Hamdolsun kuzum iyim. Maalesef öyle oldu.. nasip böyleymiş nabalim. Seninde mi olmuştu canimYa inanın burda böyle beklenmiş olmak beni çok mutlu etti o kadar etiket vardı ki ❤❤ Beni görmeyen insanların kalbine iz bırakabilmişim çok şükür ❤❤❤ İyiyim şükür sen nasılsın peki az önce grupta gördüm bebeğinin kalbi durmuş... çok üzüldüm nasıl zor olduğunu bilirim aslında yazıp üzmek istemezdim ama seni anlayan biri var skın unutma ❤
Çok çok amin canımcım. İnşallah galip geleceğizAllah yardımcınız olsun inşallah muvaffak olacaksınız judym
inşallah en iyi şekilde çıkmak nasip olsun bugünlerden
Canim çok geçmiş olsun hepimize.. Rabbim bertaraf etsin düşmanı.. tek vataniz biz.Devam ediyor canım. Whatsapp, instagram, Twitter, YouTube gibi sosyal meyda şeylerini kullanamıyoruz. Bu kkdan haberleri yok neyseki buna sınır getirmemişler rahat rahat girebiliyorum buraya
Zaten bunu yapmalarının sebebi yalan yanlış haberlerin önünü kesmek, düşmanı sevindirmemek, asker ailelerini üzmemek.
Tüm haberleri 7/24 tvden alıyoruz
Oooo hoşgeldin blackHellööğğğ ben geldim
Bize videolar geliyor Azerbaycan'dan ama tabii hangileri güvenilir biz de bilemiyoruz.Devam ediyor canım. Whatsapp, instagram, Twitter, YouTube gibi sosyal meyda şeylerini kullanamıyoruz. Bu kkdan haberleri yok neyseki buna sınır getirmemişler rahat rahat girebiliyorum buraya
Zaten bunu yapmalarının sebebi yalan yanlış haberlerin önünü kesmek, düşmanı sevindirmemek, asker ailelerini üzmemek.
Tüm haberleri 7/24 tvden alıyoruz
Aynen yaOooo hoşgeldin blackban almamak güzel
Evet canım nasipHamdolsun kuzum iyim. Maalesef öyle oldu.. nasip böyleymiş nabalim. Seninde mi olmuştu canimunuttum vardı sanki ama kaçıncı haftadaydi seninkide
Tanışalım mıhoşgeldin sen de kimsin:)
Sen kimsin hacı?Herkes iyi mi?
Tanışalım mı
Ben Black 22 yaşındayım 1 yıllık evliyim
Aktif takılırım
Anladım canım bu yolda herşey yipratici oluyor maalesef. Rabbim inşallah sağlıkla nasip etsin hepimize..Evet canım nasip
Benim bi kimyasal bi dış gebelik kalp atışı duymadım ama o bile benim için yeterince üzücüydü
Maşallah.ben de şamdan 30 lardan önceki son duraktayim. 6 senelik evliyim dengesiz aralıklarla takılırım.
hoşgeldin:)
Hosbuldummmmm çiçeğiiiimmmm
21 yaşında evlenmek nasıl bir şey anlatır mısın?Tanışalım mı
Ben Black 22 yaşındayım 1 yıllık evliyim
Aktif takılırım
Onu ben yapardım. Sen hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?