Mizahşörler Çıkmazı

Allah im acil sifalar versinn canim
Cok ckk gecms olsn ilaci fayda etsjn insallah

Afiyyet olsun minnoş prenseslere
Çok teşekürler
Canım çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin annecigine

Mehfam canım benim çok geçmiş olsun Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah ilaçlar iyi gelir ve iyileşir annen
Kayınvaliden de mi hasta? Geçmiş olsun canım sen nasılsın ❤
K. Validemin de birsürü hastalığı var canım. Şeker, tansiyon, kalp 3 kez anjio oldu. Beyin de kılcal damarlar tıkalı pıhtı atmış. Sadece Yemeğini yapıp idare etmeye çalışıyor ama son zamanlarda ben hep yemek hazırlayıp götürüyorum.
Annem desen tansiyon şeker var ve başka rahatsızlıkları da var. Onla da ilgileniyorum.
Ben mi iyiyimdir inşaAllah. Şimdilik öyle Bi sıkıntım yok şükür. Sadece anneme çok üzüldüğüm için galiba, bu gece çok daraldım.
Annemle konuştum az önce tansiyonu 2 ilaca rağmen yine yükselmiş. Ama gelme diyor covid ise sana da bulaşır tekrar diye korkuyor o orda hasta iken ben burda nasıl durcam bilmem

Ne desem bilemedim kuzum ya Allah şifa versin inşAllah

Reyyanim canım Rabbim yardımcın olsun annen e acil şifalar versin geçici bir durumdur

Canlarım İnternetim bitti, şuan ev internetinde de bir sorun var, size yazayım diye geldim. Yarın yenilecek inşallah. Öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize ❤❤

Canim benim yaa cok uzuldum Rabbim ya safi ismiyle sifalar versinnn Allah yardmcn olsun seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…