Oyy hoşgeldinBen gene geldimgelim mi
MenengiçKızlarla takılıyorumTv'de Babil açık. Birazdan usenmezsem kahve yapacağım menengecli (doğru mu yazdım ki )
Sen napiyorsun oğlanı uyuttun mu
Kuzum Allah kalbine ferahlık işlerine kolaylık versin.Ailevi meselelerle boğuşuyorum limonsuzum. Hepinizi çok özlediimm
Gunaydin canlarrr dun gece uyumusum 2 gecedr uykusuzlktannsonra duramadimbenim oğlum da çok sever öyle uğraşsın uzun uzun bayılır
benimkide patatesini yiyip kalkiyoinşallah yavaş yavaş yemeye başlıyo gibi çayım umutluyum ben kreş çok fark etti ama. orda yiye yiye kırdı çoğu şeyi:) evde yemese de orda yiyo bütün yemekleri.
inşallah senin kız da yerhatta keşke imkan olsa okula baslayana kadar iki üç sene kreşe anaokuluna gitse yemek yemesi epey düzene girer
Gunaydin canlarrr dun gece uyumusum 2 gecedr uykusuzlktannsonra duramadim
Imkan olsa bu sene gondermek istiyordum acikcasi ama suan ortalikta karisti normal okula gitmesi gereken cocklar bile gidemeyecek gibi kimi gorsem gondermiycem diyor hayirlisi . Ama 2 3 sene kres calismadgm icin de cocga gereksiz diye dusunuyordum 1 sene kres 1 anaokulu yeter orada eminim cok sey kazanacaktir dedgn gbi yeme icme bireysel davranislarina paylasima vs cok yonden yarari olur elbette.
Eşin oğluna baksın sen yap bişeyler desemyok canım baslamadim daha eşim evde. kaçta gideceği belli değil. o yüzden hemen baslamicam:)
sen basladin mi:)
Eşin oğluna baksın sen yap bişeyler desem
Yok balım kahvaltı yapıyorum ☺
Tozdan mı kuzumalerjim nuks etti gecmesini bekliyorum
Evet canim aynennnbakarsın işe girersin cayben yine aynı ihtimal üzerinde durayim
inşallah bu kışı atlatalim da
Tozdan mı kuzum
Geçmiş olsun bebem... iburamin iyi geliyor doktoruna söyle uygun görürse kullan. Ben bu şekilde baş edebiliyorum ancak. Derdimiz aynı çünkü...alerjim nuks etti gecmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?