Allah im acil sifalar versinn canimAnnem tansiyon hastası kızlar. Çok yükseliyor son zamanlarda, 3 gündür kötü imiş. Ve başı da çok şiddetli ağrımaya başlamış. Zorla Kardiyolojiye götürdük, hapı fayda etmiyormuş artık. Değiştirdiler ve 1 hap daha eklediler.
Sağolun, dua edin İnşaAllah
Çok teşekürlerAfiyyet olsun minnoş prenseslere
Canım çok üzüldümAnnem tansiyon hastası kızlar. Çok yükseliyor son zamanlarda, 3 gündür kötü imiş. Ve başı da çok şiddetli ağrımaya başlamış. Zorla Kardiyolojiye götürdük, hapı fayda etmiyormuş artık. Değiştirdiler ve 1 hap daha eklediler.
Sağolun, dua edin İnşaAllah
GünaydınGünaydın kızlar nasılsınız ❤
Çok şükür iyim canım ☺ çay demlensede içip kendime gelsem diye bekliyorumGünaydıncok sukur sen nasilsin
K. Validemin de birsürü hastalığı var canım. Şeker, tansiyon, kalp 3 kez anjio oldu. Beyin de kılcal damarlar tıkalı pıhtı atmış. Sadece Yemeğini yapıp idare etmeye çalışıyor ama son zamanlarda ben hep yemek hazırlayıp götürüyorum.Mehfam canım benim çok geçmiş olsun Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah ilaçlar iyi gelir ve iyileşir annen
Kayınvaliden de mi hasta? Geçmiş olsun canımsen nasılsın ❤
Afiyet olsun canimÇok şükür iyim canım ☺ çay demlensede içip kendime gelsem diye bekliyorum ☺
Ne desem bilemedim kuzum yaK. Validemin de birsürü hastalığı var canım. Şeker, tansiyon, kalp 3 kez anjio oldu. Beyin de kılcal damarlar tıkalı pıhtı atmış. Sadece Yemeğini yapıp idare etmeye çalışıyor ama son zamanlarda ben hep yemek hazırlayıp götürüyorum.
Annem desen tansiyon şeker var ve başka rahatsızlıkları da var. Onla da ilgileniyorum.
Ben mi iyiyimdir inşaAllah. Şimdilik öyle Bi sıkıntım yok şükür. Sadece anneme çok üzüldüğüm için galiba, bu gece çok daraldım.
Annemle konuştum az önce tansiyonu 2 ilaca rağmen yine yükselmiş. Ama gelme diyor covid ise sana da bulaşır tekrar diye korkuyoro orda hasta iken ben burda nasıl durcam bilmem
Amin kuzum inşaAllah. SağolasınNe desem bilemedim kuzum yaAllah şifa versin inşAllah
Reyyanim canım Rabbim yardımcın olsun annen e acil şifalar versin geçici bir durumdurK. Validemin de birsürü hastalığı var canım. Şeker, tansiyon, kalp 3 kez anjio oldu. Beyin de kılcal damarlar tıkalı pıhtı atmış. Sadece Yemeğini yapıp idare etmeye çalışıyor ama son zamanlarda ben hep yemek hazırlayıp götürüyorum.
Annem desen tansiyon şeker var ve başka rahatsızlıkları da var. Onla da ilgileniyorum.
Ben mi iyiyimdir inşaAllah. Şimdilik öyle Bi sıkıntım yok şükür. Sadece anneme çok üzüldüğüm için galiba, bu gece çok daraldım.
Annemle konuştum az önce tansiyonu 2 ilaca rağmen yine yükselmiş. Ama gelme diyor covid ise sana da bulaşır tekrar diye korkuyoro orda hasta iken ben burda nasıl durcam bilmem
Amin inşallah canım. Çok teşekkür ederimReyyanim canım Rabbim yardımcın olsun annen e acil şifalar versin geçici bir durumdur ❤
Canim benim yaa cok uzuldum Rabbim ya safi ismiyle sifalar versinnn Allah yardmcn olsun senindeK. Validemin de birsürü hastalığı var canım. Şeker, tansiyon, kalp 3 kez anjio oldu. Beyin de kılcal damarlar tıkalı pıhtı atmış. Sadece Yemeğini yapıp idare etmeye çalışıyor ama son zamanlarda ben hep yemek hazırlayıp götürüyorum.
Bizde pek giremedk bu aralar cnm carcabuk full kadroyla gorusmek uzere kizlar iyigecelerrCanlarım İnternetim bitti, şuan ev internetinde de bir sorun var, size yazayım diye geldim. Yarın yenilecek inşallah. Öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?