- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Üst komşuma sesleniyorum bırdaysan nolur yıkanmayı bırak ya bütün ambiansımı çökerttin
Sadece bıcı bıcıysa iyiÜst komşuma sesleniyorum bırdaysan nolur yıkanmayı bırak ya bütün ambiansımı çökerttin
Aaaaaaa paçoooozzzz sen kimsinCalci gülüm ya hatırlarmısın m.ö 300 yıllarında bu topikte elitsiniz demiştim.
Evi mukavvadan yapmışlar zararAllah belasını verecek duşta şarkı söylenir mi hiçhayır da üst kat yani nasıl ses gelir anlamıyorum yere düşme sesi geliyo suyun düşün
Yağmur yağıyor şıkır şıkır Yarabbi şükür şükür
al sana ambiyans
Bana da farklı gibi geldiSadece bıcı bıcıysa iyi
Ay evet bak çok doğru dedinEvi mukavvadan yapmışlar zarar
Kasımda mıydı kutsişim? İlk kez mi gireceksin, puanın yok mu 2018 2019 filan. Yine alım varmışş. Hayırlısı olsun hakkında kutsişiim, inşallahh güzel bir sonuç gelir. Mülakatlar daha önemli dhbt de.Evet insallah gün sonunda turşu olan ben olmam
Nasıl geçti sınav benimkine daha varumarım güzel geçer
Aaaa etiket yaptın mı ki görmedim galiba ☹☹
güzeldiin daha güzel olacaksııınn ohhhinşallah geçersin o zaman canım
kadroya geçince daha rahat olur tabi herşey demi:)
HayatSevinceGuzel aynen nurum kendimi ablukada hissetmeyim diye tatlı falan ikram ediyorlar almayınca aliniyolar. en iyisi esnek gitmek:)
İyiyiimm :)Herkes iyi mi?
Hiç aktif görmemiştim kız sen ilk defa görüyorum, hoşgeldin :)Hellööğğğ ben geldim
doğru judyiim, başka bir sıkıntı olmasın daa, güzel sonuçlarla bitecek Allahın izniyleeDevam ediyor canım. Whatsapp, instagram, Twitter, YouTube gibi sosyal meyda şeylerini kullanamıyoruz. Bu kkdan haberleri yok neyseki buna sınır getirmemişler rahat rahat girebiliyorum buraya
Zaten bunu yapmalarının sebebi yalan yanlış haberlerin önünü kesmek, düşmanı sevindirmemek, asker ailelerini üzmemek.
Tüm haberleri 7/24 tvden alıyoruz
hoşgeldiiin H M :)Mizahsorlar nabiyonuz beyaaugrasmisken hatirlasalim
Yağmur yağıyor şıkır şıkır Yarabbi şükür şükür
Bu ne ya kulaklarıma yazık değil mi hakkını nasıl öderim bunu dinlediği için
Konuyla ilgisi yok sana bi şarkı armağan etmek istiyorum.Aaaaaaa paçoooozzzz sen kimsin
Kasımda mıydı kutsişim? İlk kez mi gireceksin, puanın yok mu 2018 2019 filan. Yine alım varmışş. Hayırlısı olsun hakkında kutsişiim, inşallahh güzel bir sonuç gelir. Mülakatlar daha önemli dhbt de.
Benim şöyle böyle işşşte bakalıımm
güzeldiin daha güzel olacaksııınn ohhh))
İyiyiimm :)
Hiç aktif görmemiştim kız sen ilk defa görüyorum, hoşgeldin :)
doğru judyiim, başka bir sıkıntı olmasın daa, güzel sonuçlarla bitecek Allahın izniylee
hoşgeldiiin H M :)
Afiyet olsun canim senin gece uzun sanırım
Çocuğun adını SU koysalar bariBana da farklı gibi geldibu kadar su sesi anormal yani
Kk da aktifim bu topikte değilKasımda mıydı kutsişim? İlk kez mi gireceksin, puanın yok mu 2018 2019 filan. Yine alım varmışş. Hayırlısı olsun hakkında kutsişiim, inşallahh güzel bir sonuç gelir. Mülakatlar daha önemli dhbt de.
doğru judyiim, başka bir sıkıntı olmasın daa, güzel sonuçlarla bitecek Allahın izniylee
Kasım kpss Aralık dhbt kuzum puan var ama yarım puanla gelmez sanmıyorum 5 bin kişi içine giremem çünkü çalışmamıştım zaten o zaman istememiştim şimdi atanıp gitmek istiyorum bu sefer sınavdan önceye alım koydular saçma bi şekilde ama napalım hayırlısıartık mülakat gene olur benim ama sınav daha önemli suan gerçi hafızlıktan sorarlarsa iş yaş olabilirKasımda mıydı kutsişim? İlk kez mi gireceksin, puanın yok mu 2018 2019 filan. Yine alım varmışş. Hayırlısı olsun hakkında kutsişiim, inşallahh güzel bir sonuç gelir. Mülakatlar daha önemli dhbt de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?