim nur hanim

hakkında hayırlısı olsun nurum. hiç takma bence çok güzel gelecek puanların

sınavlar da bitti planları alalim nur hanim
Şuan hiç emin olamıyorum samdanım. Ama bol bol dinlenmek istiyorum rahat bir şekilde yatmak istiyoruuuumm boş boş oturmak istiyorum beynim uyuşuk şuan biraz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…