Neyseki sustularçok ayıp komşu duşundan daha düşünsel bir eser oysaki
Napıyım canısı ya saat 4te forumu kapatıp yatarım. Düzenli uykum bilirsin.Afiyet olsun canim senin gece uzun sanırım
daha ne kadar elit oluruz bilemiyorumKonuyla ilgisi yok sana bi şarkı armağan etmek istiyorum.
Bana da farklı gibi geldibu kadar su sesi anormal yani
Çocuğun adını SU koysalar bari
4 erken şafak doğsun bı hele acelen neyNapıyım canısı ya saat 4te forumu kapatıp yatarım. Düzenli uykum bilirsin.
Çocukları olamaz yastalar amaÇocuğun adını SU koysalar bari
Hadi patlat bir taneisim koyma işine hiç girmeyelim ya
İnşaallah olur inşaallah atanursin kuzumKasım kpss Aralık dhbt kuzum puan var ama yarım puanla gelmez sanmıyorum 5 bin kişi içine giremem çünkü çalışmamıştım zaten o zaman istememiştim şimdi atanıp gitmek istiyorum bu sefer sınavdan önceye alım koydular saçma bi şekilde ama napalım hayırlısıartık mülakat gene olur benim ama sınav daha önemli suan gerçi hafızlıktan sorarlarsa iş yaş olabilir
çok ilginç sınavdan önce alım olması. Sınavdan geçersin sen kutsişiim oo çok iyi geçersin hemde :) Ezberde de 30. cüz ağırlıklı sanırım, gerçi sen daha iyi bilirsin ama çok güzel olur bence yapabilirsiin :) daha vakit de var. İnşallahh olur yaa valla çok isterim senin içinKasım kpss Aralık dhbt kuzum puan var ama yarım puanla gelmez sanmıyorum 5 bin kişi içine giremem çünkü çalışmamıştım zaten o zaman istememiştim şimdi atanıp gitmek istiyorum bu sefer sınavdan önceye alım koydular saçma bi şekilde ama napalım hayırlısıartık mülakat gene olur benim ama sınav daha önemli suan gerçi hafızlıktan sorarlarsa iş yaş olabilir
Aa dayanamıyorum erken uyuyorum napayım.4 erken şafak doğsun bı hele acelen ney
Napıyım canısı ya saat 4te forumu kapatıp yatarım. Düzenli uykum bilirsin.
1 dk 17 sn anca dinledim adam şarkı mı yapmış ilahi mi anlamadımAllasen azcik dinle
Yıl 2010 sınavdan 1 gün önce alım yapmislardiçok ilginç sınavdan önce alım olması. Sınavdan geçersin sen kutsişiim oo çok iyi geçersin hemde :) Ezberde de 30. cüz ağırlıklı sanırım, gerçi sen daha iyi bilirsin ama çok güzel olur bence yapabilirsiin :) daha vakit de var. İnşallahh olur yaa valla çok isterim senin için
İnsallah çiçeğim hayırlısı olsun insallah isteyen herkes içinİnşaallah olur inşaallah atanursin kuzum
Ben de bi ara öyleydim yatağa kahveyle gidiyodum.ben o kahveyi içsem yattığım gibi uyurumbu kahve çay ben de ayık kafa yapmıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?