Mizahşörler Çıkmazı

Bünye alışık değil
Dün gece bir konu vardı ben de ona takıldım yoksa eskisi gibi ben de takılmıyorum. Ama çok iğrençti

Bünye alışık değil
Dün gece bir konu vardı ben de ona takıldım yoksa eskisi gibi ben de takılmıyorum. Ama çok iğrençti
sende var bir haller zaten calcim

dün farkettim eşim giderken laptobun mausesini almış
akşam diyorum kendine mause alamadınmı ne benimkini alıyorsun
yakında internetide taşıyacam dedi

sende var bir haller zaten calcim

dün farkettim eşim giderken laptobun mausesini almış
akşam diyorum kendine mause alamadınmı ne benimkini alıyorsun
yakında internetide taşıyacam dedi
mahrumiyet bölgesi mi yapacakmış

hiç savunmam nalçakkk koca

hadi hadi gördük az önce baloncuk hanım

sen bütün gün iş yerindesin net var
akşamlarıda tlfondaki neti arttır istersen dedi
kendi ebadan ders verecek ya tlfonu yetmiyormuş

ben de hattımı taşıdım 75 liralık fatura oduyodum devam etsem 90 a çıkacaktı28.90 ödüyorum şu an bedava gibi geldi üstelik interneti de iki kat

ben de hattımı taşıdım 75 liralık fatura oduyodum devam etsem 90 a çıkacaktı28.90 ödüyorum şu an bedava gibi geldi üstelik interneti de iki kat
hayırlı uğurlu olsun ama ben turkcellden vazgeçemiyorum

hayırlı uğurlu olsun ama ben turkcellden vazgeçemiyorum

ben de devam ederdim de evde hiç cekmiyodu sıkıntı yaşadığım için geçtim. arayan kimse ulasamiyodu. kresten ariyolar ulasamiyolar falan artık yeter dedim

Bende 56 ödüyorum. Taahütüm bitiyor. Yana yakıla arıyorlar ama o hattan devam etmem değiştireceğim hattımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…