Hangileri idi
Ohh keyifli okumalar
Yok ya katı olmak istemiyorum if denicem kızartmayı bırakcam o kadarListe yapcan mıpawlover diyet için
Yok canım 3 tane embriyo var dondurulmuş. Transfer olacak direkMayıs himm.. opu filan tekrardan mi olucak?
Tm. Bende uyamıyorum listeye. Kendim kısıtlamam gerek.Yok ya katı olmak istemiyorum if denicem kızartmayı bırakcam o kadar
Yok canım 3 tane embriyo var dondurulmuş. Transfer olacak direk
Benm de en son 3 kaldi.. ama ben onları nabican bilmiyorum. 6 embriyo gitti..Yok ya katı olmak istemiyorum if denicem kızartmayı bırakcam o kadar
Yok canım 3 tane embriyo var dondurulmuş. Transfer olacak direk
Teşekkür ederim canımOhh keyifli okumalar
Okuma hedefi mi belirlesek günlük? Hani ikimiz yapacaktıkTeşekkür ederim canım
Opu süreci zorlu oluyo bence sakla ya, ben nasip olup doğsaydı da saklamayı düşünüyodum. Biz bahtsız bedeviyiz kalp atışından sonra kayıp oranı yüzde 3müş normalde o da bizi bulduBenm de en son 3 kaldi.. ama ben onları nabican bilmiyorum. 6 embriyo gitti..
Koysammi imha mi ettirsem bilmiyorum açıkçası.
Beni de katın ya okuyamıyom bu ara hiç. Herşeyde de kabım varOkuma hedefi mi belirlesek günlük? Hani ikimiz yapacaktık
Onlara ne sorcam seni tutarlar zati
Ooo çok iyi olur canımmBeni de katın ya okuyamıyom bu ara hiç. Herşeyde de kabım var
Artık belirleyelim. Başlamak istiyorum kitaplarım yığıldıOkuma hedefi mi belirlesek günlük? Hani ikimiz yapacaktık
Şalgam kafa fena değildiona ilk sümüklü sofi diyen biziz ortak gıcık olduğunuz kişi oneden kendini sofi yaptın şalgam kafa yapsan yine severdik seni Zuhal
Sen de gel hadiBeni de katın ya okuyamıyom bu ara hiç. Herşeyde de kabım var
Tmm yarın başlayalım mı?B
Artık belirleyelim. Başlamak istiyorum kitaplarım yığıldı
Gelerim geleriiimSen de gel hadi
Ben aşığım sofi ye bu yüzden kendimi sevmiyorumona ilk sümüklü sofi diyen biziz ortak gıcık olduğunuz kişi oneden kendini sofi yaptın şalgam kafa yapsan yine severdik seni Zuhal
Ben beklemiyordum dusuklerden dedim tamam olmadı. Bunda duyunca büyüyünce filan bı garip oldu. Yine aynı şey olursa diye diyorumki hepsimi bozuktu yaa yani 1 tanesi olsaydı bari..Opu süreci zorlu oluyo bence sakla ya, ben nasip olup doğsaydı da saklamayı düşünüyodum. Biz bahtsız bedeviyiz kalp atışından sonra kayıp oranı yüzde 3müş normalde o da bizi buldu
Başkayalım. Nasıl yapıyoruz şimdiTmm yarın başlayalım mı?
Ayy aslında aynı kitabı okuma şansımız olsa ne güzel olur. Ama mümkün değil gibi. Sayfa sayısı belirleyelim? O hedefe ulaşamyana ceza verelimBaşkayalım. Nasıl yapıyoruz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?