- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Evet te ben hiç hissetmedim.Canlarım deprem olmuş geçmiş olsun ❤
İnşallah böyle küçük küçük ola ola büyük deprem olmamasını sağlar seridinamEvet te ben hiç hissetmedim.Teşekkürler yinede.
Sağol canım,biz hissetmedik hiç,hisseden var mı acaba C Cay6İnşallah böyle küçük küçük ola ola büyük deprem olmamasını sağlar seridinam
Ben cok fena hissettim cok korktum Rabbim daha beterinden ve tekrarindan saklasin insallah cnmSağol canım,biz hissetmedik hiç,hisseden var mı acaba C Cay6kk birinci noteri C Calcifer başka kim vardı İstanbul'da
Sagol kuzuCanlarım deprem olmuş geçmiş olsun ❤
Yaa, biz evdeydik hiç hissetmedik, daha doğrusu o sırada çocuğu uyuturken uyuyakaldim yorgunluktan,o ara uyuyordum,çocuklar da hiç hissetmemisBen cok fena hissettim cok korktum Rabbim daha beterinden ve tekrarindan saklasin insallah cnm
Hissetmeynce korku olmuyor iyi olms hissetmemenz cnmYaa, biz evdeydik hiç hissetmedik, daha doğrusu o sırada çocuğu uyuturken uyuyakaldim yorgunluktan,o ara uyuyordum,çocuklar da hiç hissetmemis
Aminnnnİnşallah böyle küçük küçük ola ola büyük deprem olmamasını sağlar seridinam
kahve ?günaydın,2. yim ilk kez
çay içiyorum tatlım kreşten çağırdılar,daha yeni bırakmıştım bismillahkahve ?
afiyet olsun cnmçay içiyorum tatlım kreşten çağırdılar,daha yeni bırakmıştım bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?