Mizahşörler Çıkmazı

Anladım canım bu yolda herşey yipratici oluyor maalesef. Rabbim inşallah sağlıkla nasip etsin hepimize..
Amin canım insallah onun içinde gelmiyorum bende aslında buraya çünkü buraya gelince konu okuyorum sonra takıyorum aslında en basında hiç bu kadar detaylı okuyup öğrenmemeliydim diyorum ama herseyin hayırlısını versin Rabbim en kısa zamanda sana bana isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Youlost16 zepram gönlümün gülü. Canııığğğğğmm nerdesin sen yaaa
Tammm sana yazacaktım kalbiiimmmm burdayım bi an kalbime düştünüz hemen geldim iyi ki gelmişim öyle iyi geldi ki yetişemiyorum bile Ne güzel dostluklar biriktirmişimmm

Tammm sana yazacaktım kalbiiimmmm burdayım bi an kalbime düştünüz hemen geldim iyi ki gelmişim öyle iyi geldi ki yetişemiyorum bile ❤❤❤ Ne güzel dostluklar biriktirmişimmm
Valla sen geldin herkes toplandı ne güzel oldu
İnşallah sınavın çok çok iyi geçer

Valla sen geldin herkes toplandı ne güzel oldu
İnşallah sınavın çok çok iyi geçer
Ahhh gelip sadece topiğe girmeyi becersem sürekli gelcem de işte o anasayfaya girince konulardan çıkamıyorum

Ayyyy insallah ya atanıp şehir şehir gezmek istiyorum

Ben karaliyorum valla ama koymuyorum pek..
Sora nazar oluyor arada koyuyorum bakmiyosunki
Bende bu sıralar karalayamiyorum defteri bitirdim.

takip ediyorum ya:) bu ara pek giremedim kk ya ondan. bizde defter var ama el pas tutmuş açılması lazım bayaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…