Allah razii olsun aplaaaaşkolsun ben de arada iyi misiniz diyom insanlara burda.
İyiyiz canım şükür. Kayıplarımız var maalesef ama topraklarımızı işğalden kurtarıyoruz çok şükür. 8 köyümüzü aldık, inşallah Karabağın tamamını alırızCanim 2 gndur aklmdasin naslsn iyimisin oralar karisti Allah jm yardimciniz olsunnn dualarmz sizlerle
Canım her daim dualarimizdasiniz...İyiyiz canım şükür. Kayıplarımız var maalesef ama topraklarımızı işğalden kurtarıyoruz çok şükür. 8 köyümüzü aldık, inşallah Karabağın tamamını alırız
Allah yardmciniz olsunnn cok zorrr bu durumlar virus derken bide savasİyiyiz canım şükür. Kayıplarımız var maalesef ama topraklarımızı işğalden kurtarıyoruz çok şükür. 8 köyümüzü aldık, inşallah Karabağın tamamını alırız
Amin canım, Allah razı olsunBöyle kutsal bişey demekki bu hamilelik. Rabbim isteyen tüm kadınlara yaşatsın bu duyguyu canım
DarısıYa canım şaşırtıcı bi şekilde geçen ay forumda birine hamile kalması için içten dua ettim. Bu ay başka bi topikte denk geldim hamilelik takvimi açmış 4 haftalık hamilelik diye. Çok mutlu oldum ya
İnşallah Rabbim dileyen herkese versin. İsteyen herkese dua etmeye devam edicem
Ayy çok kötü ya o da. O kadar çalış tam bir gün önce böyle Bi açıklama gelsinAynen canım atananlar yine de girdi sınava. Akabinde ki Eylülde temmuzda yapılan iptal edildi falan çok zor donemlerdi. Gerçi şimdi de zor. Ay dedikleri doğru sen git milyarlık dunyada kpss ye denk gel diye
Şimdii gelecekler düşünsün baloncukum
iyiyim kuzum sen nasılsınŞimdii gelecekler düşünsün baloncukumnabersiiinn :)
İyiyim canıım uyuyamıyorum kız sabahları :) şimdi azıcık daha gözlerimi kapatsam mıı diyoruum ama buralar çok cazipiyiyim kuzum sen nasılsın
senin yerinde olsam öğlene kadar uyurdumİyiyim canıım uyuyamıyorum kız sabahları :) şimdi azıcık daha gözlerimi kapatsam mıı diyoruum ama buralar çok cazip
evet gördüm kaçırmışımGideyim de işe başlayayım çok işim var
Bal0ncuk dün akşam güzel muhabbet döndü ama sen mesai saatleri dışındaydın Hacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?