- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Öyle vallahi mehlikam temizlik kokusu bile yetiyo :) teşekkür ederim ❤Kolay gelsin canım,oh mis gibi tertemiz pırıl pırıl olmuştur, güzel günlerde kullanın
Ah ah ne diyeyim bilemedim,
İyiyim şamdan. Sen?napiyosunuz kızlar
İyiyim şamdan. Sen?
Ooo daha nolsunki kuzumm afiyet olsnKuymak mıı ooogeçen aklımdan geçmişti olsa da yesek diye ama bir kere denedim beceremedim ya ben çayım eline sağlıkk
Biz de klasik menü pilav, haşlanmış et, salata var bu akşam :)
Aynen canım evet yüksek riskOff Allah sağlık versin gülnihalım laftan sözden anlayan yokorası da yüksek risk yeri değil mi bir de
Söylenecek söz kalmadıKolay gelsin canım,oh mis gibi tertemiz pırıl pırıl olmuştur, güzel günlerde kullanın
Ah ah ne diyeyim bilemedim,
Ben harikayim kv geldivirus var diye gitmiyoruz ama onlar geliyorlar
Mükellefler yordu mu seni samdanimiyiyim canım biraz yorgunum sadece:)
sen ne zaman dönüyosun evine:)
Ay canım benim yabugün kp aramış niye gelip almiyon bizi diye fırça atmış. istemiyorum diyorum ne zaman getireyim diyone güzel seninle aynı kaderi paylaşmak nihalim
Mükellefler yordu mu seni samdanim❤
Ay canım benim yainşaallah gelmezler. İstemediğini bildikleri halde nasıl geliyorlar ben anlamıyorum bu insanları
Ne diyon samdanim anlmadim kizyok nihalim bütün gün dosyalarla uğraştım bugün:) anam ağladı ama
sen naptın nihal harikalar diyarında gibi bı gün olmuş
nargile içen tirtilla siritan kedi falan gelmiş galiba
Herseyden once cok tehlikeli gelmeleri yaaa Allah yardmcn olsn gelecekler belli bu nasl is yabana soran yok kionlar karar vermiş gelecekler, eşim de soruyo ama ne zaman gelsinler diye soruyo
el birliği ile delirtececekler bizi
Ne diyon samdanim anlmadim kiz
Bugün harikalar diyarindaydimyok nihalim bütün gün dosyalarla uğraştım bugün:) anam ağladı ama
sen naptın nihal harikalar diyarında gibi bı gün olmuş
nargile içen tirtilla siritan kedi falan gelmiş galiba
Aynenbana soran yok kionlar karar vermiş gelecekler, eşim de soruyo ama ne zaman gelsinler diye soruyo
el birliği ile delirtececekler bizi
Hee anladimnihalin günü de harika geçmiş ya çayım:) onu sordum
sen neediyon:)
Pişti mi balıkHee anladim
Yemek hazirliycam salata yaptm esimi bekliyorum
Herseyden once cok tehlikeli gelmeleri yaaa Allah yardmcn olsn gelecekler belli bu nasl is ya
Bugün harikalar diyarindaydimevin içi akıl hastanesi gibi geldi sonra su sahne canlandı gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?