Mizahşörler Çıkmazı

Sagol cnm zaten grip bile degil suan o dun pskolojk oyle kotu hissetti bence kendni ya da ona inanmak istiyorum blmiyorum.

Sana da cok gecmis olsum canim havalar hemen carpiyor basimiz nane molla zaten hemn kapiyor sogugu . Gecmesine sevndm

Masterchefte selin elendi haftabasinda gelen kiz

Aynenn canim kesnlikle oyle yap lutfen suan hrrkes hasta oluyor bu sefer dha zorlasiyor durum beynin ister istemez korona miyim diyor filan zaten gripte baya uzun suruyor biz olduk hafif oldm ben ama esimle kizim dha zorlandi uzun surdu mesela .

Kadinsan isin zaten zor hastayken carpi 5 kati filan oluyor calisiyorsunda maazallah kendine dikkat et lutfen ☺

Bi ara ben de öyle sanmıştım kendimi çayım, gerçekten çok psikoloji ile oynayan bi virüs.

Hiiç sağlam değiliz hiiç

Hmm o kıza çok gıcık filan diyorlardı, Barbaros'u sevmiyorum ben de

Bi ara ben de öyle sanmıştım kendimi çayım, gerçekten çok psikoloji ile oynayan bi virüs.

Hiiç sağlam değiliz hiiç

Hmm o kıza çok gıcık filan diyorlardı, Barbaros'u sevmiyorum ben de
Aa esimin favorisi o
Bende ugur u tutuyorum ama barbaros basarili cidden baya ya
Tipte de celal i tutuyorum yagusuklu

Midem ağrıyor kuzu, uyumaya çalışacağım sen napiyorsun?

Yaaaa  içinden sen görürsün demiştir bir yerden gol gelmesin çayım çok tatlısınız :))

Heeee ya nasıl da belli ettim uzak kaldığımı demi onu demiştim
Aynen bence sen geri izlemeye basla bu hafta o katildi cnku

Sagol bu arada o bana oyle saka yapamaz yaparsa felegi sasar bende giciklgmdan oyle dedm zaten biliyo

Ayrica gunaydinnnn herkeseeeeeeee
Evet daha sonra uyuyacagm saymazsaniz saymayin benenaaaa

bu cok iyiyidi haberlerde çıktığında cok gülmüştüm

Kızlar keyifler nasıl? ☺☺
iyiyiz canım sen nasılsın

İyaksamlar❤❤
gülnihalimmm

selam cay
inşallah negatif çıkar

Çoookk özlemişim gönül rahatlığı ile burda olmayı çok ❤
yaaa kıyamayızzzzzzzzz
bizde seni çok özledik kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…