ama bu Tülay da unutulur mu zaten
Bende bunu sanmıştım
Yalnız değilmişimEfsaneydi. Efsane.
Maşallah.
Hoşbuldum..
Tanıştığıma memnun oldum
Amin canım insallah onun içinde gelmiyorum bende aslında buraya çünkü buraya gelince konu okuyorum sonra takıyorum aslında en basında hiç bu kadar detaylı okuyup öğrenmemeliydim diyorum ama herseyin hayırlısını versin Rabbim en kısa zamanda sana bana isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinAnladım canım bu yolda herşey yipratici oluyor maalesef. Rabbim inşallah sağlıkla nasip etsin hepimize..
Yasama yürütme yargıgeleydin de yapaydin hacıhakim ben değil miyim ayrıca. bırak da bağımsız yargı görevini ifa etsin
Tammm sana yazacaktım kalbiiimmmm
yok burda yargı yargı yargı şeklinde. hep ben hep benYasama yürütme yargı
Valla sen geldin herkes toplandı ne güzel olduTammm sana yazacaktım kalbiiimmmmburdayım bi an kalbime düştünüz hemen geldim iyi ki gelmişim öyle iyi geldi ki yetişemiyorum bile ❤❤❤ Ne güzel dostluklar biriktirmişimmm
Sen tek kalınca bi haller olmuş sanayok burda yargı yargı yargı şeklinde. hep ben hep ben
Mizahsorlar nabiyonuz beyaaugrasmisken hatirlasalim
Sen tek kalınca bi haller olmuş sana
Ahhh gelip sadece topiğe girmeyi becersem sürekli gelcem de işte o anasayfaya girince konulardan çıkamıyorumValla sen geldin herkes toplandı ne güzel oldu
İnşallah sınavın çok çok iyi geçer
Ben karaliyorum valla ama koymuyorum pek..iyidir canım senden naber:) ben hala resim çizmedim bu aradasenin resimler ne alemde
Sondaki mataramasuko
Ben karaliyorum valla ama koymuyorum pek..
Sora nazar oluyorarada koyuyorum bakmiyosunki
Bende bu sıralar karalayamiyorum defteri bitirdim.
Gerçekten miSondaki mataramasuko
Cilala açılır açılırtakip ediyorum ya:) bu ara pek giremedim kk ya ondan. bizde defter var ama el pas tutmuşaçılması lazım bayaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?