Mizahşörler Çıkmazı

Toptan bir nasılsınız diyeyim canlarim
@samdan
E Efruzi
Mehfam
C Cay6
Canlarım sizler nasılsınız ❤❤
Şükür iyiyim canım. Annem rahatsızlandı, yanına geldim sabah. Dr.a götürdük. Birazdan evime gidicem. Öyle Bi yoğun geçiyor. Biraz eşimin annesine, biraz kendi evime, biraz da anneme bölünüyorum. Öyle geçiyor zaman..

Selam kizlar naslsiniz
Bugun cogumuzun temizlik gunuymus sanirim bende ev supurdum toz aldim ve yerleri sildim . Bir de mutfagmn camini sildim . Dunde mutfagmi temizlemistim cok sukur oyle iste en azndan haftasnu temizlkten yana skntm olmayacak . Pazar gorme , yemek ve camasir islerim var yarina da insallah .

Mehfam gecms olsun canim neyi var annenin

İyiyim canım,benim de kaynım gelecek yarın,benim de yarın temizlik günümdü,bugün süpürdüm, elle yetişebildigim yerleri sildim, tuvalet yıkadım, çamaşır yıkayıp astım,ikinci postayı attım sabah çalıştırırim,daha iki posta çamaşır var onların haricinde, yarın eşimle kaynimin hastane işi
var,onlar çıkınca eve bir el atabilirim yine,halıları toplayıp süpürüp silebilirim çocuk durursa, toz da alırım hem,
Kapya biber aldım 3 kilo onları da kozlucem,velhasıl hafta sonu da çok iş var,

Annem tansiyon hastası kızlar. Çok yükseliyor son zamanlarda, 3 gündür kötü imiş. Ve başı da çok şiddetli ağrımaya başlamış. Zorla Kardiyolojiye götürdük, hapı fayda etmiyormuş artık. Değiştirdiler ve 1 hap daha eklediler.
Sağolun, dua edin İnşaAllah
Hayırdır inşallah neyi var geçmiş olsun
Mehfam gecms olsun canim neyi var annenin

Ooo anladim canim baya bi isin var Allah kolaylk versn cocuklarla bebisle calisiyrsnda artik .
Bende ķapya biber 12 kg filan kozledim de patlican da istiyorum insallah kismet olursa alip firina kozlettirmek jstiyorm yarin az bir yer var dolabmda ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…