- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Tülay deyince siz piskolog
Ben ;
Bende bunu sanmıştımTülay deyince siz piskolog
Ben ;
Biz de buradan gelişmeleri takip ediyoruz Judy.İyiyim Nihalimeksik olmayın Allah razı olsun. Zaten sizin sayenizde güçlendik çok şükür alıyoruz yavaş yavaş. Tek temennim fazla kayıp vermemek inşallah. Rabbim Türkün yardımcısı olsun
Efsaneydi. Efsane.ama bu Tülay da unutulur mu zaten
burdayım canımmmmKizlar birşey sorucam youlostt nerelerde acaba
hayır unutmadım da uzak kalmak biraz iyi geldi bana düşünce açısındanAcaba yine şifre falanmi unuttuki
ders çalışmaya başladım çiçeğim sınava 3 ay var çok yoğundum iyice yoğun oldum artıkbebemi uyutum geldim:)
nörüyon
elleham
götürüve
eegidive
bizde de var kızlar
napiyosunuz bakalım
Youlost16 tan haberim yok:) belki müsait değildir belki kafa dinliyodur. inşallah gelir artık
iyiyim canım çok sağol artık bazen unutuyorum burayı uzun zaman girmeyince ama bi an kalbime düştünüz bende geldimGelip bi ses bi nefes verip yine gideydi ya. İnş iyidir
Ya benim gönlümün sultanı ben seni yeriiiimmmşimdi gitcem yatmaya nihalimyoruldum ya
yakın arkadaşım Corona oldu. bel ve baş ağrısı olmuş sadece.
beklemekte fayda var ama. tam mevsim geçişibasit bişey de olabilir.
çok tatlıdır bi tanısan vazgeçemezsin zuhalim:) :)
Geldim geldim burdayım alıntı yaparken bu bildirimi bekliyodum zaten
Geldim geldim burdayım alıntı yaparken bu bildirimi bekliyodum zaten
Hangi ifadeyi koysam bilemedim iki duyguyu da bi anda yaşatıyorsun banahep yakalıyorum seni ama bi şekilde kaciyosun elimden zepra
Orta Doğu ve Balkanların en hızlı kaçan çizgilisi sensin sanırım
nasılsın zepram
Bi aklım heep oralarda judyiimm, iletişim sıkıntıınız filan devam etmiyor değil mii, bir ara öyle bir şeyler haber olmuştu :S Allah tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun, sizinleyizCanımm
hayırlı olsun ekmeksiz hayatın samdanım, nasıl gidiyoor :)iş çok fazla var ya
bugün o kadar çok iş yaptım ki ekmeksiz hayat sayesinde üstesinden geldim bence
allahh sizin açıklığı versin kaçak kutsişiimmm :)burdayım canımmmmama eskisi kadar aktif değilim artık
hayır unutmadım da uzak kalmak biraz iyi geldi bana düşünce açısından
ders çalışmaya başladım çiçeğim sınava 3 ay var çok yoğundum iyice yoğun oldum artık
iyiyim canım çok sağol artık bazen unutuyorum burayı uzun zaman girmeyince ama bi an kalbime düştünüz bende geldim❤
Ya benim gönlümün sultanı ben seni yeriiiimmm
Benim kuzuuummm sağolBi aklım heep oralarda judyiimm, iletişim sıkıntıınız filan devam etmiyor değil mii, bir ara öyle bir şeyler haber olmuştu :S Allah tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun, sizinleyiz
hayırlı olsun ekmeksiz hayatın samdanım, nasıl gidiyoor :)
Ben de şekersiz hayatta üçüncü günümdeyim, kahvemde bile şeker yok çok mutsuzum
allahh sizin açıklığı versin kaçak kutsişiimmm :)
Hangi ifadeyi koysam bilemedim iki duyguyu da bi anda yaşatıyorsun bana
İyiyim şükür ya ders maratonundayım her gün arkadaşla ders çalışıyorum yarın ki rutinimi söylesem dayanamazsın yarın uyanmak istemiyorumsabah ders çalışmaya gtcem sonra pazara sonra anneme temizliğe sonra akşam yengelere gidip onlara turşu yapcam
Çünkü anlatayım her gün ders şart vazgecemem kardeşim temizlik için diretiyo salı da pazar günü pazar var annemlere gidince turşuyu da aradan çıkarayım deyince ortaya bu çıktıniye sen herşeyi yapıcı mısınbide niye herşeyi tek güne sıkıştırdin kız zepra
ne sınavına çalışıyorsun bakayım sen
seni çok özledik valla en azından ara sıra uğraşan
Bi aklım heep oralarda judyiimm, iletişim sıkıntıınız filan devam etmiyor değil mii, bir ara öyle bir şeyler haber olmuştu :S Allah tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun, sizinleyiz
hayırlı olsun ekmeksiz hayatın samdanım, nasıl gidiyoor :)
Ben de şekersiz hayatta üçüncü günümdeyim, kahvemde bile şeker yok çok mutsuzum
allahh sizin açıklığı versin kaçak kutsişiimmm :)
Çünkü anlatayım her gün ders şart vazgecemem kardeşim temizlik için diretiyo salı da pazar günü pazar var annemlere gidince turşuyu da aradan çıkarayım deyince ortaya bu çıktı
Uğrarım uğrarım siz benim kulaklarımı hep cınlatın ki geleyim
Kardeşim temizlik salı diyo ondanaferin sana zepracarsambaya alaydin bari temizlikle turşuyu. ne sınavına giren sen.
yazınca da gelmezsen arkandan söylenebilir miyiz peki
oyy allah kolaylık versin kutsişim yarın zorlu bi maraton seni bekliyorrrBenim kuzuuummm sağolnbyon nasılsın ya özledim seni ❤❤❤❤
oh maşallah ya samdanım, devamı getireceğnden hiiç şüphem yook :) belki ikisini birden kesmek kötü yapabilir çalışırken :Snurum ekmek yemeyince daha enerjik oldum kafam da daha iyi çalışıyo:) bide şekeri kessem süper olur ama en azından kendimi frenlemek için şekerli kahve içerek taktik yapıyorum
iyi yapmışsın sen de şekeri keserek. inşallah etkisini de çabuk görürsün
Kardeşim temizlik salı diyo ondandhbt canım annelerin oraya da gidince ertesi gün bidaha gitmeyeyim diye turşuyu da yapayım dedim
Ahahahhaa nasıl soylenecegine bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?