Ne gibi canım?Canim ya onla ilgili hoş şeyler duymadım ama..
bizde seni seviyoruz beybiselam kızlar
yalnızım isim çok sizi seviyom hoşçakalın
işte böyle canilerde varHaberlerde annesi tarafından işkence görülmüş 1 yaşında ki çocuk haberini gordum..
Bı insan çocuğuna nasıl böyle davranır ya
Beyhan Budak kitabları güzelBende kitablaea başlamak istiyorum ufkumu degistiricek yeni limanlara yelken açmak.
Ama daha sora yapabilirim önümüzdeki haftalar yoğunluğum olucak. Kişisel gelişim kitapları ile ilgili tavsiyeleriniz varsa not alirim.
Bizde seni seviyoruz. Kolay gelsinselam kızlar
yalnızım isim çok sizi seviyom hoşçakalın
Anlamıyorum baloncugumbizde seni seviyoruz beybi
işte böyle canilerde var
Günaydın canımGünaydın
Ya Tuğçe ışınsu gibi vs ne bilim çok bilgi kirliligi var insan kararsız kalıyor araştırırken görmüştüm.Ne gibi canım?
Bakayım reyhancim inşallah kitabciya gidince bı dolu kitab Alicam.Beyhan Budak kitabları güzel
Tabiki mutlakâ ama ben genelde çok güvendiğim kişilerin tavsiye ettiği veya benim rastladığım merak ettiğim kitabları alıyorum. Öncesinde de araştırma imkanım oluyor bu yüzdenSizdede varmı kitablarii karıştırmadan kitab alamıyorum ben
Yok bildiğin yazarlarinkini alırsınTabiki mutlakâ ama ben genelde çok güvendiğim kişilerin tavsiye ettiği veya benim rastladığım merak ettiğim kitabları alıyorum. Öncesinde de araştırma imkanım oluyor bu yüzden
Anladım. Ne güzel işte araştırmakYok bildiğin yazarlarinkini alırsın
Yeni keşfetmek istediğimde onla.ilgili.bolumlere gidip böyle baya karıştırıyorum. Çok hoşuma gidiyor
Yok canım internetteki haberlere güvenme. Yalan yanlış şeyler dolu. Hatta ermenistan yıllar önceki zaferlerini montajlayıp paylaşıyor savaşı biz kazanıyoruz dercesine. Ama biz yemeyiz tabiben az önce öyle okumadım ama
ay bu haberlerde bir alem
Yok canım internetteki haberlere güvenme. Yalan yanlış şeyler dolu. Hatta ermenistan yıllar önceki zaferlerini montajlayıp paylaşıyor savaşı biz kazanıyoruz dercesine. Ama biz yemeyiz tabi
Calsinin de dediği gibi Türkiye başından beri yanımızda. Daha tek ilimize saldırdıkları dönemlerden türk ordusu geldi buraya yerleşti gitmedi. O destekle şu an alabiliyoruz topraklarımızı
Aynen öyle canım. O kadar düştüler ki paralı asker alıyorlar. Ama biz türkler birbirimize yeteriz. Bi ülke şöyle demiş (isim vermek istemiyorum tam hatırlamadığımdan), demiş ki 7000 asker yollarız ermenistana destek için. Recep Tayyip Erdoğan da demiş ki biz maç bile 40bin kişi toplaşıp gidiyoruzJudym biz Türkler onlar gibi korkak olmadığımız için terketmeyiz evimizi. Onlar korkak savaşıyor, ama basaramayacaklsr bir başka hedefleri biz bile olabiliriz biliyor musun? Fransa şu an Ermeninin destekçisi, ırak Suriye doğu Akdeniz yetmedi bir de oradan cephe açacak gibiler bize de. Ama farketmez bizim yerli ve milli silahlarimiz var onların canına okumasini biliriz❤
2300 mü? Ben sayıyı bilmiyordum yawJudy_K
Azerbaycan 2 bin 300 Ermenistan askerinin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bölgede çatışmalar şiddetini artırırken Reuters; Ermenistan ve Azerbaycan, Dağlık Karabağ'daki çatışmaları sonlandıracak görüşmelere başlamayı reddettiğini duyurdu
Yeteriz evelAllahAynen öyle canım. O kadar düştüler ki paralı asker alıyorlar. Ama biz türkler birbirimize yeteriz. Bi ülke şöyle demiş (isim vermek istemiyorum tam hatırlamadığımdan), demiş ki 7000 asker yollarız ermenistana destek için. Recep Tayyip Erdoğan da demiş ki biz maç bile 40bin kişi toplaşıp gidiyoruzo kadar güldüm ki. Yani sizin 7bininizi yeriz
yeni gördüm canım, ama o işi çoktan halletmiştim,
İnşallah seni de bekleriz aramıza. Kişisel gelişim hiç okumadım o yüzden tavsiye veremeyeceğimBende kitablaea başlamak istiyorum ufkumu degistiricek yeni limanlara yelken açmak.
Ama daha sora yapabilirim önümüzdeki haftalar yoğunluğum olucak. Kişisel gelişim kitapları ile ilgili tavsiyeleriniz varsa not alirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?