Ben de aynı moddayım keşke hiç büyümeseydi duymasaydım görmeseydim diyorum da nasip işte yaşayacağımız varmış. İnşallah beklerken kendiliğinden gelirler. Sizde var mıydı sorun? En çokta sorun olmaması koyuyo bana sorun olsa da çözüm arasam diyorum bazenBen beklemiyordum dusuklerden dedim tamam olmadı. Bunda duyunca büyüyünce filan bı garip oldu. Yine aynı şey olursa diye diyorumki hepsimi bozuktu yaa yani 1 tanesi olsaydı bari..
Tutuyor ayrı düşüyor ayrı kaliyor ayrı yani. Yinede
Bu düşmedi sağlam tutundu ama kalbi durdu.
Bakalım bende anca yaza gidersem giderim belkide hiç yapmam iyice sogudum tedaviden.
Hepimizde aynı kitap varsa süper olurduAyy aslında aynı kitabı okuma şansımız olsa ne güzel olur. Ama mümkün değil gibi. Sayfa sayısı belirleyelim? O hedefe ulaşamyana ceza verelimpawlover
Rabbim hayırlısı ile nasip edecek inşallah. Daha küçüçük ve yenisinBen de aynı moddayım keşke hiç büyümeseydi duymasaydım görmeseydim diyorum da nasip işte yaşayacağımız varmış. İnşallah beklerken kendiliğinden gelirler. Sizde var mıydı sorun? En çokta sorun olmaması koyuyo bana sorun olsa da çözüm arasam diyorum bazen
Morfoloji 2 ydi sadece.. bende hafif pko var yani yumurtlama var ama.Ben de aynı moddayım keşke hiç büyümeseydi duymasaydım görmeseydim diyorum da nasip işte yaşayacağımız varmış. İnşallah beklerken kendiliğinden gelirler. Sizde var mıydı sorun? En çokta sorun olmaması koyuyo bana sorun olsa da çözüm arasam diyorum bazen
Demi yaHepimizde aynı kitap varsa süper olurdu
Elinizde hangi kitaplar var? Ben size uyarım olmadı bi dahaki ay alırım bende yoksa. Tamam günlük alt limiti belirleyelim mi?Demi ya ☹ ama ben her istediğim an alamıyorum kitap
Morfoloji 2 ydi sadece.. bende hafif pko var yani yumurtlama var ama.
Dogaldan olsa ne güzel olur. Her tüp bebek denemem tutuyor ama dogaldan olmuyor anlamadım gittti.
Olur inşallah doğaldan da buradan bir arkadaşım vardı eşi azosperm onun bile doğal olduysa herkesten umudum var. Nasibinin vaktini bekliyo veletlerpawlover senin yaşın kaç canim.
İnşallah hayırlısıyla olur ne desen haklısın ama Allah böyle nasip kıldı.
Bende yoğunluklu olarak sarah jio romanları var 2-3 tane okumadığım kaldı. Azra kohen gör beni okuyodum o da yarım bekliyo. Bide okumadığım franz kafka dönüşüm var. Diğerleri bitirdiklerim. He bide dan brown başlangıç var okunacakElinizde hangi kitaplar var? Ben size uyarım olmadı bi dahaki ay alırım bende yoksa. Tamam günlük alt limiti belirleyelim mi?pawlover
Ben 30 u anne olarak hayal ettim güyaOlur inşallah doğaldan da buradan bir arkadaşım vardı eşi azosperm onun bile doğal olduysa herkesten umudum var. Nasibinin vaktini bekliyo veletler27ye az kaldı orta halli bi zamandayım hayırlısı olsun nasipte yoksa da ona da razıyım artık
Kaç ki yaş? Ben artık çocuklu hayal kurmuyorum hayallerime gelip dahil olursa buyursun modundayımBen 30 u anne olarak hayal ettim güya
Artık 40 mi hayal ediyim bilmiyorum
Vakti saati geldimi oldumu aynen mecbur gölge de bekleye bekleye biraz umud biraz uğraş ilerlicek uğraşmadım demem en azından.
Duayı da tam ediyorsun helal olsun. Eksik etmemek lazım.H M hoşgeldin canım
Allah hayırlısıyla bekleyen herkesin kucağını doldursun sağlıklı akıllı uslu uykulu bebeler nasip etsin♥♥
Bende Sarah jio baya okudum. Dönüşüm de okudum. Diğerini okumadımBende yoğunluklu olarak sarah jio romanları var 2-3 tane okumadığım kaldı. Azra kohen gör beni okuyodum o da yarım bekliyo. Bide okumadığım franz kafka dönüşüm var. Diğerleri bitirdiklerim. He bide dan brown başlangıç var okunacak
Franz Kafka dönüşüm var bendeBende yoğunluklu olarak sarah jio romanları var 2-3 tane okumadığım kaldı. Azra kohen gör beni okuyodum o da yarım bekliyo. Bide okumadığım franz kafka dönüşüm var. Diğerleri bitirdiklerim. He bide dan brown başlangıç var okunacak
Franz Kafka dönüşüm var bende
30Kaç ki yaş? Ben artık çocuklu hayal kurmuyorum hayallerime gelip dahil olursa buyursun modundayımAynen tedbir kuşdan takdir Allahtan biz elimizden geleni yapalım bekleyelim
Oo daha 40a çok var gelir o zamana inşallah hayırlısıyla30
Dondurulmuş bitince yeniden baslamam sanirimhormonları eksik olanlara veriyorum yeter bu kadar hormon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?