Mizahşörler Çıkmazı

Düzelmedi mi hala?

iyiyim judim asıl sen nasılsın
hatta komple sizler nasılsınız oralarda
Ben iyiyim canım. Çok şükür bakü sakin. Ama sınıra yakın illerde savaş devam ediyor. Kayıplarımız var. Bide alçaklar baktılar askerlerimizle başedemiyorlar, milletin yaşadığı evi bombalamaya başladılar. Kaç aile mahvoldu. Bi doktor hanım, dün işten eve giderken evinin bahçesine ne atmışlarsa kadıncağızın başı kopmuş bunlar böyleler işde adam gibi savaşamıyorlar.

Savaşın her türlüsüne hayır ama özelliklede masum sivillere olan oluyor

Zaten Avrupa'dan aradıkları desteği de bulamadılar. Şu an dünya onları işgalci olarak görüyor

Savaşın her türlüsüne hayır ama özelliklede masum sivillere olan oluyor
Aynen canım. Millet sıcacık evinde oturmuş ne istiyorsunuz onlardan. Bomba atmışlar bi ailenin 5 üyesi 5i de oracıkta ölmüşler korkaklar savaştan korkup böyle intikam alıyorlar. Bizimkiler de evlerini terketmiyor inadına. Öleceksek toprağımızda öleriz diyip çıkmıyorlar yaşadıkları evden.

Allah yardımcınız olsun canım
biran önce bitsin bu gidişat inşallah

Koca Türkiye ve Pakistan arkamızda. Tam destek. Avrupadan da destek alamadıklarına göre bu iş inşallah galibiyetle bitecek
İlham Aliyev baya dik duruyor ama. Merkel durdurun savaşı demiş . O da Ermenistan topraklarımızdan çıksın yoksa siz karışmayın demiş

İlham Aliyev baya dik duruyor ama. Merkel durdurun savaşı demiş . O da Ermenistan topraklarımızdan çıksın yoksa siz karışmayın demiş
Çıksınlar tabi ya fazla bile kaldılar. 27 sene misafirlik olmaz. Hadi evinize dedik bizde

ben Türkiyenin seyirci kalmasına şaşırdım sadece...
manevi destekte önemli tabide... ama bilemedim
Türkiye seyirci değil Zaten İlham Aliyev açıklama yaptı ortadadır Türkiye diye. Açıkça destek olduğumuzu söyledik. İHA lar ve diğer herşey emrinizde dendi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…