İş işş resmi işNe isiymis bakiyimm
Sagol canimevet ne işiymiş buşaka tabi kuzum özledik
110 sanırım bilmiyorum herif ödüyorduama zaten 2 ev borç harç araba alcaz
alsın gitsin neti onda kalsn istemes
Şamdanim
Fiber mi? Baya yüksek ödüyormuşsunuzevet ne işiymiş buşaka tabi kuzum özledik
110 sanırım bilmiyorum herif ödüyorduama zaten 2 ev borç harç araba alcaz
alsın gitsin neti onda kalsn istemes
Asla ve asla. O hatayi bir kere yaparim sadece. RezaletVodafone Allah kahretmesin onları
Harikasın zuhalim ya cuk oturduİş işş resmi işhem sen kimsin yahu kendi evimin isleri anamın evinin işleri
Sagol canimbende ozluyorum arada geliyorum işte :)
Ama amaŞamdanim
Güzelim
En tatlı kızım
İşte o yüzden geçiyorum başka operatöre. İsterlerse bedava versinler çöp kullanmam dahaAsla ve asla. O hatayi bir kere yaparim sadece. Rezalet
Dakikalar sonraki aya kalıyormuş ama kaynanam kullaniyorİşte o yüzden geçiyorum başka operatöre. İsterlerse bedava versinler çöp kullanmam daha
Benim vodafone ve sabit hatlara bedava 12gb internet diğer operatörlere 1000dk RED benimkiDakikalar sonraki aya kalıyormuş ama kaynanam kullaniyor
Redi batsınBenim vodafone ve sabit hatlara bedava 12gb internet diğer operatörlere 1000dk RED benimki
Nihalim manevi kızım az benim şamdanim doguramadigim kızım ya ondan dedimHarikasın zuhalim ya cuk oturdukolay gelsin canım ❤
Ama ama
Yok ablacim evet öyleydi hatırladımNihalim manevi kızım az benim şamdanim doguramadigim kızım ya ondan dedim...sen de benim en tatliş arkadaşimsin.
İyice batirmis olabilirim
Günaydın mehlikamm
olsun o da iyidir,sondan birinci olmayaktaGünaydın mehlikamm ❤ ilk 10 a girdik
aynen ama içinde modem parası var sanırımFiber mi? Baya yüksek ödüyormuşsunuz
oyfff ben şokkkkkkkkkkkk
bizim burdada diğerleri çekmez
hepisinin tadı ayrı güzel
O zaman gayet iyi fiyatı. Bizimki de Fiber modemsiz 90 ödüyoruzaynen ama içinde modem parası var sanırım
aaa bi seni bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?