Sagol cnm zaten grip bile degil suan o dun pskolojk oyle kotu hissetti bence kendni ya da ona inanmak istiyorum blmiyorum.Gündüz tekrarı olur çayım izle :) kim elendi masterchefte en son :)
Ceereyanda kaldım herhalde biraz çayım, hemen ağrı kesici içtim başla hiiç çekemicektim, geçti :))
Bu arada okumuştum ama yazamadım, içinizi ferah tutun tam mevsim geçişi şimdi, o griple Corona çok benzerlik gösteriyormuş, yoktur öyle bir şey inşallah ❤
Aynenn canim kesnlikle oyle yap lutfen suan hrrkes hasta oluyor bu sefer dha zorlasiyor durum beynin ister istemez korona miyim diyor filan zaten gripte baya uzun suruyor biz olduk hafif oldm ben ama esimle kizim dha zorlandi uzun surdu mesela .inşallah negatif çıkar çayım. bence de psikolojik eşininki. yarın sabah belli olur büyük ihtimalle.
birazdan yatarim çayım. belki bu kez değişiklik yapar duş alır yatarim. sabahları yapmak çok sıkıntı oluyo ıslak saçla gidiyorumartık tam hastalık mevsimi
Bi ara ben de öyle sanmıştım kendimi çayım, gerçekten çok psikoloji ile oynayan bi virüs.Sagol cnm zaten grip bile degil suan o dun pskolojk oyle kotu hissetti bence kendni ya da ona inanmak istiyorum blmiyorum.
Sana da cok gecmis olsum canim havalar hemen carpiyor basimiz nane molla zaten hemn kapiyor sogugu . Gecmesine sevndm
Masterchefte selin elendi haftabasinda gelen kiz
Hoşgeldiiin limonsuzum ❤ nabersin
Hoşbuldum canım. Çok şükür iyim sen nasılsınHoşgeldiiin limonsuzum ❤ nabersin
İyiyim limonsuzum ❤Hoşbuldum canım. Çok şükür iyim sen nasılsın ❤
Aa esimin favorisi oBi ara ben de öyle sanmıştım kendimi çayım, gerçekten çok psikoloji ile oynayan bi virüs.
Hiiç sağlam değiliz hiiç
Hmm o kıza çok gıcık filan diyorlardı, Barbaros'u sevmiyorum ben de
Amin canim insallah
Ya başarılı da hırstan gözü dönüyor sankiAa esimin favorisi o
Bende ugur u tutuyorum ama barbaros basarili cidden baya ya
Tipte de celal i tutuyorum yagusuklu
Aynrn hatta sakalliyken daha yakisikliydi esime de dedm yakisikli diye uyuz olsn birazYa başarılı da hırstan gözü dönüyor sanki
Demi kız yakışıklı gerçekten ben de beğeniyorum
Senn neee fenasın seeennAynrn hatta sakalliyken daha yakisikliydi esime de dedm yakisikli diye uyuz olsn biraz
Duymazdan geldiSenn neee fenasın seeennne dedi o da
Yabancı vardı o da sempatikti ama :)
Yaaaa Duymazdan geldi
Walison u mu diyosun o geldi dun aksam yrniden izlemeye basla bence sen
Öyle haritaya bakacaktımben de oğlanı yatırdım uyumadı kaçtım babasına bırakıp
hayat eve sığarda napcaksin ki nihalm:) girebildin mi bi saat olmuş sen yazalı
Midem ağrıyor kuzu, uyumaya çalışacağım sen napiyorsun?Serim coronanın hayatıma pat diye girdiği gibi benim de başıma bir ağrı girmişti ama şimdi geçtii iyiyim :) ben de bu havalara bayılıyorum ❤
Evet tam da öyle samdanım, bünye alışkanlık etti artık tabiumarım son olur, sorular açıklandı ama cesaret edemiyorum bakmaya.
Dikkat edin samdanım hasta olmayın, bu havalar çok seviyor hasta etmeyi aynı zamanda.
Bu akşam masumlar apartmanı varmış sanırım ama başım ağrıdı izleyemedim yoksa planım keyiflice onu izlemekti :) sen, denk geldin mi samdanım
İyii geceler gülnihalım ❤ nasılsın napıyosun
Tatlışım selaaam
Aynen bence sen geri izlemeye basla bu hafta o katildi cnkuYaaaa içinden sen görürsün demiştir bir yerden gol gelmesin çayım çok tatlısınız :))
Heeee ya nasıl da belli ettim uzak kaldığımı demionu demiştim
bu cok iyiyidi
iyiyiz canım sen nasılsınKızlar keyifler nasıl? ☺☺
gülnihalimmmİyaksamlar❤❤
selam caySelamm canlar
yaaa kıyamayızzzzzzzzzÇoookk özlemişim gönül rahatlığı ile burda olmayı çok ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?