Mizahşörler Çıkmazı

Tabiki mutlakâ ama ben genelde çok güvendiğim kişilerin tavsiye ettiği veya benim rastladığım merak ettiğim kitabları alıyorum. Öncesinde de araştırma imkanım oluyor bu yüzden
Yok bildiğin yazarlarinkini alırsın
Yeni keşfetmek istediğimde onla.ilgili.bolumlere gidip böyle baya karıştırıyorum. Çok hoşuma gidiyor

ben az önce öyle okumadım ama
ay bu haberlerde bir alem
Yok canım internetteki haberlere güvenme. Yalan yanlış şeyler dolu. Hatta ermenistan yıllar önceki zaferlerini montajlayıp paylaşıyor savaşı biz kazanıyoruz dercesine. Ama biz yemeyiz tabi
Calsinin de dediği gibi Türkiye başından beri yanımızda. Daha tek ilimize saldırdıkları dönemlerden türk ordusu geldi buraya yerleşti gitmedi. O destekle şu an alabiliyoruz topraklarımızı

hepimiz kardeşiz

Aynen öyle canım. O kadar düştüler ki paralı asker alıyorlar. Ama biz türkler birbirimize yeteriz. Bi ülke şöyle demiş (isim vermek istemiyorum tam hatırlamadığımdan), demiş ki 7000 asker yollarız ermenistana destek için. Recep Tayyip Erdoğan da demiş ki biz maç bile 40bin kişi toplaşıp gidiyoruz o kadar güldüm ki. Yani sizin 7bininizi yeriz

2300 mü? Ben sayıyı bilmiyordum yaw

Yeteriz evelAllahAy kapak da tam olmuş

Bende kitablaea başlamak istiyorum ufkumu degistiricek yeni limanlara yelken açmak.
Ama daha sora yapabilirim önümüzdeki haftalar yoğunluğum olucak. Kişisel gelişim kitapları ile ilgili tavsiyeleriniz varsa not alirim.
İnşallah seni de bekleriz aramıza. Kişisel gelişim hiç okumadım o yüzden tavsiye veremeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…