Çok dinlemissin azcık dediydim1 dk 17 sn anca dinledim adam şarkı mı yapmış ilahi mi anlamadım
Ben hele şuan nasıl uykum var koridor sahillerinde yürüyüş yapıyorum geç oldu saat ama uyumadım bakAa dayanamıyorum erken uyuyorum napayım.
hadi canım ciddi misiin. Şuan şaşırmıyorum bu alıma öyleyse de. neden yaYıl 2010 sınavdan 1 gün önce alım yapmislardi
Kocanla git yatağa, kahve ne yaaBen de bi ara öyleydim yatağa kahveyle gidiyodum.
Ben de bi ara öyleydim yatağa kahveyle gidiyodum.
Ooooooo sönmüyor ateşimiz, ama alev alev de yanmıyor hesaabı
Evet hemde ne ilginççok ilginç sınavdan önce alım olması. Sınavdan geçersin sen kutsişiim oo çok iyi geçersin hemde :) Ezberde de 30. cüz ağırlıklı sanırım, gerçi sen daha iyi bilirsin ama çok güzel olur bence yapabilirsiin :) daha vakit de var. İnşallahh olur yaa valla çok isterim senin için
Ne sınavı çiçeğim
He ya yukardaki su sesi benim ateşimi bile söndürdü düşünOoooooo sönmüyor ateşimiz, ama alev alev de yanmıyor hesaabı
Dedim bakayım hani güzel bişey illa der ama yok yaÇok dinlemissin azcık dediydim
Bizim evde yatağın gicirtisi bile gidiyordur sanirimAy evet bak çok doğru dedinyandakiyle yatak odalarımız birleşik bide insallah duymuyorlardır sesimizi
Kpss canımNe sınavı çiçeğim
Bu saatte en son 7 yaşındayken filan uyumuşumdur.Kocanla git yatağa, kahve ne yaa
Hahaha çok pis hakaret buBu saatte en son 7 yaşındayken filan uyumuşumdur.
Kötü bi şey demiyorum ki ikimizde kuşuz senHahaha çok pis hakaret bu
O Arada bizde de oluyo yaBizim evde yatağın gicirtisi bile gidiyordur sanirim
Ne bölümünden edebiyattı sanırım yanlış değilsem unutmuş olabilirimKpss canım
Bende erkenden uyuyamıyorum ya artık son durumdan sora uykularım kaçtıKötü bi şey demiyorum ki ikimizde kuşuz senben
Bizim eski ev yatağın başlığı tam yan tarafin kafasını koyduğu yerdeydi ben soradan gördüm öyle olduğunu bileydim ah.O Arada bizde de oluyo yaneler yaptığımı görsen ses gitmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?