Evet insallah gün sonunda turşu olan ben olmamoyy allah kolaylık versin kutsişim yarın zorlu bi maraton seni bekliyorrr
benim sınavıım bittiii, en azından sonuçlar açıklanana kadar dinlenme moduna geçtiim :) sonrasına sonra bakıcaz kutsişiimm, iyiyiim yaa bn de çok özledm vallahiihatta geçenlerde azıcık sitem etiketi ettim ama görmemiş olabilirsinn :)
oh maşallah ya samdanım, devamı getireceğnden hiiç şüphem yook :) belki ikisini birden kesmek kötü yapabilir çalışırken :S
Bizim alanda kadro sınavı diyeyim
İnsallah çiçeğiminşallah geçersin o zaman canım
kadroya geçince daha rahat olur tabi herşey demi:)
HayatSevinceGuzel aynen nurum kendimi ablukada hissetmeyim diye tatlı falan ikram ediyorlar almayınca aliniyolar. en iyisi esnek gitmek:)
İnsallah çiçeğim
İlk 4+2 yıl gene sözleşmeli oluyorsun kadro değil
Allah izin verdiği sürece tamamlarım ya bakalım bu sene alım yayınladılar o kötü oldu bizim içinolsun ya:) en azından sözleşme garantisi var demekki
Evetttt ya mervem nasılsın bayağı oldu konusmayalıAy senle denkleşmeyeli çok uzun oldu.
Youloossst ya merak ettim seni iyi olda inşallah sen arada uğraburdayım canımmmmama eskisi kadar aktif değilim artık
hayır unutmadım da uzak kalmak biraz iyi geldi bana düşünce açısından
ders çalışmaya başladım çiçeğim sınava 3 ay var çok yoğundum iyice yoğun oldum artık
iyiyim canım çok sağol artık bazen unutuyorum burayı uzun zaman girmeyince ama bi an kalbime düştünüz bende geldim❤
Ya benim gönlümün sultanı ben seni yeriiiimmm
İyiyim şükür. Aynı tas aynı hamam buralardayım.Evetttt ya mervem nasılsın bayağı oldu konusmayalı
Ya inanın burda böyle beklenmiş olmak beni çok mutlu etti o kadar etiket vardı kiYouloossst ya merak ettim seni iyi olda inşallah sen arada uğra
Desteğinizin farkındayız canım. İnşallah galibiyetle bitecek bu işBiz de buradan gelişmeleri takip ediyoruz Judy.
Bi ara bende çok buradaydım sonra nolduysa kayboldum neden acabaİyiyim şükür. Aynı tas aynı hamam buralardayım.
Desteğinizin farkındayız canım. İnşallah galibiyetle bitecek bu iş
Devam ediyor canım. Whatsapp, instagram, Twitter, YouTube gibi sosyal meyda şeylerini kullanamıyoruz. Bu kkdan haberleri yok neyseki buna sınır getirmemişler rahat rahat girebiliyorum burayaBi aklım heep oralarda judyiimm, iletişim sıkıntıınız filan devam etmiyor değil mii, bir ara öyle bir şeyler haber olmuştu :S Allah tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun, sizinleyiz
hayırlı olsun ekmeksiz hayatın samdanım, nasıl gidiyoor :)
Ben de şekersiz hayatta üçüncü günümdeyim, kahvemde bile şeker yok çok mutsuzum
allahh sizin açıklığı versin kaçak kutsişiimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?