Tek sen hatırlamışsınKızlar reyhan Zuhal yıldızı olive falan nerde kimseler yok sanki
Benim mazeretim vardıTek sen hatırlamışsın❤
Biz döndük evimizeiyiyim canım biraz yorgunum sadece:)
sen ne zaman dönüyosun evine:)
Ay gelmesinler yabugün kp aramış niye gelip almiyon bizi diye fırça atmış. istemiyorum diyorum ne zaman getireyim diyone güzel seninle aynı kaderi paylaşmak nihalim
Müsait değilim Rabbim acil şifalar versin inşaallahKızlar iyi akşamlar, yasin topluyorum arkadaşımın babası için müsait olanlar okuyabilir mi
41 yasin
İyi akşamlar, arkadaşımın babası merdivenlerden düştü, bilinci kapanmış hastaneye kaldırıldı. 41 yasin topluyoruz. Ne olur okur musunuz? 2 aldım kalan:39www.kadinlarkulubu.com
nurum senin yerinde olsam öğlene kadar uyurdumGüünaydııınnn ikiyiiimmm ❤
Ben de anlamadım mehlikam, uykum da daha çok var, algılarım açılamadıBen de anlamadım çaktırma
Animasyon filmden bir kare galiba
Sınav bitti ya ne uyku kaldı ne bir şey baloncukum, normalde 5 dakika daha uyusam diye can atardımnurum senin yerinde olsam öğlene kadar uyurdum
bugünlerin tadını çıkar sınav sonucu açıklanınca anca toparlanmayla geçiyor zaman gideceğin içinSınav bitti ya ne uyku kaldı ne bir şey baloncukum, normalde 5 dakika daha uyusam diye can atardımama sanırım tekrar uyicam
oldu evet canım 1 hafta 2 gün bir hafta 3 gün gelecemSen nasılsın baloncukum belli oldu mu dönüşümlü çalışma işiBal0ncuk
ooo çok güzel baloncukum hadi hayırlı uğurlu olsuuunnnoldu evet canım 1 hafta 2 gün bir hafta 3 gün gelecem
mesela haftaya çarşambaya kadar çalışcam perşembe cuma tatil
süvari istemeyen bizden değildirooo çok güzel baloncukum hadi hayırlı uğurlu olsuuunnn
Perşembe günü alırız bi kahveni o zamanama benimki süvari olsun lütfeeen :)))
Onun diğer adı da tarzı hususi demi baloncukum :))süvari istemeyen bizden değildir
ben ona Enteyke usülü diyorumOnun diğer adı da tarzı hususi demi baloncukum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?