Mizahşörler Çıkmazı

Canim cok daraliyor kizlar ya havalar boyle kapaniyor git gide ... biraz yuruyuse cjkmak istiyorum aslnda kiza alisverise cikmam lazm korkuyorm toplu tasima kullanmak istemiyorm boyle aklmda bi yapilcak sey olup yapamadkca da zihnen yoruluyorum
Bizim burda güneşli ama geceleri serinledi ben de bugün çıkmak istiyorum ama zor görünüyor

Canim cok daraliyor kizlar ya havalar boyle kapaniyor git gide ... biraz yuruyuse cjkmak istiyorum aslnda kiza alisverise cikmam lazm korkuyorm toplu tasima kullanmak istemiyorm boyle aklmda bi yapilcak sey olup yapamadkca da zihnen yoruluyorum
Naptın çayım? Ben de bir şey yapmak isteyip de yapamayınca başka şeylere odaklanamıyorum resmen bazen
Selam kızlar nasılsınız,
Ben bebe emziriyorum uyuyor,bırakırsa mutfağa gireceğim, çorba koydum düdüklüye ona bakamadım düğmesini çevirmem lazım
İyiyim mehlikam, bugün koltuk yatak filan yıkadım büyük temizlik var

Naptın çayım? Ben de bir şey yapmak isteyip de yapamayınca başka şeylere odaklanamıyorum resmen bazen

Tam yazmistim bende cnm

Baya is guc yapmissin masallah sana

Ya bende de soyle bisey var mesela aklma geliyor bi is diyelm ki perdeleri yikasam diyorum cok kirli deglse aciliyeti yoksa bile surekli yapamadgm her an aklmda beni yoruyor o dusunce .

Tam yazmistim bende cnm

Baya is guc yapmissin masallah sana

Ya bende de soyle bisey var mesela aklma geliyor bi is diyelm ki perdeleri yikasam diyorum cok kirli deglse aciliyeti yoksa bile surekli yapamadgm her an aklmda beni yoruyor o dusunce .
Geçen gece şey oldu çayım, telefonu şarja takmıştım prizden yatağa doğru uzattım tam geçerken de ayağım takıldı telefon yere düştü sarj yeri bozuldu. Çıkarınca direkt kapanıyor telefon. İçinde bir sürü fotoğraf vardı, uzun zamandır da vakit ayırıp bilgisayara atamamıştım o gece bir şey olur daha telefon açılmaz diye korkudan fotoğrafları atana kadar 3 saat uğraştım uğraşmasam aklımda kalır yine uyumazdım Bayaa yorucu evet

Iyi yapmissin canim aynen yaa yoruluyoruz yapmak dha kolay yapmayp akilda dururken dha cok yoruluyorm

Az rahat olsak zaten çayım demiii :) ne yemek yaptın bakalım bu Akşam
Oncelikle bir masterchef kacinilmaz sonu ile kahvaltiya bunu yaptim

Aksama da yine masterchef esintisi somon balik salata yapacagim sizde ne var bakalim

C Calcifer dostm neredesinnnn burda olsan meydan okurdum

Kolay gelsin canım,oh mis gibi tertemiz pırıl pırıl olmuştur, güzel günlerde kullanın
Ben harikayim kv geldi virus var diye gitmiyoruz ama onlar geliyorlar
Ah ah ne diyeyim bilemedim,

Kuymak mıı ooo geçen aklımdan geçmişti olsa da yesek diye ama bir kere denedim beceremedim ya ben çayım eline sağlıkk

Biz de klasik menü pilav, haşlanmış et, salata var bu akşam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…