- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Öyle mesaj yazmışsın ki üzgün mü atayım güleyim mi şaşırdımeşim balkonda diye gittim sigara iciyomus sigara dumanından olduama geçer birazdan diye tahmin ediyorum limonsuzum:)
yan daireye taşınıyolar galiba sonunda. haftaya camları silebilirim
Geçmiş olsun bebem... iburamin iyi geliyor doktoruna söyle uygun görürse kullan. Ben bu şekilde baş edebiliyorum ancak. Derdimiz aynı çünkü...
Öyle mesaj yazmışsın ki üzgün mü atayım güleyim mi şaşırdım
Oh be sonunda. Taşınsalarda camlar bayram etse
HoşbulduumOyy hoşgeldin
Yaptım ama öyle yorgun ki vücudum sabah kahvesine bile kalkmamışım eşim kızı çıkarmış gelmiş onu bile duymadım 12de uyandım
Hoşbulduum ❤
Yaptım ama öyle yorgun ki vücudum sabah kahvesine bile kalkmamışım eşim kızı çıkarmış gelmiş onu bile duymadım 12de uyandım
sonum sonum sonum
Evet öz babasıymış canım. Üvey olduğunu nerden çıkardılar anlamadım
Bilmem. Birisi ikinci evliliği ve üvey gibi bişeyler yazmıştı. Bide cevap vermeyince öyle kaldı demek ki.Evet öz babasıymış canım. Üvey olduğunu nerden çıkardılar anlamadım
Bissürü pasta mı yedin yoksa? Çok mu tatlı olmuş? Patates kızartmasından daha mı tatlıHoşbulduum ❤
sonum sonum sonum
Hepsi birbirinden güzel gelsin kilolarBissürü pasta mı yedin yoksa? Çok mu tatlı olmuş? Patates kızartmasından daha mı tatlı
Hepsi birbirinden güzel gelsin kilolar
Ben aldım epeycene hemen verme yoluna koyulmam lazımberaber alıp beraber verelim paw
Meslek sırrıKız nerden buluyon bunları yaaaa
Aktif değil sankim orasıKızlar ben yarın diyete başlıyorum. Gideyim deNego nun grubuna gireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?