Mizahşörler Çıkmazı

Ben de aynı moddayım keşke hiç büyümeseydi duymasaydım görmeseydim diyorum da nasip işte yaşayacağımız varmış. İnşallah beklerken kendiliğinden gelirler. Sizde var mıydı sorun? En çokta sorun olmaması koyuyo bana sorun olsa da çözüm arasam diyorum bazen

Rabbim hayırlısı ile nasip edecek inşallah. Daha küçüçük ve yenisin

Morfoloji 2 ydi sadece.. bende hafif pko var yani yumurtlama var ama.
Dogaldan olsa ne güzel olur. Her tüp bebek denemem tutuyor ama dogaldan olmuyor anlamadım gittti.

Morfoloji 2 ydi sadece.. bende hafif pko var yani yumurtlama var ama.
Dogaldan olsa ne güzel olur. Her tüp bebek denemem tutuyor ama dogaldan olmuyor anlamadım gittti.
pawlover senin yaşın kaç canim.
İnşallah hayırlısıyla olur ne desen haklısın ama Allah böyle nasip kıldı.
Olur inşallah doğaldan da buradan bir arkadaşım vardı eşi azosperm onun bile doğal olduysa herkesten umudum var. Nasibinin vaktini bekliyo veletler 27ye az kaldı orta halli bi zamandayım hayırlısı olsun nasipte yoksa da ona da razıyım artık

Elinizde hangi kitaplar var? Ben size uyarım olmadı bi dahaki ay alırım bende yoksa. Tamam günlük alt limiti belirleyelim mi? pawlover
Bende yoğunluklu olarak sarah jio romanları var 2-3 tane okumadığım kaldı. Azra kohen gör beni okuyodum o da yarım bekliyo. Bide okumadığım franz kafka dönüşüm var. Diğerleri bitirdiklerim. He bide dan brown başlangıç var okunacak

Ben 30 u anne olarak hayal ettim güya
Artık 40 mi hayal ediyim bilmiyorum
Vakti saati geldimi oldumu aynen mecbur gölge de bekleye bekleye biraz umud biraz uğraş ilerlicek uğraşmadım demem en azından.

Ben 30 u anne olarak hayal ettim güya
Artık 40 mi hayal ediyim bilmiyorum
Vakti saati geldimi oldumu aynen mecbur gölge de bekleye bekleye biraz umud biraz uğraş ilerlicek uğraşmadım demem en azından.
Kaç ki yaş? Ben artık çocuklu hayal kurmuyorum hayallerime gelip dahil olursa buyursun modundayım Aynen tedbir kuşdan takdir Allahtan biz elimizden geleni yapalım bekleyelim

Bende Sarah jio baya okudum. Dönüşüm de okudum. Diğerini okumadım

Franz Kafka dönüşüm var bende

Kaç ki yaş? Ben artık çocuklu hayal kurmuyorum hayallerime gelip dahil olursa buyursun modundayım Aynen tedbir kuşdan takdir Allahtan biz elimizden geleni yapalım bekleyelim
30
Dondurulmuş bitince yeniden baslamam sanirim hormonları eksik olanlara veriyorum yeter bu kadar hormon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…