Bizim burda güneşli ama geceleri serinledi ben de bugün çıkmak istiyorum ama zor görünüyorCanim cok daraliyor kizlar ya havalar boyle kapaniyor git gide ... biraz yuruyuse cjkmak istiyorum aslnda kiza alisverise cikmam lazm korkuyorm toplu tasima kullanmak istemiyorm boyle aklmda bi yapilcak sey olup yapamadkca da zihnen yoruluyorum
Gözünüz aydın,sevindimCanlarimm esimin testi negatif ciktii cok sukur
Gözünuz aydın canım çok sevindimCanlarimm esimin testi negatif ciktii cok sukur
Naptın çayım? Ben de bir şey yapmak isteyip de yapamayınca başka şeylere odaklanamıyorum resmen bazenCanim cok daraliyor kizlar ya havalar boyle kapaniyor git gide ... biraz yuruyuse cjkmak istiyorum aslnda kiza alisverise cikmam lazm korkuyorm toplu tasima kullanmak istemiyorm boyle aklmda bi yapilcak sey olup yapamadkca da zihnen yoruluyorum
İyiyim mehlikam, bugün koltuk yatak filan yıkadım büyük temizlik varSelam kızlar nasılsınız,
Ben bebe emziriyorum uyuyor,bırakırsa mutfağa gireceğim, çorba koydum düdüklüye ona bakamadım düğmesini çevirmem lazım
Ben harikayim kv geldiSelam kızlar nasılsınız,
Ben bebe emziriyorum uyuyor,bırakırsa mutfağa gireceğim, çorba koydum düdüklüye ona bakamadım düğmesini çevirmem lazım
Süperler... Dikkat edin gülnihalım bebeklere çok yaklaşmasalar bariiBen harikayim kv geldivirus var diye gitmiyoruz ama onlar geliyorlar
Yaklaştılar bile çoktan nurum. Hes koduymus virtmis zirtmis. Dün kızına gitmişti bugün bize geldi kadın durmuyor sürekli geziyor cildirtacaklar beni...Süperler... Dikkat edin gülnihalım bebeklere çok yaklaşmasalar barii
Off Allah sağlık versin gülnihalım laftan sözden anlayan yokYaklaştılar bile çoktan nurum. Hes koduymus virtmis zirtmis. Dün kızına gitmişti bugün bize geldi kadın durmuyor sürekli geziyor cildirtacaklar beni...
Sagolasin cnmGözünüz aydın,sevindim
Çok iyi yapmışsın çayım ❤ ben de birazdan çıkacağım arkadaşımla buluşucaz bakalım :)Ben arkadasmla yuruyuse cikip geldim valla havam degisti kizlar hava da guzel bugun ilik bahcede cay iciyoruz smdi .
HayatSevinceGuzel sende cikabildinmi canim
Tam yazmistim bende cnmNaptın çayım? Ben de bir şey yapmak isteyip de yapamayınca başka şeylere odaklanamıyorum resmen bazen
İyiyim mehlikam, bugün koltuk yatak filan yıkadım büyük temizlik var
Ooo superÇok iyi yapmışsın çayım ❤ ben de birazdan çıkacağım arkadaşımla buluşucaz bakalım :)
Geçen gece şey oldu çayım, telefonu şarja takmıştım prizden yatağa doğru uzattım tam geçerken de ayağım takıldı telefon yere düştü sarj yeri bozuldu. Çıkarınca direkt kapanıyor telefon. İçinde bir sürü fotoğraf vardı, uzun zamandır da vakit ayırıp bilgisayara atamamıştımTam yazmistim bende cnm
Baya is guc yapmissin masallah sana
Ya bende de soyle bisey var mesela aklma geliyor bi is diyelm ki perdeleri yikasam diyorum cok kirli deglse aciliyeti yoksa bile surekli yapamadgm her an aklmda beni yoruyor o dusunce .
Iyi yapmissin canim aynen yaa yoruluyoruz yapmak dha kolay yapmayp akilda dururken dha cok yoruluyormGeçen gece şey oldu çayım, telefonu şarja takmıştım prizden yatağa doğru uzattım tam geçerken de ayağım takıldı telefon yere düştü sarj yeri bozuldu. Çıkarınca direkt kapanıyor telefon. İçinde bir sürü fotoğraf vardı, uzun zamandır da vakit ayırıp bilgisayara atamamıştımo gece bir şey olur daha telefon açılmaz diye korkudan fotoğrafları atana kadar 3 saat uğraştım uğraşmasam aklımda kalır yine uyumazdım Bayaa yorucu evet
Az rahat olsak zaten çayım demiii :) ne yemek yaptın bakalım bu AkşamIyi yapmissin canim aynen yaa yoruluyoruz yapmak dha kolay yapmayp akilda dururken dha cok yoruluyorm
Kolay gelsin canım,oh mis gibi tertemiz pırıl pırıl olmuştur, güzel günlerde kullanınNaptın çayım? Ben de bir şey yapmak isteyip de yapamayınca başka şeylere odaklanamıyorum resmen bazen
İyiyim mehlikam, bugün koltuk yatak filan yıkadım büyük temizlik var
Ah ah ne diyeyim bilemedim,Ben harikayim kv geldivirus var diye gitmiyoruz ama onlar geliyorlar
Kuymak mıı oooOncelikle bir masterchef kacinilmaz sonu ile kahvaltiya bunu yaptim
Eki Görüntüle 2695392
Eki Görüntüle 2695391
Aksama da yine masterchef esintisi somon balik salata yapacagim sizde ne var bakalim
C Calcifer dostm neredesinnnn burda olsan meydan okurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?