Aslında çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik ama bilemiyorum. Geçer inşallahbelli bir sebebi varmı kuzum
İnşallah kuzumAslında çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik ama bilemiyorum. Geçer inşallah
bende ekimde katılacam artık size
Ben en küçük Bi olayda geçmişe dönerim hemen. Atalatamıyorum. Galiba zorlanıyorum bu yüzden.İnşallah kuzum
Ooo inşallah çok sevindimbende ekimde katılacam artık size
hep beraber okuyalım o zaman ❤bende ekimde katılacam artık size
Judym biz Türkler onlar gibi korkak olmadığımız için terketmeyiz evimizi. Onlar korkak savaşıyor, ama basaramayacaklsr bir başka hedefleri biz bile olabiliriz biliyor musun? Fransa şu an Ermeninin destekçisi, ırak Suriye doğu Akdeniz yetmedi bir de oradan cephe açacak gibiler bize de. Ama farketmez bizim yerli ve milli silahlarimiz var onların canına okumasini bilirizAynen canım. Millet sıcacık evinde oturmuş ne istiyorsunuz onlardan. Bomba atmışlar bi ailenin 5 üyesi 5i de oracıkta ölmüşlerkorkaklar savaştan korkup böyle intikam alıyorlar. Bizimkiler de evlerini terketmiyor inadına. Öleceksek toprağımızda öleriz diyip çıkmıyorlar yaşadıkları evden.
günaydınGünaydın
bencedeeehep beraber okuyalım o zaman ❤
aminnn inşallahGünaydın hayırlı sabahlariniz olsun inşallah.
Vatanımıza milletimize zeval vermesin Rabbim.
Her şey gönlünüzce olsun bugün u gülümseyerek bitirin
Bircan yıldırımın kitaplarını tavsiye ederimBende kitablaea başlamak istiyorum ufkumu degistiricek yeni limanlara yelken açmak.
Ama daha sora yapabilirim önümüzdeki haftalar yoğunluğum olucak. Kişisel gelişim kitapları ile ilgili tavsiyeleriniz varsa not alirim.
Samdanmmmmselam kızlar
yalnızım isim çok sizi seviyom hoşçakalın
Canim ya onla ilgili hoş şeyler duymadım ama..Bircan yıldırımın kitaplarını tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?